ייעוץ מישהו כאן עושה גלוט האם רייסס?

• פותח/ת השרשור Chaa
  • פורסם בתאריך

Chaa

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
81
16
0
במכון שלי אין מכונה לדבר הזה, כמו בכל המכונים לפי דעתי.
הבנתי שאני אמור לעשות את זה בפולי עליון אם אין מכשיר, ניסיתי היום במון אבל זה ממש קשה!
כל ירידה אני נופל למטה הדרך היחידה לעלות חזרה זה לתת דחיפה עם היידיים לריצפה.
יש כאן מישהו שעושה Glute Ham Raises ויכול לתת לי עצה?

אני עושה במתקן של הכפיפות בטן. הרגליים לא ננעלות לגמרי עד הסוף אבל הן ננעלות בצורה מספקת כדי לעשות GHR
בהתחלה אתה תצטרך להשתמש בידיים כדי לעלות. עם הזמן תנסה כמה שפחות להשתמש בידיים עד שתצליח בלי. זה תרגיל דיי קשה יחסית לתרגילים במשקל גוף אבל מאד אפקטיבי
בהצלחה 😃

לואי היה מתעצבן...

בהנחה ומדובר ב-NOVICE כל התנועות\שרירים יענו על קריטריונים של "חלש".
ברמות שונות בתוך ה-intermediate אפשר להתחיל לדבר על תרגילי עזר לשיפור יכולות אתלטיות\אזורים חלשים (לדוגמת ה- ghd, reverse hyper).
ברמות advanced תמצא הרבה implements(כמובן שיש כאלה שגם את אלה לא יצטרכו,אלא אם כן מדובר בפציעה\שיקום).

אני מאמין שב-WSB יש מקום לדבר על אזורים חלשים לשיפור יכולות ספורטיביות\אזורים חלשים (כמו זוקפי הגו הלומבאריים,post.chain)

לכן זה לא יהיה רחוק מהמציאות להגיד שרוב המתאמנים פה (למעט בודדים מהפורום),יסתפקו בדדליפט\סקוואט כבד.
בשיקום התמונה מעט שונה.

נערך לאחרונה:
אנחנו אוהבים לחשוב על תנועה במקום על איזור. לאיזור יש הרבה תפקידים תנועתיים שהחיזוק שלהם צריך הקשר תנועתי מסויים. לכן בפורום, מקרה הצורך, אתה תראה אנשים עובדים חלקים מסויימים בטווח התנועה של התרגיל המקורי. אתה תראה ראק פולס והאלטינגס, דדליפט רומני, גוד מורנינג וכו'. אני לא רואה המון טעם בתרגיל הזה אלא למקרים של פציעה.

במכון שלי אין מכונה לדבר הזה, כמו בכל המכונים לפי דעתי.
הבנתי שאני אמור לעשות את זה בפולי עליון אם אין מכשיר, ניסיתי היום במון אבל זה ממש קשה!
כל ירידה אני נופל למטה הדרך היחידה לעלות חזרה זה לתת דחיפה עם היידיים לריצפה.
יש כאן מישהו שעושה Glute Ham Raises ויכול לתת לי עצה?

בהתחלה תשתמש בידיים כדי לעלות, ועם הזמן תנסה כמה שפחות להשתמש בהן.
*לא צריך מכשיר בשביל התרגיל הזה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית