הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ DNP

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
אחרי שלמדתי מנגנון ביוכימי של DNP רציתי לדעת האם יש פה מישהו שהשתמש/משתמש בDNP.
יש לי כמה שאלות.
תודה.

נערך לאחרונה:
אין שום מחקר ביוכמי על DNP, לפחות לא אחד רציני וכל השטויות של סרטן ועיוורון הוא תלוי מינון ואין שום דבר חד משמעי לגבי זה.
אני אגיד לך יותר מזה, אנשים שמתמשים ב 100-200mg לא חווים שום תופעות לוואי (כמעט) חלקם רק בטמפרטורת גוף, כל השאר שום דבר.

• פותח/ת השרשור
משה, לא הבנת אותי. (ניסחתי את ההודעה מחדש)
התכוונתי שלמדתי בקורס דיי טוב על החומר הנ"ל ואת המנגנון שלו.
אני מודע טוב מאוד לאיך הוא עובד, מה הוא עושה וכמה הוא משפיע. פשוט מעניין אותי לשמוע מאנשים שניסו איך הם מתארים את החוויה. לשם שינוי אני רוצה אנשים ולא מאמרים 😃 זה לא קורה הרבה.

ובכך שאין מחקר אתה מתכוון שאין מחקר לגבי שימוש ארוך טווח ותופעות הלוואי שלו ולא לגבי דרך הפעולה שלו. כי דרך הפעולה שלו ידועה מאוד וחפרו לי יותר מידי בנושא.

לא שאלתי כדי לנסות, שאלתי סתם כדי לדעת איך זה משפיע ברמה היומיומית.
הקטע של לשרוף קילו שומן ביממה נכון? (מתוך המאמר באתר)

אור, זה קצת קשה להסביר כי צריך ידע בסיסי בכל מיני דברים כגון גליקוליזה, קרבס ובעיקר אוקסידייטיב פוספוריליישן.

התכוונתי שאין מחקרים על תופעות הלוואי שלו והביטחות שלו, וכל מי שאומר שהוא לא בטוח לשימוש יש לו חור בהשכלה.
אני לא השתמשתי אבל מאנשים שאני מכיר אישית שהשתמשו התופעות לוואי העיקריות הן:

1. עייפות
2. רעב (מומלץ לאכול נטראלי על DNP ולהעמיס פחמימות)
3. יכול להיות סוג של צהבת, עור צהוב
4. זיעה כחלק מהעניין בגלל שחום הגוף עולה לאזור ה 38 מעלות, אם מגזימים עם המינון יכול גם להגיע ל 40+ (לדוגמה לפני תחרויות אוהבים לקחת 600-800mg, שם נצטרך כבר אמבטיות קרח)

אלו העיקריות.

בכל מקרה מי שיכול לענות לך על השאלות כאן בבאן, אז אל תצפה להרבה.

יש לי חבר שגם לקח היו לו את אותם תופעות לוואי שמשה אמר רק שגם היתנפח לו היד והרגל ניראה לי גם הוא לקח איזה חומר נגד זה והמשיך והכול היה סביר הוא יחסית לא הזיע במידה ניקרת כי זה היה בחורף והוא הלך בחורף כמו בקיץ ממ ועור צהוב לא היה

החומר הזה כבר זמן מה לא בשימוש (גם קשה להשיג אותו) וגם הוא ממש ממש לא משתלם ביחס לתוצאות ותופעות הלוואי שלו אנשים מגיעים לתוצאות מעולות ומוכנות לעלות על במה עם דברים הרבה יותר מתונים מ DNP
זה פשוט רעל למה להתעסק עם זה בכלל. עם בן אדם לא מסוגל לעשות דיאטה כמו שצריך ולהקפיד בטווח הרחוק גם DNP לא יעזור לו. עם מישהו כבר רוצה להיות קיצוני אני הייתי הולך על PGCL

DNP בהחלט לא מתאים לבן אדם הממוצע והייתי אומר שאם אתה לא מתחרה אין לך למה לקחת אותו, אבל עשו ממנו סתם הייפ של "מסרטן" או "עושה עיוורון" וכשהתסכלתי במסמכים שמסתמכים עליהם זה דיי מצחיק ובכלל לא בכיוון. אין מחקר כל כך על החומר וכל מה שאומרים זה בגדר שמועות, כמו שאמרתי במינונים נמוכים יחסית 100-200mg זה בהחלט עובד והעובד היטב עם מינימום תופעות לוואי, כמה זה שווה? לא יודע כי החומר מאוד לא מובן מבחינת ההשפעות שלו על בני אדם ולא רוצים גם לעשות ניסויים עם החומר הזה על בני אדם (כמעט) כי אף אחד לא רוצה להשתתף במחקר שכזה.
בקשר להשגה של DNP לא יודע מה המצב בארץ, אבל באנגליה ובארה"ב קונים DNP כאבקה וממלאים בקפסולות בעצמך עם משקל דיגטלי מקצועי שמודד מ"ג

כן אני מסכים איתך כל הקישקושים האלה שהוא גורם לסרטן ועיוורון זה קישקוש. ממה שאני קראתי לגבי עדויות של שימוש במינונים האלה עדיין יש תופעות לוואי די קשות של הזעה עייפות והרגשה כללית ממש לא טובה. לדעתי עם המטרה שלך היא להוריד באחוזי שומן תוך כדי שמירה על מסת שריר שימוש ב DNP זאת החלטה גרועה. לא מספיק שאתה בדיאטה קשה אתה הולך להשתמש באחד החומרים היותר קטבוליים שיש מה שישרוף אותך בוודאות מבחינת מסת שריר שלא לדבר על יכולת ממש גרועה בחדר כושר שגם ככה לא במייטבה עקב הדיאטה. קיצר לא מומלץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית