הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע ל-SS

• פותח/ת השרשור TomShv
  • פורסם בתאריך

TomShv

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
אני בן 14 (68ק''ג ו-175 סנטימטר אם זה עוזר) והמטרות שלי הן: להיות מהיר יותר, חזק יותר וגדול יותר.

אני רציתי להתחיל לעשות SS והבעיה היא שאף אחד לא יכול ללמד אותי לעשות סקוואט, דדליפט, קלין ובנ'ץ.

אני רציתי להתחיל במשקל אפסי לכמה שבועות, לצפות במדריכים ולצלם את עצמי עושה את התרגילים בשביל להשוות.

השאלה שלי, האם זה בטוח לעשות את זה לבד ובגלי?

אני לא יוכל לעשות סקוואט בכלוב, בגלל שכלוב הוא יקר מדי. וגם אין כלוב בחדר הכושר שנמצא באזור.
אלה אם כן אתם מכירים כלובים ששעולים פחות מ-1000 ש''ח.

נערך לאחרונה:
אולי אני פשוט צריך לנסות להרשם לחדר כושר ולהגיע לשם באוטובוס. אני לא בטוח אם ההורים שלי בכלל מסכימים לי לקנות משקולות אולימפיות וכו'....

לפני שאתה מתחיל לקנות ציוד רצוי באמת שתדע כמה כסף יש לך להוציא ו\או האם בעתיד הקרוב (מאוד) יהיה לך עוד כסף לקניות ציודים נוספים בהתאם לצורך.

רוב הסיכויים שיהיה לך יותר משתלם לעשות מנוי בחדר כושר (תנאי הכרח הוא כלוב+מוט אולימפי ופלטות מן הסתם) + חופשי חודשי.

עוד פעם זה עניין אישי,ולכן כל אחד עושה שיקולים עם עצמו.אני אישית חושב שיש לך עוד זמן לפני שתתחיל להצטייד,ולכן חדר כושר הוא אלטרנטיבה טובה.

בהצלחה
😃

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה מתחיל לקנות ציוד רצוי באמת שתדע כמה כסף יש לך להוציא ו\או האם בעתיד הקרוב (מאוד) יהיה לך עוד כסף לקניות ציודים נוספים בהתאם לצורך.

רוב הסיכויים שיהיה לך יותר משתלם לעשות מנוי בחדר כושר (תנאי הכרח הוא כלוב+מוט אולימפי ופלטות מן הסתם) + חופשי חודשי.

עוד פעם זה עניין אישי,ולכן כל אחד עושה שיקולים עם עצמו.אני אישית חושב שיש לך עוד זמן לפני שתתחיל להצטייד,ולכן חדר כושר הוא אלטרנטיבה טובה.

בהצלחה
😃

הסיבה היחידה שבכלל שקלתי לקנות ציוד במקום ללכת לחדר כושר זה שאין מי שיקפיץ אותי. מה שאומר שאני ייצטרך לנסוע באוטובוס לשם.

אני האמת מסכים, שעדיף ללכת לחדר כושר במקום. אני רק מקווה שיש חדר כושר שיסכים לי לעשות תרגילים מורכבים. (סקוואט, דאדליפט וכו'...)

פעם שעברה שהייתי בחדר כושר, נתנו לי רק במכונות או תרגילים עם משקולות שמבודדים שרירים. הם אמרו שסקוואט זה מגיל 16+ (חחח).

נערך לאחרונה:
הסיבה היחידה שבכלל שקלתי לקנות ציוד במקום ללכת לחדר כושר זה שאין מי שיקפיץ אותי. מה שאומר שאני ייצטרך לנסוע באוטובוס לשם.

אני האמת מסכים, שעדיף ללכת לחדר כושר במקום. אני רק מקווה שיש חדר כושר שיסכים לי לעשות תרגילים מורכבים. (סקוואט, דאדליפט וכו'...)

פעם שעברה שהייתי בחדר כושר, נתנו לי רק במכונות או תרגילים עם משקולות שמבודדים שרירים. הם אמרו שסקוואט זה מגיל 16+ (חחח).
אתה לא באמת צריך לשאול אותם...

כמה רחוק החדר כושר מהבית שלך?

אולי תבוא לשם באופנים?

• פותח/ת השרשור
אתה לא באמת צריך לשאול אותם...

כמה רחוק החדר כושר מהבית שלך?

אולי תבוא לשם באופנים?

אני החלטתי לבוא לשם באוטובוס. אני חושב שהחדר כושר הוא בערך 20-30 דקות מהבית שלי אם נוסעים בכלי רכב. אני הולך לחדר כושר שונה הפעם, כי גם בחדר כושר הקודם היה רק מקום אחד לעשות סקוואט ודאדליפט וזה היה די עמוס.

---------- התגובה התווספה 24-08-2010 ב 12:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה 23-08-2010 ב 16:00 ----------

אגב יש ב-Youtube הרבה סירטונים שריפטו מלמד בהם איך עושים את התרגילים. אז זה יכול להיות תחליף לספר ול-Dvd?

נערך לאחרונה:
אני החלטתי לבוא לשם באוטובוס. אני חושב שהחדר כושר הוא בערך 20-30 דקות מהבית שלי אם נוסעים בכלי רכב. אני הולך לחדר כושר שונה הפעם, כי גם בחדר כושר הקודם היה רק מקום אחד לעשות סקוואט ודאדליפט וזה היה די עמוס.

---------- התגובה התווספה 24-08-2010 ב 12:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה 23-08-2010 ב 16:00 ----------

אגב יש ב-Youtube הרבה סירטונים שריפטו מלמד בהם איך עושים את התרגילים. אז זה יכול להיות תחליף לספר ול-Dvd?
לא... תוריד את הDVD ואת הספר הDVD יותר טוב ממה שיש בסרטונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית