הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סימן שגדלת

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
אתם מוזמנים לשתף בארועים מצחיקים שגרמו לכם להבין שבאמת גדלתם.
אני אתחיל:
תחנת דלק, משאבת אויר, כיוון ל32, סקוואט שובר מקביל כדי להצמיד את הפיה לונטיל ואז,
המכנסיים נקרעות מאחורה לעיני כל אנשי התחנה.
מראה מרגש. מזל שלא הלכתי קומנדו. וזה עוד היה אחרי אימון. בטח מהפמאפ 😃 🤡

הזעתי אחרי הליכה של 2 דקות לעבודה.

פעם כשהייתי בפיצולים הייתי הולך עם מכנס אימון שהוא כמו בגד ים כזה, הוא עשוי מבד שלא נמתח, ולא הלכתי עם תחתונים מתחת.
אחרי שהתחלתי מדקאו המכנס כבר לא עמד בלחץ ונקרע תוך כדי סקוואט. המזל שלי שזה ששמעתי אותו נקרע ועצרתי את הסט. זה היה סימן שהתחת שלי גדל.
חוצמזה היה לי ג'ינס מידה 32 מהתקופה שהייתי בסוף החיטוב 69 קילו. כשהגעתי בערך ל85 אחד מהם כבר סירב לעלות. ועוד ג'ינס אחד מידה 33 שהגעתי לבערך 90 גם סירב לעלות.
לא יודע אם זה אירוע שמסמן גדילה, אבל יום אחד הייתי עם הטרול באוניברסיטה וקניתי בורקס בקומה התחתונה של אחד הבניינים וכשעלינו קומה אחת במדרגות שמתי לב שאני לא מסוגל גם לדבר וגם לעלות במדרגות באותו זמן.
זה כבר די עלוב ומביש, אבל בהחלט מצחיק

---------- התגובה התווספה ב 20:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:14 ----------

תמיד הזעתי הרבה בלי קשר למשקל, אבל ב93 קילו התחלתי להזיע תוך כדי אכילה.
אפילו הייתי מתלבש ומתחיל להזיע.

• פותח/ת השרשור
זה לא תופס.
אני מזיע תוך כדי שאני מתקלח עם מי קרח מרוב שחם במדינה הזאת.
עליתי 12 ק"ג ב4 חודשים. אין לי בגדים :(
כל השמנים שכבר אין להם צורך בבגדים הישנים שלהם, אנא.

חחח הזיעה

דודה שלי שאלה אותי אם אני משתמש ב"אסטרואידים"

רואים את הפופיק כשאני נועל חזרה פרס, תופס?

ניסיתי לחפש קטע מהלוג שלי. יום אחד באימון במכון של הטכניון הלכתי עם הטריינינג האהובים עליי. עשיתי כמה סטים של חימום ובסט הראשון בירידה הראשונה כל התפר בתחת התפוצץ לקרע של 20 ס"מ וזה השמיע קול פיצוץ קטן. מזל שהייתי עם תחתונים בצבע זהה. מזל גם שהמעונות שלי ממש קרובים למכון כי עפתי טיל בחזרה תוך כדי שאני משאיר את כל הדברים שלי במכון, החלפתי וחזרתי.

אבל מתי שבאמת הבנתי שאני שמן מתחיל הוא כשהתחלתי ללבוש את הג'ינסים של אבא כי שלי כבר היו קטנים מדי ואז גם שלו נהיו קטנים מדי. אבא שלי 1.93, 110 קילו מידה 38-40 (או 48-50 איך שזה לא הולך).

ניסיתי לחפש קטע מהלוג שלי. יום אחד באימון במכון של הטכניון הלכתי עם הטריינינג האהובים עליי. עשיתי כמה סטים של חימום ובסט הראשון בירידה הראשונה כל התפר בתחת התפוצץ לקרע של 20 ס"מ וזה השמיע קול פיצוץ קטן. מזל שהייתי עם תחתונים בצבע זהה. מזל גם שהמעונות שלי ממש קרובים למכון כי עפתי טיל בחזרה תוך כדי שאני משאיר את כל הדברים שלי במכון, החלפתי וחזרתי.

אבל מתי שבאמת הבנתי שאני שמן מתחיל הוא כשהתחלתי ללבוש את הג'ינסים של אבא כי שלי כבר היו קטנים מדי ואז גם שלו נהיו קטנים מדי. אבא שלי 1.93, 110 קילו מידה 38-40 (או 48-50 איך שזה לא הולך).

מזל יש לך.. אני גר 10 דקות הליכה מהמכון ובאזור הכי עמוס בעיר שלי..והבוקסר שלי לא היה בצבע תואם ככה שהייתי חייב לאלתר..

הפרצוף נהיה סגול שאתה מנסה לנעול נעליים

כמו כולם, גם לי נקרעו המכנסיים בסקוואט והייתי צריך לברוח מהמכון..

הפרצוף נהיה סגול שאתה מנסה לנעול נעליים

כשהמוכר במג'יק מקבל ממך הזמנה לאירוע משפחתי

---------- התגובה התווספה ב 23:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:06 ----------

כשהיושב ראש דירקטוריון של מקדונלד מזמין אותך לישיבות צוות.

כשאתה הולך ל"מכון בריאות" ומבקשים ממך תוספת תשלום לעוד סבון במקלחת.

😆

I can do this all night long....

נערך לאחרונה:
כשהמוכר במג'יק מקבל ממך הזמנה לאירוע משפחתי

---------- התגובה התווספה ב 23:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:06 ----------

כשהיושב ראש דירקטוריון של מקדונלד מזמין אותך לישיבות צוות.

כשאתה הולך ל"מכון בריאות" ומבקשים ממך תוספת תשלום לעוד סבון במקלחת.

😆

I can do this all night long....

LOL
אני לא יכול לתת לך מוניטין

כשחיים אלכס ואני אוכלים המבורגר ובסוף הארוחה הם שבעים ואני עדיין רעבה.

כשכל הזמן אומרים לך שאתה דומה להוא מFamily guy.

כשנרדמות לך שתי הרגליים דקה אחרי שאתה מתיישב על האסלה.

כשהחולצה היחידה שעולה עליך היא חלפ"ס.

כשאתה נאלץ לעבור מחלילית לחליל.

כשאתה קונה מכנסיים אתה מתכנן מראש מידה שתתאים לך גם עוד שנתיים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית