טוב חברים אז בהמשך לדיון שפתח EMZ כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=14540
משה נתן שמה לינק לאיזה סוחר מ-EBAY UK שמוכר את הנעליים הנ"ל במחיר סביר וגם לא שודד במשלוח לישראל, ועוד מוכן לשתף פעולה עם שיטת הקומבינה הישראלית בעניין.
במקרה, הזמנתי מאותו הסוחר את הנעליים הללו כמה ימים קודם לכן. כמה דברים שראוי לציין:
1. הסוחר הזה מפרסם כמה מכירות על הנעליים הללו כאשר כל אחת במידה שונה.
אני לא מצאתי בין המכירות הללו את המידה הרצויה עבורי ולכן שלחתי לו בקשה למידה שאינה מופיעה במכירות שהעלה (U.K 9.5) וקיבלתי תשובה חיובית - הוא הורה לי לרכוש את הנעליים כמידה U.K 9 והוא ישלח לי במקום את המידה הרצויה.
בעניין זה הכל עבר חלק וקיבלתי את הנעל במידה שביקשתי.
2. לגבי שיטת הקומבינה - שיתף פעולה בהחלט והשיטה עבדה כרגיל.
3. זמן המשלוח עמד על שבועיים - לא רע.
4. לגבי מידה - קלעתי בדיוק משמע עשיתי את המדידות כמו שצריך - אולי היה כדאי להזמין חצי מידה אקסטרה כדי שיהיה קצת מקום לבהונות כיוון שכרגע הן דיי נוגעות בקצה הנעל, אבל לא נבכה על זה (וגם ככה עוד לא קצצתי ציפורניים שם 🤡).
אם למישהוא יש שאלות בנוגע למידות, לנעל ולעניינים נוספים אשמח לעזור.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=14540
משה נתן שמה לינק לאיזה סוחר מ-EBAY UK שמוכר את הנעליים הנ"ל במחיר סביר וגם לא שודד במשלוח לישראל, ועוד מוכן לשתף פעולה עם שיטת הקומבינה הישראלית בעניין.
במקרה, הזמנתי מאותו הסוחר את הנעליים הללו כמה ימים קודם לכן. כמה דברים שראוי לציין:
1. הסוחר הזה מפרסם כמה מכירות על הנעליים הללו כאשר כל אחת במידה שונה.
אני לא מצאתי בין המכירות הללו את המידה הרצויה עבורי ולכן שלחתי לו בקשה למידה שאינה מופיעה במכירות שהעלה (U.K 9.5) וקיבלתי תשובה חיובית - הוא הורה לי לרכוש את הנעליים כמידה U.K 9 והוא ישלח לי במקום את המידה הרצויה.
בעניין זה הכל עבר חלק וקיבלתי את הנעל במידה שביקשתי.
2. לגבי שיטת הקומבינה - שיתף פעולה בהחלט והשיטה עבדה כרגיל.
3. זמן המשלוח עמד על שבועיים - לא רע.
4. לגבי מידה - קלעתי בדיוק משמע עשיתי את המדידות כמו שצריך - אולי היה כדאי להזמין חצי מידה אקסטרה כדי שיהיה קצת מקום לבהונות כיוון שכרגע הן דיי נוגעות בקצה הנעל, אבל לא נבכה על זה (וגם ככה עוד לא קצצתי ציפורניים שם 🤡).
אם למישהוא יש שאלות בנוגע למידות, לנעל ולעניינים נוספים אשמח לעזור.