לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Idan Golani עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 26/02/17

סקוואט נפח: 60, 100, 140ק"ג 5*5 ללא
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס שבוע שני אימון ראשון: 60, 95ק"ג 6*6
פאוור שראגס: 60, 100, 140ק"ג ל5

הסקוואט עשיתי נורא מהר, מכיוון שרציתי להספיק להגיע הביתה לאכול ולצאת למשמרת (באותו מכון) אבל בכל מקרה זה לא היה לי כזה קשה, הכל עבר יחסית די בקלות וגם ללא חגורה.
בנצ' פרס הלך מצויין לא קשה בכלל וגם פחדתי על הצוואר, אך הכל עבר חלק בלי שום בעיות.
פאוור שראגס היה נחמד, חוץ מזה שאני מבצע אותו בלי אחיזיות לכן אני מוגבל במשקל נתתי 140 בלי יותר מדי בעיות ושוב פחדתי על אזור הצוואר, תרגיל נחמד ולא כזה חדש לי, מתלבט אם להשאיר אותו או שכבר לבצע פאוור קלין....לפי דעתי הפאוור קלין עדיף.
בסה"כ היה אימון קטלני ביותר!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/02/17

דדליפט נפח: 60, 100, 140, 167.5ק"ג 5*5 ללא
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס שבוע שני אימון שני: 60, 80, 102.5ק"ג 5*7
עליות מתח באחיזה רגילה עם תוספת משקל: 12.5ק"ג 5*3

דדליפט הלך בסדר גמור, לא היה קשה כל כך (מן הסתם) ולא הייתי זקוק ליותר מדי מנוחה בין הסטים, הלך בסדר גמור.
בנצ' הלך די טוב, לא ממש התאמצתי יותר מדי, מרוצה מאוד.
ולסיום החלטתי לבצע את העליות מתח באחיזה רגילה טיפה מרוחב הכתפיים, בסנטימטרים בודדים, זה בד"כ הרוחב שהוא מבחינתי היעיל יותר אם אני מבצע את זה בפרונציה, ברוחב כתפיים זה מדי צמוד אז כאן זה היה בול הרוחב...המשקל שהוספתי היה רק 12.5 כי די ברור מאליו שזה קשה יותר מאחיזה הפוכה. בחזרות האחרונות היה קצת קושי אבל אולי גם לא נחתי מספיק, אבל מרוצה מאוד.
בסה"כ היה אימון קטלני ביותר!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/03/17

סקוואט עם עצירה בתחתית של 2 שניות: 60, 110ק"ג 5*3 ללא
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס שבוע שני אימון שלישי: 60, 80, 110ק"ג 4*8
פאוור קלין: 60, 75ק"ג 3*5

סקוואט הלך בסדר גמור.
בבנצ' פרס היה מצויין, לא לא הכי קל בעולם אבל סביר לגמרי.
לסיום פאוור קלין אני מרגיש שהטכניקה שלי השתפרה פלאים! ה"פיצוץ" מתבצע בטיימינג הנכון, מרפקים נכנסים מהר פנימה, אני מבצע מן קפיצה עוצמתית ברגע שמגיע המשיכה השניה והמתפרצת יותר, ידוע לי שהעניין של קפיצה לא תקף לגבי כל מי שמבצע הרמות אולימפיות ויש כאלו שכן עושים וכאלו שלא....אבל עדיין מרגיש הרבה יותר טוב עם ההרמה הזאת בכללי, גם המוט קרוב יותר לגוף בזמן המשיכה ומשתדל גם בזמן הפיצוץ....כשהמוט מגיע לאזור הנכון אז אני מושך אותו בכל העוצמה ונכנס מהר פנימה....בקיצור מרגיש מאוד טוב לאחרונה עם ההרמה הזאת.
בסה"כ אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

גולני אתה כרגע מאמן/מתאמן בספורט קאן?

גולני אתה כרגע מאמן/מתאמן בספורט קאן?

אני עושה שמה אימונים אישיים בקבוע, ב3 שבועות האחרונים ביצעתי שמה משמרות באופן מלא כמעט בגלל מדריך שהיה בחופשת מחלה...וחודש-חודשיים הקרובים אני אמור להיכנס שמה באופן קבוע לעבוד....כרגע אני יותר עובד שמה כמחליף כשצריכים אותי.
וכן, מתאמן שמה...

עדכון לוג: 05/03/17

סקוואט נפח: 60, 100, 120, 150ק"ג 5*5 ללא!
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס שבוע שני אימון רביעי: 60, 80, 100, 115ק"ג 3*10
פאוור קלין: 60, 80ק"ג 3*5

סקוואט היה לא קל, אבל זורם...עלה די מהר וגם ללא חגורה, נפח הבא אני כבר מתחיל לחגור.
בנצ' פרס הלך סביר לגמרי, לא הכי קשה גם לא כזה קל אבל בר-ביצוע.
לסיום פאוור קלין, הטכניקה עדיין יחסית סבירה, מכאן והלאה היו לי בזמנו כמה פקשושים מבחינה טכנית מקווה שעכשיו זה הסתדר יותר, ברגע שיהיו בעיות טכניות יותר מדי אני לא מתכוון לשבור את הראש, מקסימום מחליף בהרמה מורכבת אחרת, אגב הטרפזים שלי עולים כרגע באש מהתרגיל חח אבל מבחינה טכנית הסתכלתי על הכל: הפיצוץ אומנם הוא קורה יחסית במקום הנכון אבל רצוי שזה התבצע טיפה יותר למעלה (באזור הilliopsoas) אצלי זה קורה טיפה נמוך יותר, מעבר לזה הפשיטה העוצמתית לאחור נמצאת שמה, מוט קרוב לגוף, מרפקים נכנסים מהר פנימה וכמובן תופס את זה בגובה הנכון שעל סמך זה נקרא "פאוור קלין" ולא קלין מלא...מהפיצוץ החזק כלפי מעלה שקורה במשיכה השניה הטרפזים שלי תפוסים נורא חח על כל מקרה נראה מה הולך להיות בהמשך עם הטכניקה עדיין תהיה סבירה, אם לא, ננסה להוריד אולי סטים או חזרות ואם זה כבר מתחיל להיות בעייתי מקסימום נוריד את ההרמה ונחליף בתרגיל מורכב אחר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אגב גם ברגע שאני רואה שזה מפריע לי איכשהו להתאוששות של הדדליפט נפח ביום שלישי, אני מוריד את התרגיל (טרפזים תפוסים וכו...)

עדכון לוג: 07/03/17

דדליפט נפל: 60, 100, 140, 160, 180ק"ג 5*5 ללא!
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס שבוע שלישי אימון ראשון: 60, 80, 100ק"ג 6*6
עליות מתח באחיזה רגילה עם תוספת משקל: 15ק"ג 5*3

דדליפט הלך די בסדר, כל החזרות עלו יחסית מהר וגם ללא חגורה, אימון הבא מתוכנן 200 ל5*5 ואז עושה ריסט ומתכנן ל205 או 210 תלוי בקושי שאני ארגיש ב200.
בנצ' פרס הלך מצויין, בלי יותר מדי קושי.
עליות מתח עם משקל בסט האחרון היה טיפה קשה, בחזרות האחרונות אבל הכל עלה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לפי דעתי עדיף שתעשה את הפאאור קלין ל5 סטים של שלושה חזרות. בגלל האופי המתפרץ של התרגיל

לפי דעתי עדיף שתעשה את הפאאור קלין ל5 סטים של שלושה חזרות. בגלל האופי המתפרץ של התרגיל

זה מה שאני עושה אחינו, 5 סטים של 3...פאוור קלין תמיד הייתי מבצע ככה, שוקל להוריד ל2 חזרות כשאתחיל להיות כבד יותר...למה חשבת שעשיתי הפוך?

כי בעברית המספרים מתהפכים חחחח 3*10
10*3
בשניהם כתבתי אותו הדבר אבל אם יש עברית זה מתהפך.

כי בעברית המספרים מתהפכים חחחח 3*10
10*3
בשניהם כתבתי אותו

עדכון לוג: 10/03/17

סקוואט עם עצירה בתחתית של 2 שניות: 60, 100, 120ק"ג 5*3 ללא
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס שבוע שלישי אימון שני: 60, 80, 107.5ק"ג 5*7
פאוור קלין: 60, 82.5ק"ג 3*5

סקוואט הלך בסדר גמור.
בנצ' פרס לא הכי קל אבל הכל עלה בסופו של דבר.
הפאוור קלין מתחיל להיראות קצת מכוער, משיכה מתבצעת יותר מהידיים....אני אמשיך עוד טיפה עם התרגיל הזה ושזה כבר הולך להיות לא אפקטיבי ויעיל נעצור.

קרא את שאר עדכון הלוג...
אני אנסה לעשות הכל על מנת לשפר את הטכניקה שלי בפאוור קלין, על מנת שזה אהיה תרגיל קבוע בתוכנית שלי, אם צריך נוריד חזרות ונבצע 2*5 במקום 3*5....די אוהב את ההרמה הזאת גם אם היא לא מבוצעת בטכניקה הנכונה ביותר, הבעיה העיקרית שלי לפי מה שאני יודע ורואה זה שהמשיכה השניה מתבצעת מוקדם מדי, יש חזרות שאני מצליח לתקן את הטעות הזאת ו"מתפוצץ" בזמן הנכון (מעל גובה הברך) ומשתדל כמה שיותר שה"פיצוץ" נגרם מההרמה של הטרפזים ומהHip Thrus. זה לא מושלם אבל זה יותר טוב מכלום, גם הדופק שזה משאיר לי לאחר סט שווה את הכל 😃

עדכון לוג: 12/03/17

סקוואט נפח: 60, 100, 120, 140, 160ק"ג 5*5
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס שבוע שלישי אימון שלישי: 60, 80, 100, 115ק"ג 4*8
פאוור קלין: 60, 85ק"ג 3*5

סקוואט אומנם הרגיש כבד אבל הכל עלה די במהירות רבה, מתכנן שבוע הבא 170 ומסיים ככה את הבלוק הראשון.
בנצ' פרס הלך בסדר גמור.
פאוור קלין עדיין היה סביר, הפיצוץ עדיין שמה ותופס בגובה הנכון על מנת לקרוא לזה פאוור קלין, נראה איך אהיה בהמשך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/03/17

דדליפט נפח: 60, 100, 140, 180, 200ק"ג 5*5!
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס שבוע שלישי אימון שלישי: 60, 80, 100, 120ק"ג 3*10
עליות מתח עם תוספת משקל באחיזה רגילה: 17.5ק"ג 5*3

יאמר לזכותי שהדדליפט עבר יחסית בסדר, גם חברים שהסתכלו מהצד אמרו שעלה די מהר וגם הרגשתי ככה, למרות שכולי הייתי אדום בסט...מתכנן לבלוק הבא 210.
בנצ' פרס הלך בסדר גמור, מתחיל סבב חדש של התוכנית.
עליות מתח לא הכי קל אבל הכל עלה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
גאה בך!!!🤩🤩🤩

תודה יא אח! 🤭
אה כן, אני גם לא עם הרבה פחמימה, ירדתי טיפה במשקל הגוף (בכוונה) ככה שזה לא קל, אבל אפשרי להתחזק גם כשלא טוחנים חצ'פורי כל היום 😉
@.eliko b.e לרדת ל160 ולקפוץ משמה כל פעם 15ק"ג עד 210?

עדכון לוג: 17/03/17

סקוואט עם עצירה של 2 שניות בתחתית: 60, 100, 130ק"ג 5*3 ללא
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל שני שבוע ראשון אימון ראשון: 60, 95ק"ג 6*6
פאוור קלין: 60, 87.5ק"ג 3*6

הכל עבר מצויין, התחלתי עוד סבב חדש של סמולוב ג'וניור לבנצ'.
בפאוור קלין סט רביעי בחזרה השניה התפקשש לי ולא הצלחתי להיכנס מתחת למוט כי גם לא נחתי בין חזרה לחזרה, אז כשנכשלתי בחזרה השניה נחתי כמה שניוות ואז נתתי עוד 2 חזרות, על מנת לכפר על זה לא סיימתי עם 5 סטים אלא עשיתי בסה"כ 6... סט חמישי הכל עבר נקי, ובסט השישי הלך גם טוב כי התאוששתי קצת בין חזרה לחזרה ולא ניסיתי לזרז את זה....הטכניקה לא משהו ודי נראה מכוער, נראה אולי נוריד חזרה בפעם הבאה ונעשה
2 במקום 3.
בסה"כ היה אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/03/17

סקוואט נפח: 60, 100, 120, 150, 170ק"ג 5*5!
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל שני שבוע ראשון אימון שני: 60, 80, 100ק"ג 5*7
פאוור קלין: 70, 90ק"ג סט ראשון לשלישייה, סט שני 2 חזרות, נחתי ואז נתתי עוד אחד, סט שלישי כלום כבר לא עלה.

סקוואט גמר אותי לגמרי, אומנם הכל עלה מהר אבל הרגשתי קושי רב, מציב יעד עכשיו ל180 וכנראה אתחיל משבוע הבא עם 140 בערך ונעשה קפיצות של 15-20ק"ג.
בנצ' פרס מאוד קל הרגיש, סמולוב ג'וניור חיזק אותי מאוד גם בעבר ומרגישים את השיפור.
הפאוור קלין הכל כבר התפקשש מבחינת טכניקה וגם בלי טכניקה המוט כבר לא עולה למעלה, סט ראשון הצלחתי לשרוד בסט השני נתתי רק 2 עם מנוחה ארוכה ואז עוד אחד, ובסט השלישי כבר שום דבר לא עלה, גם נחתי מספיק זמן בשביל להתאושש אבל בלי קשר ידעתי שזה מתישו כבר עומד להגיע, זה גם היה זמני ההרמה הזאת, כנראה נשלב סוג של חתירה כלשהי באימון הזה.
בסה"כ היה אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית