ייעוץ יהומבין - הוראות שימוש + 'תופעות'

אבי כהן

משתמש משקיע
3,319
401
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,617
3,319
401
ניסיתי השבוע פעם ראשונה יוהימבין.
פעם ראשונה, לקחתי ~ 8 מ"ג - היה אימון טוב, וללא תופעות לוואי.
היום, לקחתי 2 כדורים ~ 16 מ"ג* - מתישהו לקראת סוף האימון, ובפתאומיות, לחץ הדם והדופק עלו פראית. נשכבתי על איזה מזרון שם אשכרה בלי יכולת לזוז : )
וההשפעה הכי דרמטית לטעמי - הזעתי כמו שלא הזעתי מעולם במשך איזה שעתיים רצוף (אחרי שירדתי מההליכון).

1. זה תגובה 'סבירה' (מי שמכיר אישית)?
2. בפורטאל, מצוין לצרוך על בטן ריקה (~ 4 שעות אחרי אוכל). אין הנחייה ברורה ביחס לאוכל אחרי האימון. יש איזה שהם כללים בענין הזה או שממילא משך החיים של החומר הזה קצר מאוד?
3. כל מיני אתרים מראים שניתן לצרוך בפעמיים נפרדות לאורך היום...האם משתמע מכך שהחומר הזה עשוי לעזור בשריפת שומן גם לא בצמוד לאימון?

* מדובר בתמצית יוהימבה בארק (כל כדור = 8 מ"ג יוהימבין)

1. זו תגובה לחומר לא נקי, יהומבין בארק, תקנה HCL למה לסבול?
2. 4 שעות לאחר ארוחה קלה (אם תאכל 3 כוסות אורז ו 200 גרם חזה עוף ותקנח באבוקדו זו לא ארוחה קלה, מדובר על ארוחות של 300-400 קל' במקס' 500 קל'), כאשר אפשר לאכול כשעתיים לאחר האימון. תקרא את הנעוץ על יהומבין בפורום סטרואידים
3. ככל שצורכים יהומבין למשך תקופה ארוכה יותר, בדומה לאפדרין, האפקטיביות שלו גוברת גם בימים ללא אימון, לכן נדרש לצרוך את היהומבין כל יום באותם הכללים של הצום. היה מחקר אחד "רציני" על יהומבין שנערך על שחקני כדורגל. לא דובר שם על אינסולין או בכלל על התזונה שלהם, רק נאמר שהם לקחו 20 מ"ג יהומבין (יותר מהמנה המומלצת של 0.2 מ"ג X משקל גוף) ופיצלו את זה ל-2 מנות, וירדו 3% שומן ב-21 ימים). בגלל המצבים של הצום אני לא רואה כמה זה ריאלי לחלק את המוצר ליותר מפעמיים ביום וגם אז תצטרך לעשות IF

• פותח/ת השרשור
תודה משה.
בזמנו, כשהזמנתי, לא היה את הנקי. והתחשק לי לראות פעם אחת איך/אם הדבר הזה עובד..
- ביחס לזמני צריכה, לא הצלחתי למצוא בינתיים בשום מקום איזושהי התיחסות לצריכת אוכל אחרי אימון. וכן, ראיתי גם בדיונים קודמים שהיו כאן שהמלצת לחכות שעתיים גם אחרי אימון. על מה אתה מסתמך? (זמן שלוקח לחומר להתנקות מהגוף?)
- עם התגובה המטורפת שלי לחומר הזה, כנראה לא תהיה לי ברירה אלא לחלק לפעמיים

* אגב, זה (החומר) משהו שאמורים להתרגל אליו?

מסתמכים על זה שרמות האינסולין בקנטים לאחר האימון מה שעוזר ליהומבין לדפוק עוד קצת את רצפטורי האלפא כדי לנסות לשחרר שומן עיקש מהתאים לאנרגיה. זה רשום בספר על השומן העיקש, אתה מוזמן להזמין ולקרוא, ספר מעניין כשמתוך 90 עמודים רק 10 עמודים באמת על פרוטוקולים ועוד 80 על פיזיולוגיה.

החומר עם הזמן יהיה עם פחות תופעות לוואי אבל עדיין הרבה יותר מאשר גירסת ה HCL. תסתכל בפורום קנייה ומכירה אני רואה אנשים מוכרים קופסאות של HCL ב 200 ש"ח, תזמין לך לתקופה מסויימת ובנתיים תוציא הזמנה מאחת החנויות בחו"ל. ד"א אתה 12% ומטה? אם לא זה דיי מיותר בשבילך, זה לא ממש יעזור.

• פותח/ת השרשור
אני אעשה עוד ניסיון אחד עם המינון הזה, בשאיפה שאיכשהו התגובות יהיו שפויות יותר...אם לא, אחזור למינון נמוך בתקווה שגם כך זה ישפיע. במובן של יותר טוב מבלי כלום.
ונראה לי אני בסביבות 12-13 אחוז. הערכה גסה בלבד.

זה דיי דומה.
זה יכול להתבצע ב2 מצבים:

1. אם תחלק ל 2 מנות על בטן ריקה בבוקר, יוצא שלדוגמה ישנת 8 שעות, לקחת יהומבין פעם ראשונה אחרי 4 שעות לקחת שוב זה כבר 12 שעות ואחרי 4 שעות אכלת זה 16 שעות.
2. אם תחלק ל 2 אחרי ארוחה, אז 4 שעות צום לאחר ארוחה (לא גדולה), לקחת יהומבין פעם ראשונה, צמת עוד 4 שעות, לקחת שוב יהומבין, צמת עוד 4 שעות יוצא לך 12 שעות צום, מה עדיף לצום 12 שעות ביום או בלילה? נראה לי שבלילה...
בכל מקרה איך שלא תסובב את זה, לקחת פעם אחת יסדר אותך מבחינה אירגונית, אינסולוינית ומעשית.

• פותח/ת השרשור
זה דיי דומה.
זה יכול להתבצע ב2 מצבים:

1. אם תחלק ל 2 מנות על בטן ריקה בבוקר, יוצא שלדוגמה ישנת 8 שעות, לקחת יהומבין פעם ראשונה אחרי 4 שעות לקחת שוב זה כבר 12 שעות ואחרי 4 שעות אכלת זה 16 שעות.
2. אם תחלק ל 2 אחרי ארוחה, אז 4 שעות צום לאחר ארוחה (לא גדולה), לקחת יהומבין פעם ראשונה, צמת עוד 4 שעות, לקחת שוב יהומבין, צמת עוד 4 שעות יוצא לך 12 שעות צום, מה עדיף לצום 12 שעות ביום או בלילה? נראה לי שבלילה...
בכל מקרה איך שלא תסובב את זה, לקחת פעם אחת יסדר אותך מבחינה אירגונית, אינסולוינית ומעשית.

ראיתי את זה רק הרגע...
השיקול היחידי שלי בעד לחלק לפעמיים הוא העובדה שאחרת אין לי איך להכניס 15-16 מ"ג. עם הבארק המלוכלך הזה אני מפחד לקחת בבת אחת מינון יומי.
ואגב, אם אני לוקח ישר על הבוקר אז נגיד בצהריים אפשר כבר לאכול, וזה לא קשה כל כך. את הפעם השנייה אפשר כבר אחה"צ מתישהו.

לדעתי זה הכי טוב , ככה אתה לא מתעסק באוכל כל הזמן ,אין לך בולמוסי אכילה או משהו, כשאני הייתי עם יהומבין זה היה יתרון מאוד גדול לדעתי

ראיתי את זה רק הרגע...
השיקול היחידי שלי בעד לחלק לפעמיים הוא העובדה שאחרת אין לי איך להכניס 15-16 מ"ג. עם הבארק המלוכלך הזה אני מפחד לקחת בבת אחת מינון יומי.
ואגב, אם אני לוקח ישר על הבוקר אז נגיד בצהריים אפשר כבר לאכול, וזה לא קשה כל כך. את הפעם השנייה אפשר כבר אחה"צ מתישהו.
אם זה כל כך חשוב לך תקנה יהומבין רגיל כמו שאמרתי לך יש פה כמה חבר'ה שמוכרים בפורום קנייה ומכירה או שתחליף עם אחד החבר'ה כאן ותזמין מחו"ל וכשיגיע תחזיר להם.
אם אתה לוקח ישר על הבוקר ואז מחכה 4 שעות ולוקח עוד מנה לאחר ארוחת הצהריים זה מגביל אותך בארוחת הצהריים כי צריכה להיות ארוחה של אנורקסים כדי שהמנה ה-2 לא תדפק עקב תגובה אינסוליינית גדולה מידי.

• פותח/ת השרשור
אם זה כל כך חשוב לך תקנה יהומבין רגיל כמו שאמרתי לך יש פה כמה חבר'ה שמוכרים בפורום קנייה ומכירה או שתחליף עם אחד החבר'ה כאן ותזמין מחו"ל וכשיגיע תחזיר להם.
אם אתה לוקח ישר על הבוקר ואז מחכה 4 שעות ולוקח עוד מנה לאחר ארוחת הצהריים זה מגביל אותך בארוחת הצהריים כי צריכה להיות ארוחה של אנורקסים כדי שהמנה ה-2 לא תדפק עקב תגובה אינסוליינית גדולה מידי.

המנה השנייה אכן תדפק כנראה...אבל אפילו אם זה משפיע ב 5% ממה שזה יכול, שווה לי כי גם
ככה אין לי מה לעשות עם הכדורים המעפנים האלה. וראיתי תהפנייה שלך לאלו שמוכרים, תודה.

זה הרבה יותר מ 5%, כל העיקרון הפיזיולוגי נדפק שם, אני לא רוצה להיכנס לפרטים אבל זה חשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית