הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון של גאספרי

• פותח/ת השרשור niru
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

niru

משתמש מתחיל
136
0
נק' מוניטין:
-49
136
0
קניתי היום חלבון של גאספרי-מיופיושן.
עכשיו חיפשתי קצת מידע באינטרנט אודות המוצא ולא מצאתי הרבה דברים על האיכות שלו.
ומצאתי כמה פוסטים באתרים על זה שיכול להיות שנמצא באבקה שרידים של צדפות\סרטנים או משהו בסגנון?
מישהו שמע על זה משהו,יכול להרחיב,להביא קצת מידע על המוצר?
אני עדיין יכול להחליף אותו...

חלבון גספרי מאיופיוזן

בתהליך ייצור של חלבון GASPARI MYOFUSION יש שאריות של סרטנים וצדפות עקב שימוש במכשירים-רכיבים שבהם ייצרו מוצרים עם צדפות וסרטנים לכן יש אזהרה שהמוצר מכיל שאריות של סרטנים וצדפות.מה שבטוח שמי שחשובה לו כשרות לא יכול להשתמש בחלבון גספרי.
יש 25 גרם חלבון כי הגודל של הכף גדולה משאר האבקות- 36 גרם ! חלבון גאספרי זה 68% עם 63 מנות.

המוצר מכיל 68% חלבון ועולה 385 ש"ח,במחיר הזה אתה קונה חלבון DYMATIZE ELITE עם 78% חלבון, כאשר במנה יש 0 סוכר, רק 2 גרם פחמימה, עם 24 גרם חלבון לכף של 30.4 גרם שהיא גודל המנה, ונשאר לך עודף של 25 שקלים(אפילו יותר אם אתה קונה מאיתנו בחנות ויש לך על ה 359 שח עוד 10% הנחה).

זה חלבון DYMATIZE להשוואת נתונים:
http://www.musclehouse.co.il/Elite_Whey_protein_Isolate-details.aspx

רק בשביל שתבין חלבון ISS עולה 309 שח לפני הנחת 10% של חבר LBS והוא עדיף וטעים מחלבון גאספרי מיופיוזן, וזה בגדול המחיר שהחלבון גספרי אמור להמכר.

זה חלבון ISS MATRIX שהוא כמו חלבון גספרי ואך עולה 309 ש"ח:
http://www.musclehouse.co.il/ISS_WHEY_MATRIX-details.aspx

נערך לאחרונה:
לא מבין בכלל למה ללכת על חלבון יקר? תעשה סקר שוק ותמצא אבקות חלבון הרבה יותר זולות מגספרי כאן בארץ.
תריץ חיפוש בפורום, דובר כבר לא מעט על חברות הרבה יותר משתלמות מבחינה כלכלית.

אם חשבנו שאין יותר גרוע מפראיירי סינטה 6 כנראה שטעינו.
אני לא מבין איך יכולת לקנות חלבון כזה במחיר כזה?
מה ההתלהבות? שהקופסא כחולה?
לא אכפת לך לבזבז כסף סתם?
מה רע בדיימטייז או ISS? חבל על הכסף שלך.

• פותח/ת השרשור
דווקא לא התלהבות.
קניתי בפסורט פארם ששם אין iss למרות שדווקא דיי רציתי.
בכל מקרה את הגאספרי לקחתי כי הוא היחיד שהיה עם טעם טוב (לא נשאר הרבה טעמים לאופטימום).
אבל כן אני שומר כשרות,אני אחליף את המוצר כניראה לאופטימום.
או שעדיף דיימטייז?

אין לספורט פארם ISS ודיימטיז כי הם יבואנים של המותגים שלהם וברור שלא ימכרו חלבונים של יבואנים אחרים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין בעיה להחזיר אותו,אבל אתה לא תקבל כסף,אני אלך על האופטימום.
תודה בכל מקרה,ובפעם הבאה שאני אקנה אבקת חלבון(עוד 4 שנים) אני אצור אתכם קשר 😃

אולי לא יצא לו שווה עם המחיר הזה
אבל לפי כל התגובות שלכם פה בפורום השוקולד חלב שלהם זה פשוט להיט...
ככה שהוא לא נדפק לגמרי..

המחיר יקר ולא שווה את זה, מה גם שהוא שומר כשרות ויש שם שאריות של צדפות וסרטנים בחלבון של גספרי מאיופיוזן.

תקרא מה שכתבתי אני יודע שהמחיר לא יצא שווה
אבל בכל זאת אחלה של אבקה..
זה שהוא שומר כשרות זה משהו אחר..
לאף אבקת חלבון מוכרת אין הכשר של כשרות חוץ מכל החברות הישראליות...
גם אם לא כתוב במרכיבים שיש שם משהו לא כשר, עדיין אי אפשר לדעת בוודאות שזה באמת כשר..

מכל הלב- לשלם 385 שח על אבקת חלבון גספרי עם 68% חלבון זה לא שווה משום בחינה.אתה מקבל אבקה כמו ISS לדוגמא ב 309 שח ועוד 10% הנחה על המחיר הזה ונשאר לך עודף ואתה מוסיף עוד איזה 40-50 שח ומקבל קריאטין של 300 גרם או דוגמא אחרת- אתה לוקח 7-8 חטיפי חלבון בהפרש בין חלבון גספרי לחלבון ISS.

שוב אני לא סותר אותך ואומר שאתה לא צודק..
מוגזם להוציא כזה מחיר על אבקה כזאת..
עוד לא ניסיתי ISS ו DYMATIZE אבל אני יכול להגיד לך שהאבקה הבאה תהיה DYMATIZE
המשך יום טוב.

אתם ממש לא הוגנים.
זה בסך הכל אזהרה לאנשים אלרגיים שאומרת שהמוצר מיוצר במפעל שמייצר גם מוצרים שונים .שעלולים להכיל סרטנים וכו.
תלכו ללמוד אנגלית.
לגבי שזה עוד חלבון שמכיל רק 67% אני מסכים.במקרה הזה עדיף ISS,שזול ממני ב 100 שח ועם אותו אחוז חלבון.
מה לעשות "שהאחים מאשדוד" רוצים להיתעשר מהר....או אולי לכסות את החובות של האח הקטן שמחלק צקים ללא כיסוי.

אולי לא יצא לו שווה עם המחיר הזה
אבל לפי כל התגובות שלכם פה בפורום השוקולד חלב שלהם זה פשוט להיט...
ככה שהוא לא נדפק לגמרי..
מה זה להיט? להיט זה לא מילה...ביום שהחלבון הזה הגיע לחנות לקחתי לעצמי דלי ובאותו יום שתיתי כבר איזה 4 מנות. השוקולד חלב שלו זה החלבון (בטעם שוקו) הכי טעים שיצא לי לשתות!הוא הרבה יותר טעים מהאופטימום או צמפיון ומכל חלבון אחר שיצא לי לטעום אין דברים כאלה... יש פה עוד 4 טעמים שלהם שכולם צריכים להיות מדהימים.
המחיר שלו הוא בערך כמו המחיר של אופטימום. אולי 5-10 ש"ח יותר.. והחלבון שלו הוא לא רק איזולט ומי גבינה, יש לו גם תוספת של חלבון ביצים שמאוד מוסיף לערך שלו. זו עוד סיבה שהוא גם קצת יותר יקר מאחרים. בכל מקרה חלבון מאוד איכותי עם טעם מטורף ממליץ בחום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא כבוד גדול שהוא יותר טעים מהאופטימום.....
כמעט כל האבקות בארץ יותר טעימות מאופטימום.

זה לא כבוד גדול שהוא יותר טעים מהאופטימום.....
כמעט כל האבקות בארץ יותר טעימות מאופטימום.

אתה רציני?
אני מעריץ מושבע של אופטימום ויש להם טעמים באמת טובים.
אני מחכה כבר לקנות את הבננה וחוץ מזה אני מסיים עכשיו את התות בננה שהוא בסדר+ ואחרי מחכה לי "שוקולד מועשר" שנשמע דווקא נחמד.
אה שיט בעצם מחכה לי אבקה של interactive isolate עם ערכים מאוד טובים אבל הטעם על הפרצוץ.
נצטרך לסבול קצת כניראה.

מה זה להיט? להיט זה לא מילה...ביום שהחלבון הזה הגיע לחנות לקחתי לעצמי דלי ובאותו יום שתיתי כבר איזה 4 מנות.השוקולד חלב שלו זה החלבון (בטעם שוקו) הכי טעים שיצא לי לשתות!הוא הרבה יותר טעים מהאופטימום או צמפיון ומכל חלבון אחר שיצא לי ליטעום אין דברים כאלה... יש פה עוד 4 טעמים שלהם שכולם צריחים להיות מדהימים.
המחיר שלו הוא בהרך כמו המחיר של אופטימום. אולי 5-10 ש"ח יותר..והחלבון שלו הוא לא רק איזולט ומי גבינה יש לו גם תוספת של חלבון ביצים שמאוד מוסיף לערך שלו.וזה עוד סיבה שהוא גם קצת יותר יקר מאחרים.בכל מקרה חלבון מאוד איכותי אם טעם מטורף ממליץ בחום.
אופטימום ב BB.COM = $42
גאסרפי ב BB.COM = $34

אופטימום נמכור בארץ = 358 ש"ח
גאספרי נמכר בארץ = 385 ש"ח

אופטימום = 80% חלבון
גאספרי = 67% חלבון

בוא תסביר לי את ההגיון המתמטי כאן, אשמח לדעת.
חלבון מביצה, מצב ים או מדולפין, הכל אותו חרא, זה שטויות וגימיקים שיווקים, כנ"ל ספיגה, עברנו גם את זה.
בוא תסביר לי מה ההגיון בכך שגאספרי עולה בארץ 385 שקל, כמעט 30 ש"ח יותר מאופטימום כאשר בכל העולם הוא יותר זול ב-20% מאופטימום.

שתיתי את העוגיות של אופטימום ממש לא נהנתי.הבננה שלהם הרבה יותר מוצלח.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה של כולם,החזרתי את החלבון וקיבלתי את הכסף בחזרה,יש לציין שהם באמת אחלה חנות,בלי בעיות בלי כלום.
אז אם אפשר רק לקבל המלצה על מה ללכת,iss או דיימטייז,ולא יזיק גם טעם מעודף 😃
תודה לכם על הכל,נירו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית