הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לכל המתאמנים בכלא למינהם

מצב
השרשור נעול
קוק יותר טוב מ DNP הוא משתק רעב הכי חזק בשוק, אפשר לחיות על קוק ומטאן במשך ימים ללא שינה וללא אוכל

משה שכחת עם מי אתה מתעסק פה ?
אני חושב שעכשיו "הדלקת " חצי פורום .🚬🤪🚬

תמונות לפני ואחרי של crackheads זה כמו תמונות לפני ואחרי של דיאטה רק עם פחות שיניים.

משה שכחת עם מי אתה מתעסק פה ?
אני חושב שעכשיו "הדלקת " חצי פורום .🚬🤪🚬
שהפורום יעשה מה שהוא רוצה, כמובן שניתן לציין שהחומרים הללו ממכרים פיזית ויכולים לעשות הרבה נזקים אחרים בין היתר נזק ללב ולמערכת העצבים ועוד כל מיני "שטויות".

• פותח/ת השרשור
בכלא זה לא בעיה להשיג סטרואידים?
למה ראיתי בבירור שזה לא טבעי

זה בעיה, אבל אלו שהרבה זמן שם משחדים סוארים ומוצאים דרכים להכניס סמים, סיגריות וכסף

מה הערך של כסף כשאתה בכלא?

תתפלא יש לו ערך קונים דברים ומחליפים דברים, סיגריות בעיקר.

פאנקמו דפק אחלה סייקל בין העונה ה3 ל4 של OZ

כל הסייקליסטים של אוז..הנאצים סעיד והמוסלמים אדביזי האיטלקים..זה לא משנה, ראיין אוריילי היה שם המלךך

אכן אוריילי היה PUPPET MASTER האמיתי שם

אני משרת בכלא בטחוני, מחבלים בקיצור, ויש הרבה אסירים מאסיביים.
אין להם שם חדר כושר תאמת, אבל הם מכינים "משקולות" עם בקבוקים מלאים במים, קושרים אותם ושמים בתוך ארגז, עם כבלים חוטים + מקל באמצע ומתאמנים עם זה (+מתח, וכל התרגילי משקל גוף למיניהם).
התזונה זה ממש לא בעיה, הם אוכלים הרבה בשר, פיתות, יש להם קנטינה שמשם הם מזמינים גם קופסאות טונה ומה לא.
אף פעם לא עבדתי בכלא פלילי, אבל אני מאמין שהאוכל שם גם מספק פחות או יותר את הערכים שהם צריכים, וחדר כושר לפעמים גם יש לטובתם (אבל הכל תלוי בכלא בכל מקרה, יש בתי סוהר עם תנאים יותר טובים משיש להם בבית).

• פותח/ת השרשור
מאיפה כל האינפורמצייה
בדוק אחד ממכם ישב D:
או שאביכם סוהר\מנהל כלא

3 ארוחות ביום . יושנים טוב מתאמנים טוב . סביר להניח שיקבלו "מסה" אחרי 10 שנים שם. והכי חשוב אתה די חי בסרט , לא כל מה שרואים בטלוויזיה הוא אמיתי.

אופסס.. לא שמתי לב שזה ישן..
סורי על ההקפצה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית