מידע כמות הקלוריות המופיעה במוצרי המזון אינה תמיד נכונה.

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
20% איך שלא תסתכל על זה, זה יוצא כמות מזערית מבחינה קלורית.
ניקח מאכל שיש בו די הרבה קלוריות נניח 500 אנרגיה ל-100 גרם, אם סטו ב-20% אז זו סטייה קלורית של 100 קלוריות. לא קריטי, מה גם שהסטייה יכולה להיות לצד השני ואז זה מתאזן.

• פותח/ת השרשור
על הנייר הם מותירים סטייה של עד 20%, בפועל אם תסתכל בכתבה יש שם בחלק מהמזונות סטייה של 350%!
לא מעט לטעמי..

על הנייר הם מותירים סטייה של עד 20%, בפועל אם תסתכל בכתבה יש שם בחלק מהמזונות סטייה של 350%!
לא מעט לטעמי..

הם סתם לקחו דוגמה מוגזמת, 350% של 2 גרם שומן זה 7 גרם שומן, אתה באמת חושב שהפוסטמה בסוף לא מצליחה להרזות בגלל 5 גרם שומן?

• פותח/ת השרשור
אולי תצילח לרזות.. סתם עניין מרגיז קצת, אם אתם כבר מפרסמים וכותבים אז למה לא להיות מדוייקים בפרטים?
הקטע המעצבן הוא יותר הפן של האי דיוק מאשר השפעה על ירידה במשקל.

יש לי בבית גבינה "ערבית" שקניתי ממחלבה באיזור.
על האריזה כתוב 130 קלוריות ל-100 גרם, הסתכלתי על המרכיבים ורשום שיש 15 אחוזי שומן, 17 גרם חלבון ו7 גרם פחמימות.

• פותח/ת השרשור
זה עוד יותר מרגיז כשזה מדובר בחברות גדולות ומוכרות יותר מאשר בחברות קטנות ומחלבות של כפרים בארץ.. שלעומת החברות הגדולות הציפייה לפיקוח מדוייק הרבה פחות רציני.

נראה לי שכדי שיוכלו לתת נתונים מדוייקים לגמריי לגבי ארוחות מוכנות כאלו, האוכל יהפוך לאפילו יותר מתועש ממה שהוא... אז אולי עדיף שיהיו קצת סטיות ולא שכל האוכל יהיה אחיד לחלוטין

לדעתי 20% זה דיי אנושי לסטות, מה גם שזה לא שהם סוטים רק למטה וגורמים לאנשים לא לרדת במשקל.

אני לא חושב שהסטיות זה מתוך זדון.
סביר להניח שהבדיקה שהם עושים מדויקת בסטיה של עד 20%.
כמו שאם אתה מודד מרחק עם סרגל, יש לך עד רמת דיוק מסוימת, וסטייה של נגיד חצי מילימטר או משהו דומה.

אני לא חושב שהסטיות זה מתוך זדון.
סביר להניח שהבדיקה שהם עושים מדויקת בסטיה של עד 20%.
כמו שאם אתה מודד מרחק עם סרגל, יש לך עד רמת דיוק מסוימת, וסטייה של נגיד חצי מילימטר או משהו דומה.

אתה לא ידעת שיש אנשים זדוניים במפעלים שמוסיפים גרגירים של שיבולת שועל שאתה אוכל כדי שתשמין?

הסטייה המותרת הוא בכלל כיול המכונות השונות במעבדות השונות, כל בדיקה יכולה להראות מספר אחר על הצג וכל יום אחר שתבדוק את זה, הדברים יכולים להראות מספרים שונים, אבל הסטייה המעבדתית המותרת מבחינתם היא 10% וכך היה צריך להיקבע החוק, הבעיה שיש מוצרים קפואים שהסטייה שם יותר גדולה.
לפי מה שאני יודע בקליפורניה החוק הוא 10% סטייה למוצרים ועד 20% סטייה למוצרים קפואים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית