הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על המגנזיום,חשוב לי לדעת מנסיון אישי שלכם

• פותח/ת השרשור idoj
  • פורסם בתאריך

idoj

משתמש מתחיל
140
5
נק' מוניטין:
0
140
5
יש בעיה עם המגנזיום ציטראט של NSI מפנני שאין להם אותו במלאי ונכתב לי שהוא יכול להישלח רק בסוף אוקטובר!!!!!
רציתי לדעת אם למישהו כאן יש נסיון עם כל מגנזיום אחר שהוא רכש באתר שלהם
אני אשמח מאוד על העזרה
תודה מראש

אני אשפר את המשפט המפורסם של TITS OR GTFO וארשום לך:
REFERENCE OR GTFO
אין לי יותר מידי זמן לחפש את המחקרים (אשמח אחרי המבחנים) אבל הדבר היחיד שהיה לי בשלוף זה זה:
מתוך [SIZE=-1]American Journal of Clinical Nutrition, Vol 51, 225-227, Copyright © 1990 by The American Society for Clinical Nutrition, Inc
[/SIZE]GJ Fosmire
[SIZE=-1]Department of Nutrition, College of Health and Human Development, Penn State University, University Park 16802.

[/SIZE]
Although consequences of zinc deficiency have been recognized for many years, it is only recently that attention has been directed to the potential consequences of excessive zinc intake. This is a review of the literature on manifestations of toxicity at several levels of zinc intake. Zinc is considered to be relatively nontoxic, particularly if taken orally. However, manifestations of overt toxicity symptoms (nausea, vomiting, epigastric pain, lethargy, and fatigue) will occur with extremely high zinc intakes. At low intakes, but at amounts well in excess of the Recommended Dietary Allowance (RDA) (100-300 mg Zn/d vs an RDA of 15 mg Zn/d), evidence of induced copper deficiency with attendant symptoms of anemia and neutropenia, as well as impaired immune function and adverse effects on the ratio of low-density- lipoprotein to high-density-lipoprotein (LDL/HDL) cholesterol have been reported. Even lower levels of zinc supplementation, closer in amount to the RDA, have been suggested to interfere with the utilization of copper and iron and to adversely affect HDL cholesterol concentrations. Individuals using zinc supplements should be aware of the possible complications attendant to their use.

נערך לאחרונה:
1. כמה משתתפים היו במחקר
2. מה היה מצב הבריאותי ההתחלתי שלהם
3. כמה זמן נמשך המחקר
4. מה היה המשקל והגיל שלהם
5. מה הייתה התזונה שלהם
6. מי מהם כמה איך ולמה לקחו בין 100 ל 300 מ"ג

אני אתן לך תשובות כבר שידועות מראש והן 99% הימור בטוח:
סעיף 2 כנראה תתקל בדברים הבאים:
א. בני 70 (לא שזה רע אני רק אומר בכללי)
ב. בעודף משקל עם בעיות בריאותיות
ג. חולי סכרת (+אופציה למחלות נוספות) שתמיד נחמד לדחוף אותם לכל מחקר
סעיף 3 אני מניח שיש פה 2 אופציות:
א. מחקר של כמה שנים שנתמך ע"י שאלונים
ב. מחקר קצר מאוד שלא משקף שום דבר
סעיף 5 99.9% שלא תמצא שום מידע עליו במלא

תמצא לי את המלא אני אעבור עליו, למרות שאני בטוח שכולו מורכב מחורים סטטיסטים + כל מה שאמרתי למעלה, אבל לעולם לא תדע עד שתסתכל.

אני כרגע לוקח לפני השינה כדור ZMA אחד וכדור Cal/Mag/Zinc אחד (שניהם של NSI) ביחד עם ה- once daily זה יוצא:
Mag 400 mg
Zinc 40 mg
Calcium 510 mg

נראה לי שילוב מוצלח סה"כ וזה רק 3 כדורים כולל המולטי (שניים מהם קפסולות). יחי NSI.

אני כרגע לוקח לפני השינה כדור ZMA אחד וכדור Cal/Mag/Zinc אחד (שניהם של NSI) ביחד עם ה- once daily זה יוצא:
Mag 400 mg
Zinc 40 mg
Calcium 510 mg

נראה לי שילוב מוצלח סה"כ וזה רק 3 כדורים כולל המולטי (שניים מהם קפסולות). יחי NSI.
גם לך יש את הכדור המשולב של ה סידן+מגנזיום+אבץ?
דרך אגב ZMA אתה לוקח לשינה טובה יותר? או שיש לו תפקיד אחר?

גם לך יש את הכדור המשולב של ה סידן+מגנזיום+אבץ?
דרך אגב ZMA אתה לוקח לשינה טובה יותר? או שיש לו תפקיד אחר?

כן זה המשולב של NSI. ה- ZMA זה בשביל המגנזיום והאבץ וזה גם שיפר לי את איכות השינה.

1. כמה משתתפים היו במחקר
2. מה היה מצב הבריאותי ההתחלתי שלהם
3. כמה זמן נמשך המחקר
4. מה היה המשקל והגיל שלהם
5. מה הייתה התזונה שלהם
6. מי מהם כמה איך ולמה לקחו בין 100 ל 300 מ"ג

אני אתן לך תשובות כבר שידועות מראש והן 99% הימור בטוח:
סעיף 2 כנראה תתקל בדברים הבאים:
א. בני 70 (לא שזה רע אני רק אומר בכללי)
ב. בעודף משקל עם בעיות בריאותיות
ג. חולי סכרת (+אופציה למחלות נוספות) שתמיד נחמד לדחוף אותם לכל מחקר
סעיף 3 אני מניח שיש פה 2 אופציות:
א. מחקר של כמה שנים שנתמך ע"י שאלונים
ב. מחקר קצר מאוד שלא משקף שום דבר
סעיף 5 99.9% שלא תמצא שום מידע עליו במלא

תמצא לי את המלא אני אעבור עליו, למרות שאני בטוח שכולו מורכב מחורים סטטיסטים + כל מה שאמרתי למעלה, אבל לעולם לא תדע עד שתסתכל.
הנה(המאמר)המלא. אני אעבור עליו רק בשבוע הבא. יש שם המון רפרנסים בסוף.
אתה מוזמן להגיד לי כמה מהתחזיות שלך התממשו 😃

קבצים מצורפים

• 225.pdf
    KB 686.8 · צפיות: 175
כן זה המשולב של NSI. ה- ZMA זה בשביל המגנזיום והאבץ וזה גם שיפר לי את איכות השינה.
זאת אומרת שה ZMA למרות שאומרים שהוא לא הכי עוזר לשינה דווקא עוזר?
ואת הכדור המשולב הזמנתי גם יש זמן מועדף לצרוך אותו או שזה לא משנה?

זאת אומרת שה ZMA למרות שאומרים שהוא לא הכי עוזר לשינה דווקא עוזר?
ואת הכדור המשולב הזמנתי גם יש זמן מועדף לצרוך אותו או שזה לא משנה?

זה דבר אינדבידואלי. לי זה כנראה עזר (או פלסבו). לגבי התיזמון, זה תלוי כמה אתה לוקח. בכל מקרה תיקח גם חצי שעה לפני השינה, ותבדוק אם זה עוזר לך.

אף פעם לא בדקתי מה יש ב׳ zma אבל עכשיו שהבאת הסתכלתי ואני לא רואה שיש שם משהו שאין במולטי של nsi או אופטימן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית