לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
אימון נפח יום שישי 14/01/11

סקוואט: 1*5 135ק"ג
פרס: 5*5 60ק"ג

טוב הסקוואט היה פשוט כבד מדי על הסט הראשון, כבר נתקעתי בעבר במשקל הזה ועשיתי ריסט.
בסט הראשון בחזרה האחרונה בקושי שברתי מקבילת אז ידעתי כבר שלא יהיה פה עוד 4 סטים כמו שצריך
נתחיל לבצע כמה שינויים בתוכנית.
הפרס היה סביר

באת עייף לאימון?

חזרתי מהעבודה יחסית מוקדם, משהו כמו 4 לפנות בוקר והלכתי ברגל מהעבודה הביתה.
ישנתי כמו שצריך אבל המשקל בסקוואט כבד מדי זה לא פעם ראשונה שאני נתקע בו.
טקסס מת'וד מתאים למישהו שיכול להתאושש כמו שצריך ואין לו הרבה דברים מסביב
מקסימום אני אשנה כמה דברים ואני הוסיף תרגילים אולימפיים כמו: פרונט סקוואט במקום סקוואט, קלין פולס במקום דדליפט וכו.....

פשוט תאכל יותר!!

אני אוכל כמו שצריך ותמיד גם אקסטרה
זה הדבר האחרון שצריך להפריע לי

זה מה שמסביב שמעקב לי את ההתקדמות באימונים

נערך לאחרונה:
שקרן אתה לא אוכל מספיק עוד יש לך ריבועים, אתה צריך שיהיו לך מעוגלים כדי שתרים כבדP:

סתם סתם, הוא אוכל הרבה, לפני כמה ימים התקשר אלי כדי להגיד לי שהוא אכל פרה.

שקרן אתה לא אוכל מספיק עוד יש לך ריבועים, אתה צריך שיהיו לך מעוגלים כדי שתרים כבדP:

סתם סתם, הוא אוכל הרבה, לפני כמה ימים התקשר אלי כדי להגיד לי שהוא אכל פרה.

חחחחח 😃

אימון התאוששות יום שני 17/01/11

סקוואט: 2*5 110ק"ג
בנ'ץ: 2*5 100ק"ג

החלק הקשה באימון ללא ספק היה המאמן..

החלק הקשה באימון ללא ספק היה המאמן..

חח היה חייב לעשות את הפוזות שלו כי שני חבר'ה צעירים "שמושפעים" ממני ומרמי התאמנו שמה
ככה הוא הכי שקט ואף פעם לא מדבר איתי מילה אפילו שמר עליי כמה פעמיים בסקוואט

חח היה חייב לעשות את הפוזות שלו כי שני חבר'ה צעירים "שמושפעים" ממני ומרמי התאמנו שמה
ככה הוא הכי שקט ואף פעם לא מדבר איתי מילה אפילו שמר עליי כמה פעמיים בסקוואט

נראה לי היה לו מחזור היום.. לא רק לי הוא הציק, הוא גם הציק למישהו שעשה בנצ' פרס ואמר לו שהוא הורס את הידיים או משהו כזה, הוא גם הציק למישהו שעשה את המכונה ההיא לגב "תמשוך רק עם הידיים!!!"

נראה לי היה לו מחזור היום.. לא רק לי הוא הציק, הוא גם הציק למישהו שעשה בנצ' פרס ואמר לו שהוא הורס את הידיים או משהו כזה, הוא גם הציק למישהו שעשה את המכונה ההיא לגב "תמשוך רק עם הידיים!!!"

:😃😃(

אימון עצימות יום רביעי 19/01/11

סקוואט: 80, 100, 110, 130, 150 לשלישייה
פרס: 40, 45, 50, 55, 70 לשלישייה
דדליפט: 100, 140, 180, 230 ל1rm!!!!!!! שיא אישי חדש!!!!!!
בעוד שעה וחצי-שעתיים תראו סרטון 😃

***** הסרט

פרונט סקוואט (אחיזה אולימפית): 90ק"ג 5*5
פרס: 62,5ק"ג 5*5
מתח משקל גוף: סט ראשון עשיתי בטעות 6 חזרות ואז עשיתי עוד 2 סטים של 8 חזרות

פרונט סקוואט היה נחמד, פרס היה די קשה והחלטתי לעשות קצת מתח כי הרבה זמן לא עשיתי
סה"כ אימון סבבה 😃

אימון עצימות יום רביעי 26/01/11

סקוואט: 80, 100, 110, 130, 155 ל2 חזרה שלישית פסולה ירדתי לרבע סקוואט :/
פרס: 40, 45, 50, 55, 72,5 לשלישייה
מתח משקל גוף: 3*8

אימון סבבה
עדיין לא התחלתי עם ההרמות האולימפיות. כל העולם ואשתו היו בחדר כושר אז זה קצת הפריע לי, אבל אני בהחלט הולך לשים אותם בתוכנית!

נערך לאחרונה:
נשמע כמו אחלה אימון באמת:)
זה לא נח לעשות דדליפט וסקוואט באותו אימון אני מצפה שהסקוואט שלך יעוף עכשיו למעלה...

אגב, למה אכפת לך שיש הרבה אנשים במכון זרוק זיין תענה להם כמו תמיד כאילו אתה הולך לתת להם ביס בראש והם יעזבו אותך בשקט...!

נשמע כמו אחלה אימון באמת:)
זה לא נח לעשות דדליפט וסקוואט באותו אימון אני מצפה שהסקוואט שלך יעוף עכשיו למעלה...

אגב, למה אכפת לך שיש הרבה אנשים במכון זרוק זיין תענה להם כמו תמיד כאילו אתה הולך לתת להם ביס בראש והם יעזבו אותך בשקט...!

כשאני אומר שיש הרבה אנשים אני לא מתכוון בקשר לחפירות.
הקטע זה שלעשות פאוור קלין במקום שבו מסתובבים לך אנשים בין הרגליים בלי להבחין במה אתה עושה, יכול להיגרם לזה שהפלטות יעופו להם לפנים (לא שזה כזה נורא) אבל בכל זאת 😃
צריך לעשות את התרגילים האלו כשהחדר כושר מסביבך די ריק
בכל זאת, אנחנו לא נמצאים במקום שמיועד להרמת משקולות אז זה לא כזה פשוט.

אימון נפח יום שישי 28/01/11

סקוואט לואו באר: התחלתי עם 135, 130, 125, 120, 120 (הכל לחמישיות)
פרס: 65 5*5

טוב החלטתי להתחיל לעשות לואו באר סקוואט ולראות איך הולך לי עם זה, שמתי את המשקל שתמיד נתקעתי בו וראיתי שהיה כבד מדי גם ה130 ו125 אז שמתי 120 והיה נשאר לי לעשות עוד 2 סטים איתם.
אני מרגיש שאני יוכל להתקדם עם הלואו באר כמו שצריך, נמשיך לחרוש על סרטוני טכניקה של ריפטו.
הפרס היה סבבה, שמתי לב שמאז שאני אוחז במוט צר יותר אני מתחזק יותר מאשר ללחוץ עם אחיזה רחבה כמו שהייתי עושה.
סה"כ אימון מעולה!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית