הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[עזרה] התקדמות טכנולוגית.

• פותח/ת השרשור Lupin
  • פורסם בתאריך

Lupin

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
היי,

נכון להיום, אני תקוע מאחור בנושא של מחשבים וגאדג'טים.
בעוד לכולם כבר יש מחשב נייד, אייפון/סלולורי מתקדם, מסך 20+ אינץ', חיבור אינטרנט מהיר וכו', אני נמצא בפיגור של כמה שנים.
היום אני מבין שאני צריך להתקדם...
מה שיש לי כיום זה פלאפון ישן עם פונקציות בסיסיות, מחשב מ2005 עם המסך הישן הזה עם הקוביה מאחורה (קיצר, ההפך מLCD), חיבור אינטרנט של 2.5 מגה, אין לי פייסבוק, פייפאל ובטח עוד דברים שאני בכלל לא מודע אליהם.
כבר שנים שלא שיחקתי משחק מחשב מעניין, אני זוכר שהפסקתי מהנקודה שבה הכל כבר היה משחקי רשת כמו call of duty. (מיותר לציין גם שאין לי פלייסטיישן).

בקיצור, נמאס לי להיות פרימיטיבי! אני אפלו לא משתמש בכרטיס אשראי ופנקס צ'קים, קונה רק במזומן.
אנשים צעירים ממני כבר יודעים להתעסק עם הלוואות בבנק, השקעות בבורסה וכל מיני שטויות פיננסיות כאלה ואחרות.
ואני? אפילו לתדלק בעצמי אני לא יודע. (טוב, כבר חרגתי קצת מהנושא, כרגע אני רק צריך להדביק את הפער בטכנולוגיה).

למה אני כזה? אולי כי אני אדיש, לא מתלהב מכלום, לא פתוח לשינויים. זו בעיה מנטלית, ואני צריך לשבור את המחסום הזה.

נכון לעכשיו, אני צריך מחשב חדש עם מסך מודרני, מערכת סטריאו שתחובר למחשב (אלא אם כן סט רמקולים יכול לספק את הסחורה), המלצה לפלאפון חדש ומתקדם, ועזרה עם כל המסלולים האלה שיש לאינטרנט מהיר, כי יש יותר מדי וצריך להיות זהיר בנושא הזה. (כל הבזק, הוט נטוויז'ן, ברק וכו'...במה לבחור לעזאזל?).

לגבי מחשב, אני צריך משהו שיתאים לצרכים שלי, שזה בעיקר משחקים, מוזיקה, סרטים וגלישה באינטרנט..אני לא אחד שמתעסק בתכנות או עיצוב גרפי.
בתוספת מסך ומערכת סטריאו/סט רמקולים, אני מוכן להשקיע עד 5,000 ש''ח.

פלאפון, יש כל כך הרבה, ובתכלס מעניין אותי בעיקר מצלמה טובה (מעל 5 פיקסל) ונגן איכותי.
אני אפילו לא יודע איזה עוד דברים עושים עם פלאפון היום...
אני לא ממש בקיא בטווח המחירים, אבל ידוע לי שאייפון זה הכי יקר, אז שיהיה קצת יותר זול מאייפון.

אשמח גם אם מישהו יכול לפנות אליי בהודעה פרטית ולדבר איתי במסנג'ר או משהו...

תודה רבה!

פלאפון - נוקיה, סדרות ה N וכול (גש למרכז שירות של אורנג סלקום פלאפון להדרה, מכשירים כמו N71, N85 וכול) או סוני אריקסון, שרוב המכשירים שלהם איכותיים, שוב גז למרכז שירות

מסך - 24" או 22 התומך ברזולוציה 1920X1080, (חברות כמו סמסונג, LG, BENQ, ALIYAMA) כמה דגשים: רטיו 70,000:1 לפחות, זמן תגובה של 5 עד 2 שניות

מחשב: תלוי באילו משחקים, אני חושב על קרייסיס ופתאום אתה בא לי עם פאקמן או קאונטר סטרייק
המחשבים החזקים לאדם ממוצע נעים על מחשבי ה CORE i7, גם ל AMD (חברה שמייצרת מעבדים) יש איכותיים בזמן האחרון, אבל יש לי בלאק אוט רציני מהמוצרים שלהם כרגע
כרטיס מסך - סדרת מסכי ה ATI 57XX או 58XX אם יש כסף
ספק כוח 550W ומעלה, רצוי של: antec, corsair, thermalright, enermax (יש עוד)

לך עם המידע הזה לסניף מקצועי ויחד ירכיבו לך מחשב איכותי (אני יכול להרכיב דרך אתר מפרט מלא אבל זה לא ממש שימושי כי לא יודע מה הצרכים המדוייקים שלך)

בקצרה...

אינטרנט אני ממליץ לך לבדוק מחירים על MGN/UFI (אני יודע ש-UFI הוא מאוד זול בהשוואה למהירות 5-7 מגה).
פלאפון הייתי ממליץ לך לחכות חודש, כי בעוד חודש צריכים להגיע לארץ פלאפונים חדשים ומתקדמים (איפון 4, נוקיה N8, סמסונג גלקסי S ועוד מספר פלאפונים שלא עולים עכשיו בראש).

בקשר למחשב: אני ממליץ לך גם לחשוב על אפשרויות שונות מווינדוס (לבדוק את המחשבים של אפל), לדעתי תוכל להנות ממנה יותר מווינדוס (אם יש לך תקציב למחשב כזה).
אם לא, תמיד תוכל לחזור לפרימיטביות של מיקרוסופט ולהנות מווידנוס 7.

אנשים מסתדרים יופי עם מחשב "ישן" מסך CRT, פלאפון בסיסי וכיוצא בזה.
למה אתה חושב שאתה צריך להשתנות?

אנשים מסתדרים יופי עם מחשב "ישן" מסך CRT, פלאפון בסיסי וכיוצא בזה.
למה אתה חושב שאתה צריך להשתנות?
מסכי CRT כבר מזמן יצאו משימוש, ומחשבים כיום לא עולים יקר.
אם יש לך מחשב ישן, להשקיע 2000~ שקל על מחשב סטנדרטי-משרדי יעשה שינוי דרסטי, ועוד מסך של 1000 שקל נורמלי שלא יתפוס לך את כל המקום על השידה ויעשה לך כאבי עיניים.
בקטע של הפלאפון, לא יודע.. הפיצ'רים של המכשירים החדשים לא כאלה מעניינים, חוץ מכאלה שנוחים למוזיקה ואפשר להשתמש בהם כמו MP3, ובכל זאת יש לי את הITOUCH שלי והMP3 הקטן שנוח להסתובב איתו לכל מקום + יש בו קליפס.
אם אתה שוקל להתחבר לאיזו חברת אינטרנט, הייתי ממליץ לך על בזק בינלאומי, בזמן האחרון אין לי בעיות בכלל (זמן אחרון = שנה+ אחרונה) עם האינטרנט, מדי פעם - לעתים ממש רחוקות הוא נופל, אבל לא נורא בכלל.
בכל אופן, תתיעץ עם פורום שמבין בזה, זה לא בדיוק המקום האידיאלי

גם המצב שלי דומה לשלך
יש לי מסך מחשב מהמוזיאון
אבל לי יש צרות גדולות יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית