הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון למתחיל (בבית)

גולש בכלא שש

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם!

אני חדש פה בפורום !

אני עושה בערך 5 ימים בשבוע את האימון הזה :

אני מתחיל ב:
10 שכיבות סמיחה
10 ג'קסונים
10 כפיפות בטן
2 מטח (אני לא מצליח יותר)

אח''כ אני עושה 5 סטים שכל סט כולל:
10 פעמים הרמת משקולת 4 קילו ביד ימין
10 פעמים הרמת משקולת 4 קילו ביד שמאל
5 גקסונים
5 שכיבות סמיחה
10 כפיפות בטן
2 מטח

כל האימון לוקח לי בערך חצי שעה, אני שוקל 52 קילו ובערך 1.65 גובה

רציתי לדעת אם האימון הזה בסדר ?
ותוך כמה זמן יראו הבדל...
תודה רבה לעוזרים:s59:

נערך לאחרונה:
מה זה ג'קסונים?

למה אתה לא נרשם לחד"כ?

בקשר לתוכנית היא לא טובה.

ג'קסונים זה מושג מוזר ל-DIPS שלא נעשה במתקן לעצמו (ספסל ציבורי,בין שתי כסאות...)

:120ag:

זה השם שהוא קיבל בהכנות לכושר קרבי למיניהן

קצת קשה להגיד לך מה לעשות כי אין לך ממש את הכלים אבל מה שכן אפשר להמליץ לך לאור המצב הנתון זה לאט לאט לעלות במשקל בשכיבות שמיכה עם איזה תיק גב עליך כאשר הוא מונח על השכמות (כדי לא ליצור עומס על הגב) ולאט לאט למלא אותו בספרים או W/E...
מתח אותו דבר, תעלה במספר החזרות לאט לאט עד שתגיע ל15 ואז תתחיל לקשור עליך איזה חגורת קרטה ועליה משקולות או W/E.
משקולות יד יד זה מיותר וכשמדובר על 4 קילו אז... זה ניראה לי יותר מיועד לכוסיות שרצות על ההליכון עם משקולות 🤡
אתה יכול גם להוסיף מכרעים עם דברים עליך.
אם יש לך איזה מוט ברזל אז תחפש איזה חוט ותקשור עליו לבנים או משהו פרקטי ותעשה דדליפט 😛
אפשר לאלטר עוד כל מיני דברים, רק צריך לחשוב קצת מחוץ לקופסא.

---------- התגובה התווספה ב 10:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:13 ----------

כמובן שגם סקוואט אפשר לעשות אתה יודע...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא תמיד שובר מקביל!
😃
אחלה סרטון של שטן השור 😛 (אני .. חושב?)
אתה חושב שרוני (ה"משקל" מהסרטון) יסכים שירימו אותו אנשים זרים כמה פעמים בשבוע ? 😆

נ.ב. מקביל-שמקביל! אחרי כמה בירות ועשרות פריטי מאכל , על חול (כן הרגל גולשת - כי היא באוויר חלק מהזמן ) איכות הביצוע נפגעת 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית