הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון SYNTRAX WHEY SHAKE גם חבר אכל צינור מהסיינטרקס האלה

• פותח/ת השרשור NOKI
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

NOKI

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אני חייב להגיד שלא תאמינו לישראלבודי שידאגו להעביר אותכם מהחלבונים שהייתם רגילים לקנות שם, גם חבר שלי עבר לחלבון סיינטרקס WHEY SHAKE כי טחנו לו את השכל על אופטימום בישראלבודי, הוא מתבאס מהחלבון הזה וחבל שלא דברתי איתו לפני, יש לו מלא גושים וטעם לוואי.

חייבים שאנשים ידעו את זה כי הם מעבירים מוצרים בכוונה למכור את הסיינטרקס שהם מרוויחים עליו המון והיא גם סחורה ברמה נמוכה. פשוט מגעיל מה שהולך שם:suicide:

השגתי 2 שקים אחד מטריקס והשני whey במחיר לפנים אני חייב להגיד שבמחינת טעם וערבוב הוא סבבה לא נתקלתי בשום בעיה

זה פשוט עצוב מה שהולך שם בפורום שלהם, יש להם מי שקורא לעצמו "יועץ לתוספי תזונה" נחשו על איזה אבקה הוא ממליץ בלי יוצא מן הכלל?

אני מבין שהם חברה מסחרית והם רוצים למקסם רווחים, אבל חבל שהם חושבים על הרווח המיידי מהמוצר ולא על לקבל כמה פחות שקלים אבל להרוויח לקוח..

טוב בעצם כל החברות המסחריות בארץ ככה :🙁

• פותח/ת השרשור
זה פשוט עצוב מה שהולך שם בפורום שלהם, יש להם מי שקורא לעצמו "יועץ לתוספי תזונה" נחשו על איזה אבקה הוא ממליץ בלי יוצא מן הכלל?

אני מבין שהם חברה מסחרית והם רוצים למקסם רווחים, אבל חבל שהם חושבים על הרווח המיידי מהמוצר ולא על לקבל כמה פחות שקלים אבל להרוויח לקוח..

טוב בעצם כל החברות המסחריות בארץ ככה :🙁

כולם נופלים עם "היועץ לתוספי תזונה" שלהם, פשוט בזיון מה שהולך בישראלבודי, הם יעשו הכל להעביר אותכם למוצר שהם רוצים גם אם אתם נאמנים למוצר שאהבתם שנים :nono:

מילא החלבון סינטרקס הזה היה שווה משהו אבל זה סתם זבל זול 😣

אבל אבל אבל בדיוק קראתי שם שהוא "איכותי כמו אופטימום גולד אם לא אפילו יותר"

מגיע לכם. זה מה שקורה לכל אלה שחושבים שהם חכמולוגים והולכים לישראקקי.
מה הבעיה ללכת על בטוח עם אבקות זולות אמינות וטעימות כמו ISS ודיימטייז. במיוחד כשיש הנחה במאסל האוס.

אני נפלתי כמה פעמים בקניות שלי
לא מישראלבודי ובכלל לא בפיתוח גוף אלא קניות של אלקטרוניקה וכאלה שטויות ותמיד התפשרתי על מה שהמוכר האידיוט היה מציע לי כמו מפגר הייתי עם מוצר שאני רוצה בראש ושיכנע אותי לקחת משהו אחר
הפסקתי לעשות את הטעות הזאת ואמרתי שמעכשיו אני הולך וקונה מה שאני רוצה אני אומר למוכר בסדר בסדר רק שישתוק וזה מה שעשיתי
פעם הבאה אל תקשיב לאחרים וקח מה שאתה רוצה...
תכלס משה הזהיר פה כמה פעמים והוא אמר שהוא עוד לא ראה חנות מוכרת בארה"ב שמחזיקה את המוצר..

זה באמת עצוב.
מי מכיר בכלל את הסיינטריקס הזה?

---------- התגובה התווספה ב 16:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:48 ----------

האמת שהתוספי תזונה האלה נהיה סתם קרב של חבורות..ולכלוכים..
שכל אחד יקנה מה שטוב לו וטעים לו.
רוב המוצרים בארץ טובים.

זה באמת עצוב.
מי מכיר בכלל את הסיינטריקס הזה?

---------- התגובה התווספה ב 16:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:48 ----------

האמת שהתוספי תזונה האלה נהיה סתם קרב של חבורות..ולכלוכים..
שכל אחד יקנה מה שטוב לו וטעים לו.
רוב המוצרים בארץ טובים.
כמה שאתה צודק
כל אחד רוצה לקדם את החברה שלו ולכל חור שמבקשים המלצה כל סוכן דוחף ואומר קח את זה זה הכי טוב

בינינו אבקת חלבון הכל אותו בולשיט מה צריך שיהיה בפנים חלבון וזהו אין הבדל בין תשלובות חלבון וכל מיני בלבולי מוח של חלבון קזאין חלבון ביצה..

הדבר היחדי שצריך לחשוב עליו זה טעם כדי שלא תקנו משהו ותצטערו עליו עד שיגמר הדלי הזה...

אני נהנתי מאד מהצמפיון ו ISS
ועם זה אני ממשיך.
מחליף כדי לא להשתעמם.
בעבר שתיתי קבוע אופטימום,אבל חוץ מאריזות יפות ופרסום מעולה מאד התאכזבתי מהטעם,
היה לי מאד קשה לשתות את המוצרים שלהם עם מים.

אני עדיין עם אופטימום לא יודע הטעמים שלהם דווקא סבבה
אני יודע שהמוצר הבא יהיה DYMATIZE או צ'מפיון נראה מה יבוא לי..

המסחרה שהולכת פה זה פשוט ביזיון.
כל אלה פה שקוטלים את ישראל בודי-תנסו להיות קצת אוביקטיבים ולא לנסות
לפגוע בפרנסה של אנשים.
מעניין אם שם גם כן מעבירים ביקורות חריפות על מאסל האוס

לפגוע בפרנסה של אנשים.
אתה רוצה 🚫❌❓

לפגוע בפרנסה של אנשים.
שם ברגע שתגיד מאסל האוס תקבל באן
פה לפחות מזהירים אותך ולא מעיפים אותך ישר...
אתה אמור להגיד תודה כדי לא לעשות טעויות של אחרים..

האשכול מיצה את עצמו.
וכל היפי נפש של ישראקקי, אם הפורום לא מוצא חן בעיניכם, אתם מוזמנים לחזור לפורום האיכותי שלכם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית