הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי ABC (פאניק כנס גם אתה)

• פותח/ת השרשור Tortia
  • פורסם בתאריך

Tortia

משתמש מתחיל
174
3
נק' מוניטין:
-113
174
3
אני רוצה להתחיל ABC 5פעמים בשבוע..
עכשיו החלוקה היא כזאת?
ABCXABCXABC וכ'ו?
יעני על כל 3ימים של ABC יום אחד מנוחה וככה חוזר חלילה?

עוד שאלה-כמה סטים לתת לכל קב' שרירים כי יש שבועות שיש 2אימוני A ואימון B אחד,ולהיפך
אז כמה סטים לתת?
תודה רבה לעונים 🆘

• פותח/ת השרשור
תעשה כבר את הAB של לייל וזהו. אתה טוחן מים ואתה כל הזמן רק מחזק את הטענות שלנו.
ומתי אני אלמד דדליפט ובנט אובר?
ת'אמת אני חולה על התכנית של לייל (לפי עיון בלבד) נשמע אימון קצר וקולע (למעט המנוחות הארוכות) אני מת להתחיל אבל אני מאוד נרתע מהתרגילים הבסיסים,אני לא מסתכל על צד אחד של המטבע,אני מסתכל על כל התמונה,דדליפט תרגיל מעולה אבל מסוכן בטכניקה לקויה אני רוצה לחרוש על סירטונים עד שאני אדע ב-100% שהטכניקה שלי טובה..
ולכן עד שאני אדע את הטכניקה אני רוצה לעבור לתכנית שלא מחיייבת דדליפט.
כגון ABC סטנדרטי 5פעמים בשבוע..
כי אני ב-AB הזה כבר 3חודש וצריך לגוון..

• פותח/ת השרשור
כי אני לא יכול ללמוד תוך כדי..
ת'אמת פעם קראתי באיזה פורום אחר על דדליפט אמרתי לעצמי "פאק זה תרגיל טוב" ישר אחרי סירטון וחצי עשיתי את התרגיל וכל המאמנים במכון שלי יצאו אליי שאני לא עושה טוב ובלה בלה,החלטתי להפסיק עם התרגיל,ואז בגלל התכנית של לייל החלטתי לתת לו עוד צ'אנס אבל הפעם ביותר זהירות וזה לוקח תהליך קודם כל לראות את הסירטונים ואז לתרגל טכניקה עם קצת משקל ולאט לאט להתחיל לעבוד כבד..
אני כבר יומיים רואה מלא סירטונים..אבל עד אז? צריך למצוא משהו אחר לא?

לא יקרה כלום אם חודש ראשון של התוכנית תעבוד דדליפט קל, אבל בינתיים אתה רק מדבר ולא פועל. תתחיל את התוכנית של לייל, אם הדדליפט זאת הבעיה היחידה שלך [בנט אובר לוקח אימון גג שניים ללמוד] אין לך בכלל בעיה.

• פותח/ת השרשור
ומתי לראות את הסירטונים? (חחח וסליחה שאני שואל שאלות מפגרות אחי,אני מרגיש שאני מטריד אותך ...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית