סרטון monolift

• פותח/ת השרשור ish
  • פורסם בתאריך

ish

משתמש מתחיל
252
0
נק' מוניטין:
2,535
252
0
לכל מי ששאל ולכל מי שלא האמין -
וידאו של המונוליפט הראשון (והיחיד) בארץ בפעולה.

נ.ב. תוצרת כחול לבן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא רואה ששברת מקביל בשום סרטון שפרסמת...
ככה צריכים להראות סקוואטים אמיתיים:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קשקוש אחד גדול.
1) יציאה מהראק והליכה אחורה עם משקל אליך זה אחד הדברים המסוכים ביותר לעמוד השדרה.
בדוק. על בשרי.
2) ספורטאי מרים את המוט וספורטאי מחזיר את המוט (ולא הספוטרים).
3) ארגונים שמאפשרים שמוש במונוליפט = דואגים לבריאות הספורטאי.
4) אין שום קשר בין שמוש במונוליפט לבין "רצינות" הארגון או עומק הסקוואט.
(בו נרא אותך אומר לי, שהסקוואט בווידאו לא מספיק עמוק 😵‍💫🥊)

לא, מה שכתוב פה זה קשקוש אחד גדול. בריאות הספורטאי מעולם לא הייתה בעדיפות הראשונה בספורט מקצועי ומעולם לא תהיה. מי שדואג לבריאות שלו, שלא יתחרה ויהיה בריא.
הסיבה היחידה שמאפשרים שימוש במונוליפט, היא אותה סיבה שמאפשרים חליפות -- כי הם רוצים.

אגב, זה נכון שבכל ארגון וארגון עומק הסקוואט מוגדר אותו הדבר, ההבדל הוא שהשופטים עושים קרקס בחלק מהמקומות.

לא, מה שכתוב פה זה קשקוש אחד גדול. בריאות הספורטאי מעולם לא הייתה בעדיפות הראשונה בספורט מקצועי ומעולם לא תהיה. מי שדואג לבריאות שלו, שלא יתחרה ויהיה בריא.
הסיבה היחידה שמאפשרים שימוש במונוליפט, היא אותה סיבה שמאפשרים חליפות -- כי הם רוצים.

אגב, זה נכון שבכל ארגון וארגון עומק הסקוואט מוגדר אותו הדבר, ההבדל הוא שהשופטים עושים קרקס בחלק מהמקומות.

בקשר לבריאות,זה אינטרס של האירגון להקטין את הפציעות(לא קשור אבל-מי שמתעניין בNFL-בקרוב הולכים להיות שינויים גדולים כדי להקטין את הפציעות), מה שכן ממתי הפציעות הם בזמן הוצאה/החזרה מהראק..הפציעות הם בזמן ביצוע הסקאווט..או שאני טועה?

נערך לאחרונה:
בקשר לבריאות,זה אינטרס של האירגון להקטין את הפציעות(לא קשור אבל-מי שמתעניין בNFL-בקרוב הולכים להיות שינויים גדולים כדי להקטין את הפציעות), מה שכן ממתי הפציעות הם בזמן הוצאה/החזרה מהראק..הפציעות הם בזמן ביצוע הסקאווט..או שאני טועה?
איזה שינויים?

• פותח/ת השרשור

אתה טועה -
מוט עמוס יוצר לחץ אדיר על עמוד השדרה, כשבנוסף לזה אתה מנסה ללכת איתו (כלומר מעביר משקל לצד אחד, מזיז רגך, מעביר משקל, מזיז רגל וחזור חלילה) הלחץ אינו אחיד, מה שעלול לגרום לדיסק "לברוח" או להסדק (פריצת דיסק).
המצב מאוד מסוכן, במיוחד למי שעמוד שדרה שלו כבר לא מושלם (ויש מעט ספורטאים שלעולם לא דפקו או שככו משהו בגב).
ככה איבדתי 3 חודשים מהחיים ועוד כ-9 חודשים נוספים מאימונים. אז כן, הנושא רגיש אצלי.

---------- התגובה התווספה ב 15:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:19 ----------

הציוד נועד למנוע פציעות, מה שעשו מזה אחר כך..... קצת קרקס, כן.
אנא הסבר של נשיא איגוד סלובקי שמאמן את אחת הנבחרות החזקות ביותר בפאורליפטינג -
http://www.ironpower.cz/index.php?o...n-matej-interview&catid=2:pwl-soute&Itemid=23
זה בצ'כית עם תרגום לאנגלית

לגבי עומק הסקוואט - אם ספורטאי בוחר לדרדת יותר נמוך - מברוק.
ההגדרה היא חד משמעית.
וזה נכון שיש ארגון אחד "יותר מדי מיטרני" וארגון אחד "יותר מדי מקשה". אני בארגון הנכון, זה מה שחשוב לי 😃

כן, זה ידוע שלכל ה-PLים שמוציאים מעמודים יש פריצת דיסק.
ובטוח גם למשקולנים שמתהלכים עם המוט מעל הראש.
או שזה פשוט כי הטכניקה שלך לא נכונה.

כן, זה ידוע שלכל ה-PLים שמוציאים מעמודים יש פריצת דיסק.
ובטוח גם למשקולנים שמתהלכים עם המוט מעל הראש.
או שזה פשוט כי הטכניקה שלך לא נכונה.

זה שונה, וזו גם אחת הבעיות של החליפות.
הם יוצאים עם משקלים שהם לא באמת יכולים להרים וכשאתה הולך אחורה החליפה
באמת לא משפיעה, וזה באמת מסוכן.

אבל ככה זה שאתה יכול לעשות בקושי 700 פאונד בלי חליפה אבל איתה אתה עושה 1050 אז אתה תפצע.

• פותח/ת השרשור
זה שונה, וזו גם אחת הבעיות של החליפות.
הם יוצאים עם משקלים שהם לא באמת יכולים להרים וכשאתה הולך אחורה החליפה
באמת לא משפיעה, וזה באמת מסוכן.

אבל ככה זה שאתה יכול לעשות בקושי 700 פאונד בלי חליפה אבל איתה אתה עושה 1050 אז אתה תפצע.

הראיה שלך, איך להגיד בעדינות, מאוד מוגבלת.
מעטים אנשים שעמוד השדרה שלהם בסדר.
רובנו נפלנו/נחבטנו/עקמנו בהזדמנות זו או אחרת (או בכמה) בגיל זה או אחר, וכעת, תנועה אחת לא זהירה - יכולה לגרום נזק.
צא מהנחה שעמוד השדרה שלך כבר לא בסדר.

"זה בגלל טכניקה לא נכונה" = "לי זה לא יקרה".
עם טכניקה לא נכונה זה פשוט יקרה בהסתברות יותר גבוהה.

הקבלה - לצאת לצניחה חופשית במזג אויר סוער.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רובנו נפלנו/נחבטנו/עקמנו בהזדמנות זו או אחרת (או בכמה) בגיל זה או אחר, וכעת, תנועה אחת לא זהירה - יכולה לגרום נזק.

עמוד שדרה בסדר = ?

אם זה המצב, אני מציע לשבת בבית. באמת, אני לא מתלוצץ. אם עמוד השדרה של כולנו "לא בסדר" זה טפשות ממדרגה ראשונה להעמיס עליו טונות של משקל.

• פותח/ת השרשור
אם זה המצב, אני מציע לשבת בבית. באמת, אני לא מתלוצץ. אם עמוד השדרה של כולנו "לא בסדר" זה טפשות ממדרגה ראשונה להעמיס עליו טונות של משקל.

יש צדק בדבריך. ויש כאלה שישבו בבית וימותו משעמום.

יש סיכון סביר (לקפוץ עם מצנח מקופל היטב/לעשות סקוואט במוניליפט)
ויש סיכון לא סביר (לקפוץ עם מצנח ברוח עזה/ללכת אחורה בסקוואט)

כל אחד בוחר לעצמו היכן מתחיל הסיכון הלא סביר עבורו.
רק תעשו את זה מתוך מודעות.
דעתי - פאורליפטינג הוא ספורט מסוכן, אין צורך להוסיף סיכונים מיותרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש צדק בדבריך. ויש כאלה שישבו בבית וימותו משעמום.

יש סיכון סביר (לקפוץ עם מצנח מקופל היטב/לעשות סקוואט במוניליפט)
ויש סיכון לא סביר (לקפוץ עם מצנח ברוח עזה/ללכת אחורה בסקוואט)

כל אחד בוחר לעצמו היכן מתחיל הסיכון הלא סביר עבורו.
רק תעשו את זה מתוך מודעות.
דעתי - פאורליפטינג הוא ספורט מסוכן, אין צורך להוסיף סיכונים מיותרים.

הקבלה מרגשת. איפה הנתונים לגבי כמות האנשים שנפצעו מהמעשה הנוראי של יציאה אחורה בסקוואט?
סטטיסטית פאוורליפטינג הוא אחד ענפי הספורט הכי בטיחותיים שיש, אז אני לא יודע איך קבעת שזה ספורט מסוכן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית