הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מתחיל SS עוד כמה שבועות-כמה שאלות

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
סוף הקיץ בערך בתחילת סמפטמבר אני מתחיל SS.

יש לי כמה שאלות:

1. במקום PC אני עשוה מתח, עכשיו קראתי שמומלץ להוסיף משקל רק מתי שאני מגיע ל-15 חזרות, אני עושה 8-12 חזרות ועל משקל מצליח 6-8, עדיף להתחיל בלי משקל ולנסות להגיע ל-15 חזרות או שאפשר אחרי כמה אימונים בלי משקל להתחיל להוסיף ? ואם כן אז כמה סטים וכמה חזרות במתח עם משקל?

2. בקשר לימי אימונים שזה AxBxAxxB.... כמה זה קריטי אם אני יעשה AxBxxAxB כי יום שישי זה יום שאני יכול תמיד להתאמן בו וחמישי לפעמים.

3. במעבר בין תוכנית מסויימת ל-SS לקחת כמה ימים/שבוע הפסקה מאימונים? או שאפשר ישר לעבור?

אלה שאלות די כלליות בשביל להתכונן טוב יותר.

1. אפשר גם וגם. אתה יודע מה, תתחיל בלי, תגיע תוך שבועיים ל-15 חזרות ותוסיף משקל.
2. לא קריטי כל עוד יש לך 3 אימונים בשבוע במתכונת ABA BAB
3. אפשר לעבור ישר כי אתה תתחיל ממשקלים יחסית קלים, כך שזה יתפקד כדילואד.

בקשר ל1
אז פעם הייתה סוגיה בנושא שעדיין לא מובנת.
אני אומר שכן תעשה קודם 15 ואז תתחיל להעלות משקל ואם מעניין אותך עניין הסוגיה אז זה היה בגלל שהרי אני לא רואה כל כך קשר לבין לעשות 15 חזרות או 5 עם משקל עליך משום שהעבודה נעשית ע"י סיבי שריר שונים אבל אם ריפטו אמר אז שיהיה.
מי אני שאני אשנה לו את התכנית.

• פותח/ת השרשור
1. אפשר גם וגם. אתה יודע מה, תתחיל בלי, תגיע תוך שבועיים ל-15 חזרות ותוסיף משקל.
2. לא קריטי כל עוד יש לך 3 אימונים בשבוע במתכונת ABA BAB
3. אפשר לעבור ישר כי אתה תתחיל ממשקלים יחסית קלים, כך שזה יתפקד כדילואד.

תודה רבה

1. בקשר למתח.. לעשות מתח רגיל או מתח בסופינציה?

למה לעלות ל-15 חזרות? אני לא מבין את ההיגיון. כמו שבכל שאר התרגילים מעלים משקל ולא נפח, למה לא כנ"ל גם עם המתח?

. בקשר לימי אימונים שזה AxBxAxxB.... כמה זה קריטי אם אני יעשה AxBxxAxB כי יום שישי זה יום שאני יכול תמיד להתאמן בו וחמישי לפעמים.

אתה ציינת כאן 4 אימונים לשבוע. התכנית היא רק 3 אימונים בשבוע, לא פחות ולא יותר. ולא משנה באילו ימים תעשה כל עוד אתה נח לפחות יום אחד בין 2 ימי אימונים. ז"א ששבוע אימונים יצטרך לבוא בתבנית הזאת: AxBxAxx ואח"כ BxAxBxx כי האימונים מתחלקים בצורה אי-זוגית. תקרא את הספר ואת המאמרים ב-kilogram.co.il ולא יהיו לך שאלות כאלה.

בקשר ל1
אז פעם הייתה סוגיה בנושא שעדיין לא מובנת.
אני אומר שכן תעשה קודם 15 ואז תתחיל להעלות משקל ואם מעניין אותך עניין הסוגיה אז זה היה בגלל שהרי אני לא רואה כל כך קשר לבין לעשות 15 חזרות או 5 עם משקל עליך משום שהעבודה נעשית ע"י סיבי שריר שונים אבל אם ריפטו אמר אז שיהיה.
מי אני שאני אשנה לו את התכנית.

זה לא ממש מדויק.
העבודה לא נעשית על-ידי סיבי שריר שונים.
אם תסתכל על "עקרון סדר הגיוס" של הנמן (1965) תראה שגיוס יחידות מוטוריות,יחד עם סיבי שריר אותם הם מעצבבים הם פונקציה של ה-force output requirement.

גם אני לא מבין את השיקול שלו.

נערך לאחרונה:
אתה ציינת כאן 4 אימונים לשבוע. התכנית היא רק 3 אימונים בשבוע, לא פחות ולא יותר. ולא משנה באילו ימים תעשה כל עוד אתה נח לפחות יום אחד בין 2 ימי אימונים. ז"א ששבוע אימונים יצטרך לבוא בתבנית הזאת: AxBxAxx ואח"כ BxAxBxx כי האימונים מתחלקים בצורה אי-זוגית. תקרא את הספר ואת המאמרים ב-kilogram.co.il ולא יהיו לך שאלות כאלה.

הוא לא ציין 4 אימונים בשבוע, יש שם 8 תווים ולא 7. ומה שחשוב זה לעשות רוטציה כל אימון בין A ל-B ואחרי כל אימון שלישי לקחת מנוחה של יומיים עד האימון הבא.

• פותח/ת השרשור

ציינתי 3 שאימונים... תראה למה התכוונתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית