הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS + אימונים.

• פותח/ת השרשור Shinar
  • פורסם בתאריך

Shinar

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
אני בן 15.5 😃
גובה 1.87 שוקל 71 אם לא יותר אני אבדוק.
טוב אז אני משחק כדורסל והתחילו לי האימונים היום 4 אימונים בשבוע, יהיו לי חודשיים של אימונים קשים לחזור לכושר ואחר כך יתחילו המשחקים ואז יהיו לי 3 אימונים ומשחק.
אז השאלה שלי היא : אני עושה SS כבר חודש פחות או יותר ואני חושב שאולי כדי לי להוריד משקל בסקוואט רק ביום שלישי למה המשחקים יהיו ביום רביעי או שאתם חושבים שאני יצליח להתאושש בזמן למשחק ולא יהיו בעיות ?
יש לי עוד שאלה, אם יש לי אימון במכון ובאותו יום יש לי אימון בכדורסל ואני הולך למכון קודם ואז נח 4 שעות בערך והולך לאימון כדורסל זה בריא ? יהיה לי עומס? עדיף לעשות את אימון המשקולות אחרי הכדורסל ?

SS לא מתאים לך, אתה לא תספיק להתאושש בין האימונים, תקח איזה תוכנית FBW מהפורטל.
אני גם אותה דילמה אתה רוצה להגיד לי עכשיו שאני צריך להפסיק את ה SS?

לא משנה מתי עושים את האימון נכון? הכוונה לא משנה אם לפני האימון כדורסל או אחרי..

אני גם אותה דילמה אתה רוצה להגיד לי עכשיו שאני צריך להפסיק את ה SS?

לא משנה מתי עושים את האימון נכון? הכוונה לא משנה אם לפני האימון כדורסל או אחרי..

לא נראה לי שיהיה לך כח ל ss אחרי אימון כדורסל

לא נראה לי שיהיה לך כח ל ss אחרי אימון כדורסל
זה בדיוק מה שקרה לי יום שלישי הגעתי לאימון אחרי האימון כדורסל ופשוט היה לי קשה במשקלים שאני רגיל אליהם..

לעבור ל FBW אבל מתי לעשות את האימון לפני האימון כדורסל או אחרי?

זה בדיוק מה שקרה לי יום שלישי הגעתי לאימון אחרי האימון כדורסל ופשוט היה לי קשה במשקלים שאני רגיל אליהם..

לעבור ל FBW אבל מתי לעשות את האימון לפני האימון כדורסל או אחרי?

מנסיון עם מתאמנים שלי כדי לפני,בעיקר אם יש הפרש של כמה שעות בין האימון למשחק על מנת שתוכל קצת להתאושש קצת ולהתארגן לאימון\משחק.

השיקולים הם בעיקר סביב עייפות שרירית ומרכזית (חוסר ריכוז)+שעה מאוחרת ביום (ואם מדובר בתלמידי בית ספר,אז יש לזה משמעות נוספת) ושיקולי נוחות (לא צריך להתקלח אחרי אימון כושר...)

נערך לאחרונה:
אז זהו יש לי לימודים
ואני מתכוון לחזור, לאכול ולעשות מה שצריך לרדת לאימון ואחרי זה ללכת לאימון כדורסל אני מקווה שיסתדר ושאני לא ימות בדרך

אז זהו יש לי לימודים
ואני מתכוון לחזור, לאכול ולעשות מה שצריך לרדת לאימון ואחרי זה ללכת לאימון כדורסל אני מקווה שיסתדר ושאני לא ימות בדרך

תתכנן נכון זמנים + תקפיד לאכול כמו שצריך + לישון.

ולא פחות חשוב גם להנות 😃

שהיה לך פגרה אני מציע לך לעבוד SS הצלחתי לשפר את הניתור שלי בעזרת דדליפט וסקוואט באיזה 5 ס"מ.
אני ימשיך לעשות את הרתגילים המורכבים אבל לא יעלה בכל אימון משקלים כי פשוט לא יהיה לי כוח וזמן להתאושש עד לאימון הבא..

האמת שגם לי קשה עם תכנית ה-SS, בתור חייל. אפילו שאני עובד בסמית', ומעלה משקלים כל שבוע ולא כל אימון, עדיין קשה לי להתאושש ובעיקר בסקוואט... אני באמת בספק גדול עד כמה ה-SS במהותו מתאים לאנשים פעילים אירובית - ובמקרה שלי ושלך - פעילים מאוד.

האמת שגם לי קשה עם תכנית ה-SS, בתור חייל. אפילו שאני עובד בסמית', ומעלה משקלים כל שבוע ולא כל אימון, עדיין קשה לי להתאושש ובעיקר בסקוואט... אני באמת בספק גדול עד כמה ה-SS במהותו מתאים לאנשים פעילים אירובית - ובמקרה שלי ושלך - פעילים מאוד.

למה אתה עובד בסמית?:🙁

• פותח/ת השרשור
אז מה אתם אומרים לי לעשות ? ואני בSS כבר חודש והניתור שלי השתפר אני כבר מטביע בסלים הרגילים.

אתה יכול לנסות SS תראה איך הולך אם תתקע מתישהו או שהביצועים באימוני הכדורסל יתחילו לרדת תפתח הודעה וננסה לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית