הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
עידן גולני לא חבר אינטרנטי, נעלבתי קשות.

טוב הלוג היה נעול זמן מה כי שכחתי את הסיסמא שלי (שוב) :/
תודה למושיקו חבר האינטרנטי שעזר לי 😃

בקיצור חזרתי לעשות היי-באר סקוואט
אז אני אעדכן פה את האימונים האחרונים שלא יצא לי לעדכן

אימון "נפח" יום שבת 05/01/11

סקוואט: 125 5*5

לא היה לי כוח לפרס, באתי בלי הרבה כוח וחשק.
אולי בגלל ששבוע שלם לא התאמנתי
גם כן הלואו באר הזה לא מסתדר לי, טבעי ונוח יותר בשבילי לשים אותו בהיי באר (משקולן).
בכל מקרה נראה מה יהיה בהמשך

---------- התגובה התווספה ב 10:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:41 ----------

אימון עצימות יום שישי 11/02/11

סקוואט: 80, 100, 110, 130, 155 לסינגל
פרס: 40, 45, 50, 55, 75ק"ג לסינגל
בנט אובר רואו: 70, 70, 80 הכל לחמישיות

כל האימונים התפקששו לי השבוע, ולא יצא לי לעשות אימון עצימות כבר הרבה זמן.
אז עשיתי מה שיכולתי כבר היום, סה"כ בסדר.

---------- התגובה התווספה ב 10:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:42 ----------

אימון נפח יום שני 14/02/11

סקוואט: 5*5 130ק"ג
פרס: 5*5 67,5ק"ג

שיניתי קצת את הסדר של התוכנית. אימון נפח אני מבצע ביום שני, אימון התאוששות ברביעי ואימון עצימות בשישי או שבת.
סקוואט נשאר בערך באותו מקום, הפרס היה גיהנום אבל עברתי אותו! המשקל הכי כבד שעשיתי ל5*5! 😃
וכמובן אני מוכרח להודות ל"חינקלי" (khinkali) מאכל גרוזיני עם מילוי של בשר (לעיתים נעשה גם עם גבינה)
http://he.wikipedia.org/wiki/חינקלי

נערך לאחרונה:
תן לו בחצ'פורי!

תראה איך הולך לך האמיון עצימות הבא.. שמתי לב שאתה כבר כמה זמן תקוע סביב ה 155 לסינגל.. זוג.. וכו'

תן לו בחצ'פורי!

תראה איך הולך לך האמיון עצימות הבא.. שמתי לב שאתה כבר כמה זמן תקוע סביב ה 155 לסינגל.. זוג.. וכו'

כן, לצערי זה נכון אבל עם הזמן זה אשתפר.

כן, לצערי זה נכון אבל עם הזמן זה אשתפר.

זהו פשוט תראה אם שבוע הבא אתה לא סוגר שלשה.. תחשוב על לעשות דילווד קטן ל 145-147.5 נגיד
ובנפח למשהו כמו 120-125

ומשם תעלה בחזרה 🤪🤪🤪🤪🤪

רואה גיל, עוד איש אחד מצטרף לHB
🤘🤘🤘

הוא היה מקולקל מההתחלה 🤡

זהו פשוט תראה אם שבוע הבא אתה לא סוגר שלשה.. תחשוב על לעשות דילווד קטן ל 145-147.5 נגיד
ובנפח למשהו כמו 120-125

ומשם תעלה בחזרה 🤪🤪🤪🤪🤪

העניין הוא שעשיתי כבר כמה פעמיים דילאוד בנפח וגם בעצימות, בעצימות אבל פחות. בנפח כבר ירדתי כמה פעמיים בחזרה ל120-125, עכשיו אחרי שבהצלחה סגרתי 130 מקווה לסגור גם 135 אני גם צריך לדאוג שיהיה לי כבר חגורה, לעשות סקוואט בלי חגורה זה באמת מקשה על להחזיק גב במיוחד עוד בהיי-באר.

---------- התגובה התווספה ב 11:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:22 ----------

חח וכן אני מעדיף היי-באר, תמיד הרגיש יותר נוח

אין לך חגורה עדיין? 😵
אם כבר ניסית את זה תחשוב מה מנע ממך להתקדם..
שינה?.. אוכל?... טכניקה? ..

אין לך חגורה עדיין? 😵
אם כבר ניסית את זה תחשוב מה מנע ממך להתקדם..
שינה?.. אוכל?... טכניקה? ..

אני משתמש בחגורה של חבר כשהוא נמצא גם כן באימון, כן אני צריך לקנות חגורה חח
שינה יכול להיות בגלל העבודה, אוכל בטוח לא אני גרוזיני 😃 וטכניקה שלי שיפרתי ממה שראיתי
בכל מקרה, יש ימים רעים שהכל מתפקשש בגלל כמה סיבות, בקרוב יהיה בסדר ונראה שיפור בסקוואט.

אני משתמש בחגורה של חבר כשהוא נמצא גם כן באימון, כן אני צריך לקנות חגורה חח
שינה יכול להיות בגלל העבודה, אוכל בטוח לא אני גרוזיני 😃 וטכניקה שלי שיפרתי ממה שראיתי
בכל מקרה, יש ימים רעים שהכל מתפקשש בגלל כמה סיבות, בקרוב יהיה בסדר ונראה שיפור בסקוואט.

יאללה תן בראש 🤘 כוח החצ'פורי

יאללה תן בראש 🤘 כוח החצ'פורי

🥰

---------- התגובה התווספה ב 17:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:12 ----------

אימון עצימות יום שני 21/02/11

סקוואט: 80, 100, 110, 120, 140 לחמישייה
דדליפט: 100, 140, 150, 190 לחמישייה

החלטתי לעשות היום אימון עצימות בגלל שיצא לי כמעט שבוע-שבועיים שלא עשיתי את האימון הזה.
גם לא רציתי להיסחף מדי כי הייתי חולה כמה ימים אז וויתרתי על הפרס (שוב אל תדאגו זה רק ספציפי להיום כי זה אימון ראשון אחרי כמה ימים שהייתי חולה) וכן עשיתי גם דדליפט קטן לזכר הימים הטובים היה קשה אבל עבר, גם הסקוואט לא היה הכי קל בעולם אבל הכי חשוב שסגרתי חמישייה ב2 התרגילים 😃
סה"כ אימון מצויין! 😃

נערך לאחרונה:
אימון "נפח" יום חמישי 24/02/11

אימון זוועתי ביותר!
ההליכה שלי לחדר כושר היא בערך ה15-20 דקות באתי וגיליתי שנגמר לי המנוי, חזרתי הביתה הבאתי כרטיס אשראי וכל מה שצריך והייתי כבר עייף מדי לאימון. עשיתי 3 סטים של 135ק"ג בסקוואט והחלטתי לעשות בנ'ץ וגיליתי שקשה לי לדחוק 100ק"ג לחמישייה (בגלל שעברתי לעשות פרס)
בכל מקרה, לא היה לי חשק גם בגלל העייפות של ההליכה אז חזרתי הביתה.

אימון עצימות יום שבת 26/02/11

סקוואט: 80, 100, 110, 120, 145 לשלישייה
פוש פרס: 40, 45, 50, 55, 70 לחמישייה
דדליפט: 100, 140, 180, 200 לשלישייה

סקוואט היה טיפה קשה, פוש פרס היה יחסית קל שהגעתי לחזרה השלישית ראיתי שקל אז המשכתי לעשות חמישייה.
דדליפט היה לא הכי קל בעולם לאור העובדה שחודש לא עשיתי את התרגיל הזה. ככה או ככה היה אימון מעולה!

אימון טוב

כבוד!
אגב מצטער שלא עניתי לך לפלאפון לא היה לי בטריה והוא היה בflight mode, ככה שלא יכולתי לענות(במצב רגיל הוא פשוט היה נכבה.

כבוד!
אגב מצטער שלא עניתי לך לפלאפון לא היה לי בטריה והוא היה בflight mode, ככה שלא יכולתי לענות(במצב רגיל הוא פשוט היה נכבה.

תודה אחי!
שטויות גם ככה הלכתי להתאמן מוקדם יותר

אימון נפח יום שלישי 01/03/11

פרונט סקוואט (אחיזה אולימפית כמובן) 100ק"ג 5*5
פוש פרס: 70ק"ג סט אחד לחמישייה

רציתי לעשות פרונט סקוואט לא יודע. אם זה הכי אידיאלי לשים אותו באימון נפח בכל מקרה, היה קשה אבל אני אוהב את התרגיל הזה.
פוש פרס ידעתי שלא יהיה מצב לעשות 5*5 עם 70ק"ג אז עשיתי סט אחד וסיימתי את היום.
בקיצור, מסתבר שטקסס מת'וד לא התוכנית הכי טובה בשבילי כי צריך הרבה זמן להתאושש ועם העבודה שלי זה בעיה.

נערך לאחרונה:
אימון עצימות יום שבת 05/03/11

פרונט סקוואט: 70, 80, 90, 95, 110 לחמישייה
פוש פרס: 40, 45, 50, 55, 72,5 לשלישייה
דדליפט: 100, 140, 180, 205 ל2 חזרות חזרה שלישית התנתק מהריצפה אבל לא הצלחתי לנעול

סה"כ אימון מעולה!

כבוד לעדה הגרוזינית!
אחלה משקלים אחי:)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית