הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הגיעו הנעליים - Adidas IronWork III

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
טוב חברים אז בהמשך לדיון שפתח EMZ כאן:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=14540

משה נתן שמה לינק לאיזה סוחר מ-EBAY UK שמוכר את הנעליים הנ"ל במחיר סביר וגם לא שודד במשלוח לישראל, ועוד מוכן לשתף פעולה עם שיטת הקומבינה הישראלית בעניין.

במקרה, הזמנתי מאותו הסוחר את הנעליים הללו כמה ימים קודם לכן. כמה דברים שראוי לציין:

1. הסוחר הזה מפרסם כמה מכירות על הנעליים הללו כאשר כל אחת במידה שונה.
אני לא מצאתי בין המכירות הללו את המידה הרצויה עבורי ולכן שלחתי לו בקשה למידה שאינה מופיעה במכירות שהעלה (U.K 9.5) וקיבלתי תשובה חיובית - הוא הורה לי לרכוש את הנעליים כמידה U.K 9 והוא ישלח לי במקום את המידה הרצויה.

בעניין זה הכל עבר חלק וקיבלתי את הנעל במידה שביקשתי.

2. לגבי שיטת הקומבינה - שיתף פעולה בהחלט והשיטה עבדה כרגיל.

3. זמן המשלוח עמד על שבועיים - לא רע.

4. לגבי מידה - קלעתי בדיוק משמע עשיתי את המדידות כמו שצריך - אולי היה כדאי להזמין חצי מידה אקסטרה כדי שיהיה קצת מקום לבהונות כיוון שכרגע הן דיי נוגעות בקצה הנעל, אבל לא נבכה על זה (וגם ככה עוד לא קצצתי ציפורניים שם 🤡).

אם למישהוא יש שאלות בנוגע למידות, לנעל ולעניינים נוספים אשמח לעזור.

תתחדש, כמה יצא סה"כ.
ואל תדאג בקשר לבהונות, זה אמור ללחוץ קצת בהתחלה. זה משתחרר תוך כמה אימונים, אם היית מזמין מידה יותר גדולה יש מצב שהיית שוחה בה אחרי חודש.

כמה שאלות:
מה שם הסוחר באיביי?
איזה מידה אתה בנעלי נייק או סקוני?
זה הגיע לדואר שליד הבית? באמת כתוב על האריזה שהוא הצהיר 50 דולר? בתור מה הוא שלח את זה?
וכמובן, איך הנעליים?

• פותח/ת השרשור
ככה,

שמו של הסוחר הוא uk-sportacus .

נעלי נייקי או סקוני אממ - 48 / US 13 (מבחינת מידה בריטית זה 12.5 לדעתי) אבל זו לא חוכמה כי בנעלי ספורט אני תמיד לוקח קצת קדימה (יותר נוח לי שהרגל loose בפנים - ב-PL זה לא טוב) ככה שאני לא מדגם מייצג.

אכן הגיע לדואר שליד הבית - הוא הדפיס מדבקת משלוח עם פרטי הנמען ורשם על זה בכתב יד Value: 25GBP (כמו שאמרתי לו), כנראה אין להם שם shipping label מסודר כזה כמו שיש ל-USPS.

שלח את זה במשלוח בינ"ל רגיל.

לגבי הנעליים - מעבר לזה שהן נראות ממש טוב ונראה כי עשויות לא רע בכלל לא יצא לי לבדוק אותן - יום שישי אני אנסה אותן.

הייתי אומר שהן קצת צרות אבל זה עדיין מתאים לי לרגל.

לגבי המידה - מה שעשיתי זה ככה:

1. נכנסתי לויקיפדיה לטבלת המרה הבאה:
http://upload.wikimedia.org/wikiped...adult-en.svg/2000px-Shoesize-adult-en.svg.png

2. מדדתי עם סרט מדידה את הנקודה הכי ארוכה בכף הרגל שלי (שתי הרגליים כיוון שיתכן הבדל במקרים מסוימים בין רגל אחת לשניה).

3. התאמתי בין המידה שיצאה לי למידה האמריקאית בטבלה

4. המרתי את המידה האמריקאית למידה האנגלית לפי הטבלת המרה כאן
http://www.dynamic-eleiko.com/products/sizetable.html
(מצאתי שיש הבדלי גדלים בין הטבלות המרה השונות אז ההיגיון היה לסמוך על הטבלת המרה שלהם כיוון שהם מוכרים לא מעט נעליים כאלו)

• פותח/ת השרשור
אל תדאג משה, אתה לא ממציא השיטה (במקרה שלי לפחות... אולי לגבי שאר הילדונים התמימים אתה כן נושא באחריות פלילית 😵)

• פותח/ת השרשור
טוב אז היום היה אימון ראשון עם הנעליים

בתזוזה אני חייב לציין שדיי סבלתי עם הנעליים הללו (כמובן שנעלתי אותן רק במכון), ועוד לצערי הרב שכחתי את הבקבוק מים שלי בבית אז הייתי צריך לעשות הליכות הלוך ושוב אל הקולר עם הנעליים האלו.

מקווה שבעניין זה עם הבהונות יהיה שיפור במהלך האימונים הבאים - ואם לא, לא נורא. סה"כ במהלך ביצוע התרגילים אין הפרעה אלא רק תועלת.

בכל אופן, מגיל ילדות כבר אבחנו אצלי בעיה קלה בקואורדינציה ותכנון תנועה, ככה שלמידה של תרגילים מורכבים כמו סקוואט (לביצוע נכון, כמובן) היא לא הכי straight forward עבורי בניגוד לאחרים.

עבורי התרומה הכי משמעותית של הנעליים הללו היא שזה מסיר מכשול מאד משמעותי והוא זה שעם הנעלי סאקוני הייתי צריך להתאמץ כדי להעביר משקל לעכב ולהשאיר אותו שם, בניגוד לנעליים הללו שאיתן משום מה זה בא לי באופן דיי אינטואיטיבי וזה משנה לי תרגילים כמו סקוואט ופרס מהקצה על הקצה.

בקיצור אני מאד מרוצה בשלב זה.

בכל אופן, מגיל ילדות כבר אבחנו אצלי בעיה קלה בקואורדינציה ותכנון תנועה, ככה שלמידה של תרגילים מורכבים כמו סקוואט (לביצוע נכון, כמובן) היא לא הכי straight forward עבורי בניגוד לאחרים.

אתה מתאמן מתחיל? כמה המשקלים שלך? (אל תדאג- לא תקבל חובות לראק)
ושמח שהן מועילות. לא חשבתי לרגע אחרת 😃

• פותח/ת השרשור
כן. כרגע בחיטוב.

בכל אופן המשקלים הנוכחיים הם אלו:

LB Squat: 90kg
BP: 77.5kg
Deadlift: 85kg
Press: 30kg

כל הנ"ל אלו ל-5 חזרות. מתח בסופינציה BW ל-7 חזרות.

כרגע מנוי במכון ליצני למדי שדוגל באנורקסיה ושחיפוזה ככה שלרוב גם לא תמיד מתאפשר לי לבצע סקוואט עקב היעדר כלוב (מוציא מהאינקליין, אבל כשאזור המשקולות עמוס זו בעיה).

בנובמבר יגמר המנוי והרעיון הוא לעבור לחדר כושר אחר (כנראה גו אקטיב בוייצמן או בקאנטרי של האוניברסיטה) ששם אפשר יהיה להתאמן ברצינות ואז להתחיל SS כמו שצריך.

נערך לאחרונה:
תעבור לאוניברסיטה. כדאי. חבל לבזבז נעליים כאלה על מקום חובבני 😃
מאיפה אתה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית