הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
אימון נפח יום שבת 14/05/11

לואו-באר סקוואט: 5*3 147,5ק"ג!!! Pr!!!!!! 😃
בנץ' פרס: סט אחד ל2 חזרות עם 120ק"ג

איזה כיף!!!! מה שתכננתי כבר כמה זמן לסגור 3 סטים לחמישייה עם 147,5ק"ג הסתיים בהצלחה!!! אני רוצה להמשיך להתקדם עם 3 סטים ואם צריך ואפשר נעשה 4 אבל הכי חשוב שהיה לי 3 סטים לחמישייה עם המשקל שרציתי.
בנץ' כבר לא היה איכפת לי כי אני יודע שאני גם קרוב לגבול שלי אז עשיתי למען הפרוטוקול סט אחד ל2 חזרות וגם זה בקושי עלה
בקיצווווורררר סקוואט טוב הכל טוב!!😃

יפה מאוד אח שלי גיבורXD

התקדמות יפה אחי - מברוק על הPR הסקוואט

פשש התקדמת טוב גבר, תפציץ בעוד PR 😃

אימון התאוששות יום שני 16/05/11

לואו-באר סקוואט: 5*2 125ק"ג
פרס: 5*2 55ק"ג
מתח (באחיזה רגילה) עם תוספת משקל 5*2 22.5ק"ג

אימון התאוששות אז שום דבר מיוחד אני מצפה ליום חמישי לסקוואט של 167,5ק"ג
חשוב לציין שהשבוע אני עובד משמרת לילה מקווה שזה לא אדפוק לי את הכל
קמתי היום ב10 וחצי בבוקר אחרי שבאתי מהעבודה ב6 וחצי בבוקר :/ איך שקמת אכלתי משהו קטן ויצאתי לדרך
קיצור נראה מה יהיה יום חמישי

אימון עצימות יום חמישי 19/05/11

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 167,5ק"ג לשלישייה!!!!!!! PR!!!!! :😃
בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 135 כישלון
Deficit Deadlift דדליפט כשאני עומד על פלטה להוספת טווח תנועה: 100, 140, 180, 200ק"ג לשלישייה! PR!! 😃

אימון מטוווווווורףףףף!!!! אחרי שסיימתי משמרת לילה ב6 וחצי בבוקר וישנתי עד 11 בצהריים הלכתי להתאמן ושברתי שיא בסקוואט עם 167,5ק"ג בבנץ' 135 לא עלה אולי בגלל העייפות והחלטתי לעשות דדליפט כשאני עומד על פלטה להוספת טווח תנועה היה גם מגנזיום מחבר אז שלישייה עם 200ק"ג לא היה הכי קשה חוץ מבחזרה השלישית אבל הכל עלה בסופו של דבר!
איזה אימון קטלני ועוד אחרי המשמרת לילה!! אין יותר שמח ממני 😃

כבוד לחצ'פורי
הסקוואט מתקדם יפה

להתאמן עם הבחור הזה נותן פאמפ לאנדרלין משהו משהו
באתי עייף ורעב ואיתו האימון הרגיש לי כזה קל ומשעמם (יעני לא היה אקשן).. וזה עוד עם יותר משקל ממה שאני אמור :D

תודה חבר'ה

וכמובן תודות לחגורה והמגנזיום של אופק (pomfect)

בסדר זה הדדי
אתה מקבל תחגורה ותמגנזיום ואני מקבל אנדרנלין.. 🙌

אבל האמת שעידן לא גילה לכם את הסוד האמיתי להצלחה.. מה שנתן לשנינו פאמפ רציני זה שהבילדר שנקרא "גופיה שחורה" שיתף אותנו בנוכחותו.

בסדר זה הדדי
אתה מקבל תחגורה ותמגנזיום ואני מקבל אנדרנלין.. 🙌

אבל האמת שעידן לא גילה לכם את הסוד האמיתי להצלחה.. מה שנתן לשנינו פאמפ רציני זה שהבילדר שנקרא "גופיה שחורה" שיתף אותנו בנוכחותו.

חחחחח איכס לא יכול לראות את הדבר הזה ;azban

חחחחח איכס לא יכול לראות את הדבר הזה ;azban

אין סמיילי באל בי אס שיכול לתאר את הטמטום של הבן אדם הזה... 😣 (אפילו זה לא)

מה כאילו רציני עכשיו, אין לו בגדים אחרים חוץ מגופיה שחורה? זה כמו לירן גופיה אפורה למי שמכיר.. איזה אוהד אחד של מכבי חיפה שבא לכל משחק עם גופיה אפורה.. הוא מפורסם שם
כנראה הם דודים או משהו 😆

אין סמיילי באל בי אס שיכול לתאר את הטמטום של הבן אדם הזה... 😣 (אפילו זה לא)

מה כאילו רציני עכשיו, אין לו בגדים אחרים חוץ מגופיה שחורה? זה כמו לירן גופיה אפורה למי שמכיר.. איזה אוהד אחד של מכבי חיפה שבא לכל משחק עם גופיה אפורה.. הוא מפורסם שם
כנראה הם דודים או משהו 😆

זה דווקא מתאים לו :bad:

🙌
כבוד על הPR עידן.

---------- התגובה התווספה ב 19:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:21 ----------

ימח שמו של הגופייה השחורה.

אכפת לך להלוות לי כמה קילו מהדדליפט 😛

תודה רמי! 😃

MOONLight בבנץ' אתה חופשי לקחת
P.gif

ליאור בשבילך 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית