הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תיעוד של תאונת דרכים ברוסיה-פשוט מזעזע

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634

הקטע ההכי עצוב,שהכלבה פשוט יצאה ולא הסתכלה אפילו לכיוון של 2 הנשים המסכנות שהיא פשוט העיפה בקיר,שד"א אחת מהן מתה יום למחרת והשניה נשארה נכה ונמצאת עד היום בבית החולים,ופשוט הסתובבה סביב האוטו שלה כדי לראות עד כמה הוא נפגע.
והאנשים שעוברים ליד,זוועה!
מה כ"כ קשה לעזור?

בקצרה על מה שהיה שם:
זה קרה בדצמבר 2009 ואחרי התאונה הזאת לא עשות לה שום בדיקות אלכוהול,וכששפטו אותה בפעם הראשונה בתחילת 2010 היא קיבלה סטאטוס של "עדה לאירוע" ואפילו לא שללו לה את רישיון הנהיגה.
היא בת של איזה איש מאוד חשוב ומשמעותי ביירקוטסק שברוסיה.
בשבוע האחרון היא נשפטה שוב,וקיבלה עונש פשוט שערורייתי!
העונש הוא מאסר ל-3 שנים במוסד כלשהו,אך בפועל המאסר יתבצע רק כשהבן שלה יהיה בן 14(כרגע הוא בן פחות משנה),ז"א בשנת 2024.
הא כן,ואם יוולד לה ילד נוסף בתקופה הזאת,אז כנראה שהעונש לא יתבצע כלל.
בנוסף לעונש המצחיק,שללו לה את רישיון הנהיגה ל-3 שנים.

מה דעתכם על זה חברים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Welcome to Russia! ככה זה עובד שם (האמת- גם ברפובליקת בננות שלנו רק ששם זה יותר גלוי).
מי אמר שגם אם יש לך הרבה כסף והשפעה אתה צריך להיות כפוף לחוק כמו כולם?
החיים אינם הוגנים.
כסף קונה הכל (כמעט. אבל אנשים הוא בדרך כלל קונה).

• פותח/ת השרשור
אל תשווה את השחיטות שיש ברוסיה לפה,פה זה צ'יפס בהשוואה למה ששם אפשר לעשות עם החוק אם יש לך כסף.

אל תשווה את השחיטות שיש ברוסיה לפה,פה זה צ'יפס בהשוואה למה ששם אפשר לעשות עם החוק אם יש לך כסף.
לא משווה. בארץ אין כל כך הרבה כסף משאבים ואוכלוסיה שאפשר לנצל 😆 אבל מי שכן יש לו את הכסף והקשרים- מסתדר מצוין גם כאן.

---------- התגובה התווספה ב 16:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:16 ----------

סתם דוגמא: עורך דין שהרג אם ובנה ברמזור אדום וקיבל שנה ו3 חודשים מאסר על "גרימת מוות ברשלנות" (בטח בתנאי מאסר כאלה שאני הייתי מוכנה לחיות בהם יומיום) והשתחרר אחרי 8 חודשים בלבד. בכיף שלו.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/600/478.html

פשוט עצוב.
לפי תגובת האנשים זה נראה כאילו זה איזה חיסול ממוקד.
גועל נפש.

פשוט עצוב.
לפי תגובת האנשים זה נראה כאילו זה איזה חיסול ממוקד.
גועל נפש.
האנשים שם למדו בדרך הקשה "לא לדחוף את האף" כדי לא להסתבך במשהו במקרה. זה עצוב- כי הם יודעים שבסוף מי שיש לו כוח ייצא נקי אז לא כדאי להתערב.
צאר-משטר סובייטי-כנופיות-אוליגרכים. לאיש הפשוט כלום לא השתנה, רק השם של מי שנמצא בצמרת.

מישהו ביקש שיתערבו?
היו מחסלים אותם על זה שהם התקשרו לאמבולנס? או עזרו לפצועים?
לא ביקשתי שיעצרו את הנהגת או יתקשרו למשטרה.
ואני מאחל לנהגת ה****** הזאת שתשתתק למשך כל חיה ותחיה עד 140 תוך כדי שהיא אוכלת מקש שמוכנס לה לאף.

מישהו ביקש שיתערבו?
היו מחסלים אותם על זה שהם התקשרו לאמבולנס? או עזרו לפצועים?
לא ביקשתי שיעצרו את הנהגת או יתקשרו למשטרה.
ואני מאחל לנהגת ה****** הזאת שתשתתק למשך כל חיה ותחיה עד 140 תוך כדי שהיא אוכלת מקש שמוכנס לה לאף.
לאמבולנס בטוח התקשרו.
לגבי לעזור לפצועים - איך אתה מציע לעזור להם? עד כמה שידוע לי אסור בכלל להזיז פצועים אם אתה לא מוסמך (פאראמדיק או רופא).

במקרה כזה ניתן לעשות החייאה בלבד מבלי להזיז את הפצוע או להזיז כמה שפחות, אם הוא נושם אז לא לגעת כי אפשר לגרום נזק מסיבי לעמ"ש ולמוות.

אגב מן הסתם רוב האנשים שם לא משרתים בצבא ובשום מקום לא מלמדים אותם לבצע החייאה.

לא יודע איך זה ברוסייה אבל בהרבה מוסדות בארץ מחייבים אירגונים מסויימים לעבור הכשרות עזרה ראשונה, זה גם נכנס לבתי הספר בכיתה י'ב חייבים לעבור 8 שעות בשבוע קורס החייאה, מתחילים לעשות את זה כבר מכיתה ט' לאחרונה, זה דבר בסיסי ונדרש מספר מועט של שעות ללמד את זה.
אני הייתי במד"א כמה זמן ככה שאני לא תקף, אבל בגדול עד שהאמבולנס מגיע ובן אדם לא נושם, סיכוי גבוה שהוא ימות (גם אם עדיין יש לו דופק) ואם הוא ינצל סיכוי גבוה גם שהוא יהיה צמח/נכות כזו או אחרת.
אם לומר במספרים, בן אדם יכול לחיות בלי מקור חמצן באזור העד 5 דקות, זה לא אומר שהוא יחייה ב 100% אבל זה טווח סביר, מ 5 עד 10 דקות יש סיכוי של בערך 3% להינצל, אחרי 10 דקות האחוזים אפסיים.

אין שם מה לדעת, אפילו עיסוי בלתי פוסק יכול להציל חיים ב 50% מאשר לא לעשות כלום, פשוט לעשות עיסוי באמצע מרכז הלב מבלי למדוד את כל השטויות עם הקמיצה מעצם הסטרנום או הפופיק ולהתחיל לעשות עיסויים בלתי פוסקים מבלי לעצור ולקוות לטוב.

• פותח/ת השרשור
הכל טוב ויפה,ואפילו אם אין הרבה מה לעשות במצב הקשה של הפצוע אם אינך מיומן בתחום,אפשר עדיין לעצור ולהתעניין,ולא להפגין חוסר איכפתיות מוחלט,כאילו שלא קרה שם כלום והחיים ברחוב זורמים כרגיל.

אתה לא מבין שאנשים פשוט חוששים להתקרב לשם?
הם חושבים שיגיע אמבולנס וכבר יטפל בהכל. למה שהם ידחפו את האף? במיוחד שהם גם די אובדי עצות.

אני לא חושב שהאנשים מהצד השני ראו בדיוק מה קרה כי 2 הגופות שוכבות מתחת למדרגות וכולם מתרכזים באוטו ולא על המדרכה ונראה לי שאלו שכן ראו מה קרה לגופות דיי בשוק ומפחדים להתקרב כי היו שם חלקים של איברים על הריצפה וכו', זה נפוץ בסוג כזה של תאונות שפתאום יוצאים איברים כמו טחול או אפילו חלק מקרום המוח מפציעות ראש וכו', זה לא מראה נחמד ולא כל אחד יכול להתמודד איתו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
די הזכיר לי ניסוי שעשו בארה"ב על השוואות מתי אנשים עוזרים לאנשים כשבחורה בלונדינית נופלת לרחוב
באמצע היום מלא ניסו לעזור והכל.
וכשהומלס נופל לרחוב ולא זז אף אחד לא מניד עפעף.
לא חסר אי צדק בעולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית