הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל SS

leon&maor

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
49
167
0
אז ככה אחרי שנה + שהתאמנתי כמו ליצן עם התכנית AB ,FBW וכול מיני שטויות עם הרבה נפח ובלי תרגילים מורכבים בכלל.
החלטתי לעבור לתכנית SS זה קצת מאוחר מדי נכון אבל לקח לי זמן לשכנע את המאמן שלי שיסכים לי לעשות דדליפט פרס וסקוואט.
עכשיו שהוא מסכים אז יאלה אני מתחיל SS.

A:
squat-3x5
bench press 3x5
deadlift 1x5

B:
squat3x5
press3x5
pull ups 3x5(עם משקל)

יש לי כמה שאלות:
1.זה לא מאוחר מדי להתחיל עכשיו את התכנית?
2.בפורטל רשום שצריך להעלות כול שבוע 7-9 קילו למתאמן ששוקל 70-90 אני שוקל 68 אז כמה להעלות?
3.רשום שם הרבה על התרגיל DIPS מזה בדיוק?
4.כמה לאכול מעל הBMR הרבה אוכלים הרבה יותר ממה שצריך (יותר מ-500) או שצריך להתחיל עם 500 מעל הBMR ולהעלות כול פעם שאני נתקע?

ובכללי ככה תספרו לי על התכנית אם היא באמת עזרה לכם בכוח(כמובן שצריך לאכול כמו שצריך בשביל שיהיו תוצאות אני מודע לזה)

נערך לאחרונה:
1. אין בעיה להתחיל את התכנית.
2. תעלה 5 קילו בסקוואט ובדדליפט וכשיהיה כבד תחתוך ל-2.5 בסקוואט. בכל השאר תעלה 2.5.
3. Dips = מקבילים.
4. תתחיל על 500 וכשתתחיל להיתקע תוסיף.

יש שרשור נעוץ ואתה מוזמן לעבור על הלוגים ולראות את התוצאות.

• פותח/ת השרשור
אהה ויש לי עוד שאלה שהיא ממש חשובה.
אין לי כלוב בחדר כושר אני עושה סקוואט מהסמית' ומנסה להתקדם עם זה אין לי אפשרות אחרת ניסיתי לקחת את המוט מהבנץ ונתקעתי ב15 קילו כול צד היה קשה מדי ולהרים משם וללכת כמה צעדים הצידה ועוד פעם לחזור ולהניח את המוט.
אז אני עושה בסמית' ננסה להתקדם עם זה.
ובקשר לפרס אני מרים אותו מהשיפוע השלילי של החזה ובישיבה אני עושה זה בסדר?

אהה ויש לי עוד שאלה שהיא ממש חשובה.
אין לי כלוב בחדר כושר אני עושה סקוואט מהסמית' ומנסה להתקדם עם זה אין לי אפשרות אחרת ניסיתי לקחת את המוט מהבנץ ונתקעתי ב15 קילו כול צד היה קשה מדי ולהרים משם וללכת כמה צעדים הצידה ועוד פעם לחזור ולהניח את המוט.
אז אני עושה בסמית' ננסה להתקדם עם זה.
ובקשר לפרס אני מרים אותו מהשיפוע השלילי של החזה ובישיבה אני עושה זה בסדר?

תחליף חדר כושר.
אתה לא תתקדם הרבה ולאורך זמן מסקוואט בסמית והפרס המאולתר הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית