הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כאב ראש אדיר - סקואט

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך

PooPed

משתמש פעיל
541
0
נק' מוניטין:
1,763
541
0
טוב אז אתמול זה היה האימון ה"אינטנסיבי" בUD2.0 ואכלתי את הפרי וורקאוט מיל ככה לפני האימון כמו שנאמר וגם לקחתי NO.
עשיתי סקוואט של כולה 120 קילו ונשמתי והכל בסדר אבל אחרי הסט היה לי כאב ראש מפחיד בצד האחורי של הראש מתחת לקודקוד, כאילו התפוצצו לי כלי דם או משהו.
אחר כך נחתי קצת והמשכתי את האימון ובכל סט שביצעתי לא משנה באיזה תרגיל תמיד היה כאב ראש המום כזה.

אתמול לקחתי כדור נגד כאב ראש לפני שינה וזה גם יום ההעמסה ככה שאולי הפחמימות יעזרו, אבל כלום לא עזר, עדיין יש לי כאב ראש מאתמול.

אני חשבתי שאולי זה מהNO שהוא העלה לי את הלחץ דם או משהו...

למישהו זה קרה בעבר?

טיפלת בזה? איך?

יש לי בעיה דומה, לפני שבוע קרה לי בערך אותו הדבר (רק שהכאב היה רק בסקוואט, המשכתי אחר כך לתרגילים אחרים והכאב עבר אחרי כמה דקות. יש לציין גם שהטכניקה באימון ההוא הייתה גרועה, שזאת כנראה הסיבה לכאב).
היום, שבוע אחרי עדיין היו לי אותם כאבים כשירדתי לסקוואט, ושמתי לב שהכאב גם מופיע כשאני רק עושה את התנועה מספר פעמים בלי משקל (התאמנתי לפי הספר של ריפ, לשים קרש מלפני כף הרגל ולא להפיל אותו עם הברך בירידה). באימונים האחרונים אני דיי בטוח שעשיתי את הטכניקה פחות או יותר כמו שצריך ולכן הכאב כנראה נשאר עוד מאז.

מה אתה מציעים, להפסיק אימונים לשבוע או לחכות שזה יעבור לבד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית