סימן שגדלת

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
(גילוי מהמילואים) מעבר ממידת מדים ב-2 ל ג-2 (שזה הרבה), והתרבות דאחקות על כך שאתה יכול לתפוס 2 מקומות בגל''ב סיור ולחסוך סד''כ ועל כך שלא כדאי לזמן אותך כי אתה גומר לפלוגה את כל הקוטג', סקי וביצים קשות גם יחד .....
🤪

או ברוכים השבים 👋

(גילוי מהמילואים) מעבר ממידת מדים ב-2 ל ג-2 (שזה הרבה), והתרבות דאחקות על כך שאתה יכול לתפוס 2 מקומות בגל''ב סיור ולחסוך סד''כ ועל כך שלא כדאי לזמן אותך כי אתה גומר לפלוגה את כל הקוטג', סקי וביצים קשות גם יחד .....
🤪

👋

🤪

מעבר מ- ג ל- מ
ואז אחרי חיטוב חזרה ל- ג

בגלל חוסר כמות חולצות במשמר האזרחי ביישוב שלי, קבלתי חולצה 2XL. גליתי באותו רגע שאני ראפר מ-ג-נ-י-ב, ובשביל זה התחלתי מסה רצינית. אחרי חצי שנה קראו לי למשמרת בוקר ולבשתי אותה, וגליתי שהיא צמודה עלי.

כשאתה מגיע לשנה חדשה באוני' וכולם חושבים שהזרקת בקיץ.

כשאתה הולך למסיבות של אגודת הסטודנטים רק בשביל גלידה\משקה חינם.

---------- התגובה התווספה ב 21:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:08 ----------

כשאתה עומד מחוץ לכיתה, והאנשים שרוצים להיכנס פותחים את התיק שלהם בשביל שתוכל לבדוק אותו.

כשבכל פעם שיש למישהו שארית של אוכל באמצע השיעור, איכשהו האוכל מוצא את דרכו אליך אחרי שעבר 2 עד 75 כסאות בדרך.

שאתה מסתכל על תחת של בנות ואומר "אם היא רק הייתה עושה דדליפט.."
שהשומר של בצפר מבקש ת.ז בכניסה כי הוא לא מאמין שאתה תלמיד(אמיתי).

כשמחר יש לך בדיקות דם שדורשות צום של 12 שעות ואתה מרגיש כאילו יש לך יום כיפור משלך.

נראה לי שמנשה93 עדיין בבית ספר ועושה סקוואט 200 או משהו בסביבה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית