הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי חגורה

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
אחרי חוסר אחריות מצידי וסבלנות רבה מצידו של As-21 הלילה אספתי ממנו את החגורה שהוא הזמין בשבילי מ-house of pain: http://www.houseofpain.com/products-bargain_surplus_gear__economy_2_prong_power_belt

החגורה עצומה ברוחבה ובעובייה וקשה מאוד לעקם אותה עד כדי כך שקשה לי לסגור אותה עד הסוף כך שהיא באמת תלחץ כמו שצריך. ובגלל שהיא כל כך קשה גם כשסוגרים עד הסוף היא נשארת בתבנית עגולה והיא לוחצת יותר על המתניים מאשר על הבטן.

למישהו יש נסיון איתה? אני חושב שלרן ועוד כמה יש את אותה החגורה. אשמח לדעת אם היא תתרכך בהמשך מהאימונים או אם יש שיטה לרכך אותה קצת. כן זה נשמע די fag אבל אני בסה"כ רוצה לסגור אותה עד הסוף ושהיא תחזיק את הבטן ולא תשבור את המתן.

מה שכן אני חושב שהחגורה עשויה מעור של יטי. יש כאן 5 שכבות עבות של עור שמצטברות לס"מ שלם. שווה כל שקל.

רב תודות ל-As-21 הגבר 👏

• פותח/ת השרשור
חבר שלי טיפל בשבילי בהזמנה. אני אספתי ממנו אחרי חודשיים כי לא התאמנתי וגם הוא לא היה בארץ, אז אני לא זוכר אחרי כמה זמן זה הגיע אליו.

אחרי חוסר אחריות מצידי וסבלנות רבה מצידו של As-21 הלילה אספתי ממנו את החגורה שהוא הזמין בשבילי מ-house of pain: http://www.houseofpain.com/products-bargain_surplus_gear__economy_2_prong_power_belt

החגורה עצומה ברוחבה ובעובייה וקשה מאוד לעקם אותה עד כדי כך שקשה לי לסגור אותה עד הסוף כך שהיא באמת תלחץ כמו שצריך. ובגלל שהיא כל כך קשה גם כשסוגרים עד הסוף היא נשארת בתבנית עגולה והיא לוחצת יותר על המתניים מאשר על הבטן.

למישהו יש נסיון איתה? אני חושב שלרן ועוד כמה יש את אותה החגורה. אשמח לדעת אם היא תתרכך בהמשך מהאימונים או אם יש שיטה לרכך אותה קצת. כן זה נשמע די fag אבל אני בסה"כ רוצה לסגור אותה עד הסוף ושהיא תחזיק את הבטן ולא תשבור את המתן.

מה שכן אני חושב שהחגורה עשויה מעור של יטי. יש כאן 5 שכבות עבות של עור שמצטברות לס"מ שלם. שווה כל שקל.

רב תודות ל-As-21 הגבר 👏
אחרי 2 אשכולות כאלה ביום אתה מתפלא למה קוראים לך הבולמי של הפורום? 🤡
והיה בזמנו דיון על איך לרכך את החגורה.

החגורה תתרכך, היה פה פעם סירטון על איך לרכך אותה תחפש.
וכן בהתחלה אתה מרגיש את זה רק במותניים אבל זה יעבור כשהחגורה תתרכך ואתה תשמין(השומן ימלא את החגורה באופן הומוגני:)).

• פותח/ת השרשור
EMZ, מה הקשר אני רק רוצה שהחגורה תעבוד כמו שצריך 😛

מנשה, השומן כבר ממלא את החגורה אבל עדיין הוא לוחץ על השרירים בצדדים ולא מקדימה. אני מחפש את הנושא שאתם מדברים עליו אבל אני לא מוצא.

---------- התגובה התווספה ב 15:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:16 ----------

טוב עברתי 15 עמודים ב-3 נושאים שונים כדי למצוא את הסרטון המדובר בהזמנה הקבוצתית שעשיתם לחגורות אז.

הנה הסרטון למי שיצטרך שוב:

[video=vimeo;8390351]http://vimeo.com/8390351[/video]

אז מניסיון אני יכול לומר לך שבהתחלה היה קשה עם החגורה- היא הציקה במותניים.. אתה אפילו יכול לעשות חיפוש ולראות שכתבתי את זה פעם.
יכול להיות שיהיו לך גם כמה סימנים אדומים(נקודות אדומות סגולות באיזור הבטן) מהחגורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית