טס לאירופה, חייב את העזרה שלכם !

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך

PooPed

משתמש פעיל
541
0
נק' מוניטין:
1,763
541
0
אז ככה, אניטס לאירופה בשבוע הבא והיעד הראשוני שלי הוא מילן ומשם הכל מתוכנן.
שבוע שלם אני באיטליה הכל מתוכנן.
משם אני נוסע לגרמניה דרך אוסטריה.
דרך אוסטריה ז"א שהיעד הראשון שלי הוא אינסבורג.
1. מישהו מכיר מקומות עצירה \ אטרקציות באוסטריה על הדרך?

מאינסבורג אני נוסע לסאלסבורג ומשם למינכן ומשם לשטוטגארד.
שם כבר אני נוסע ל"יער השחור" ששמעתי שיש שם כל מיני אטרקציות מעניינות.
2. מישהו יודע על מקומות עצירה מעניינים בין אינסבורג לסאסבורג?
3. מישהו יודע על מקומות עצירה מעניינים בין סאלסבורג למינכן?
4. מישהו יודע על מקומות עצירה מעניינים בין מינכן לשטוטגארד?

תבדוק באתר למטייל הישראלי:
www.lametayel.co.il
יש גם את הספר LONLEY PLANET ו-FOOTPRINT, והם מומלצים ביותר!
אל תקנה אותם, אבל אתה יכול להוריד אותם באינטרנט, ובנוסף יש לך אתרים עם פורומים לספרים האלה...

בהצלחה!

לדעתי וותר על איטליה הייתי לפני שבועיים בטיול בכל אירופה עם קרוואן וכל מי שהיה איתי קבע שאיטליה
מחורבנת.

אתה יכול לעצור אחרי אינסבורק בטירול מקום מדהים ומומלץ אם אתה אוהב נופים.
והיער השחור קרוב לשטוטגרד ואתה יכול לבקר ולראות את המקום.

אני הייתי עכשיו בטיול בצפון איטליה.
וונציה,וורונה,סירמיונה,גארדה,פאדובה,דולומיטים ועוד מקומות שאני לא זוכר..
כשטיפסתי על הדולומיטים ראיתי שאפשר להגיע לאוסטריה אז אם אתה באיזור תעצור בדולומיטים בעיירות הקטנות,יש להם שם אגם מדהים.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם זה בדרך שלך, אבל מקום נחמד

לא, לפי מה שאני רואה זה קצת חורג מהדרך שלי צפון מזרח.
תודה רבה על העצה!

לדעתי וותר על איטליה הייתי לפני שבועיים בטיול בכל אירופה עם קרוואן וכל מי שהיה איתי קבע שאיטליה
מחורבנת.

האמת שהטיול לאיטליה כבר מאורגן לגמרי עם כל המקומות בילוי והכל ככה שניראה לי שאני אשאר עם איטליה.

בקשר ליער השחור אז כן הוא גם כן בתכנון.

---------- התגובה התווספה ב 07:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:00 ----------

מחורבנת.

תודה רבה, נכנס לתכנית

---------- התגובה התווספה ב 07:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:04 ----------

איפה זה טירול דרך אגב?
יש כל מיני טירול... Hall of tirol \ st johan in tirol / oberndof in tirol ועוד כל מיני

אז ככה, אניטס לאירופה בשבוע הבא והיעד הראשוני שלי הוא מילן ומשם הכל מתוכנן.
שבוע שלם אני באיטליה הכל מתוכנן.
משם אני נוסע לגרמניה דרך אוסטריה.
דרך אוסטריה ז"א שהיעד הראשון שלי הוא אינסבורג.
1. מישהו מכיר מקומות עצירה \ אטרקציות באוסטריה על הדרך?

מאינסבורג אני נוסע לסאלסבורג ומשם למינכן ומשם לשטוטגארד.
שם כבר אני נוסע ל"יער השחור" ששמעתי שיש שם כל מיני אטרקציות מעניינות.
2. מישהו יודע על מקומות עצירה מעניינים בין אינסבורג לסאסבורג?
3. מישהו יודע על מקומות עצירה מעניינים בין סאלסבורג למינכן?
4. מישהו יודע על מקומות עצירה מעניינים בין מינכן לשטוטגארד?
תגיד, כמה עולה לך? אתה נוסע עם עוד אנשים?

לפני 3 שבועות חזרתי מעשרה ימים בצפון איטליה,היה טוב אבל בגרמניה (ביער השחור שהייתי לפני שנה) היה יותר כיף,בכל מקרה שווה ללכת לוונציה,לדולימיטים (ההרים),לעיירות הקטנות שם אין מה ללכת כי כולן אותו דבר,גם ממילאנו וורונה לא התלהבתי בכלל (לא היה לעשות כלום),אם אתה תהיה באיזור ורונה אתה יכול ללכת לגרדהלנד (היה סבבה,לא יותר מדיי מיוחד) ולא חסר ממש אטרקציות באיזור,היה כיף גם בארוחת האבירים הזאת (היה מצחיק).

בכל מקרה ביער השחור כל מקום שתהיה בו יהיה יפה,לגבי המקומות עצירה בין לבין אני לא יודע כלום,אז אני לא ממש עניתי על השאלות שלך..

• פותח/ת השרשור
תגיד, כמה עולה לך? אתה נוסע עם עוד אנשים?

האמת שאני נוסע עם עוד 2 חברים והטיסה עצמה עולה לי 2500~ שקל והרכב עולה 9XX יורו (מתחלק בשלושתינו) וחוץ מזה אני מביא איתי משהו בסביבות ה10 אלף שקל ועוז ויזה בין לאומי ליתר ביטחון...
אני חושב שזה יספיק לי.

לפני 3 שבועות חזרתי מעשרה ימים בצפון איטליה,היה טוב אבל בגרמניה (ביער השחור שהייתי לפני שנה) היה יותר כיף,בכל מקרה שווה ללכת לוונציה,לדולימיטים (ההרים),לעיירות הקטנות שם אין מה ללכת כי כולן אותו דבר,גם ממילאנו וורונה לא התלהבתי בכלל (לא היה לעשות כלום),אם אתה תהיה באיזור ורונה אתה יכול ללכת לגרדהלנד (היה סבבה,לא יותר מדיי מיוחד) ולא חסר ממש אטרקציות באיזור,היה כיף גם בארוחת האבירים הזאת (היה מצחיק).

בכל מקרה ביער השחור כל מקום שתהיה בו יהיה יפה,לגבי המקומות עצירה בין לבין אני לא יודע כלום,אז אני לא ממש עניתי על השאלות שלך..

כן בגרדה לנד אני גם הולך להיות וגם ביער השחור, ורונה כניראה שלא...

הנה האתרים שכדאי שתנסה את הפורומים שלהם:
http://www.lonelyplanet.com/
http://www.footprinttravelguides.com/live/index.php

כדאי לך גם לשאול בפורומים של תפוז, או פשוט להוריד את הספרים עצמם באנגלית מהאינטרנט, בטח תמצא אותם בביטורנט...

בהצלחה!

תודה רבה!

---------- התגובה התווספה ב 13:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:43 ----------

אלעד אם אתה מוצא טיסה ב27.8 אתה מוזמן להצטרף 😃

אני הייתי עכשיו בטיול בצפון איטליה.
וונציה,וורונה,סירמיונה,גארדה,פאדובה,דולומיטים ועוד מקומות שאני לא זוכר..
כשטיפסתי על הדולומיטים ראיתי שאפשר להגיע לאוסטריה אז אם אתה באיזור תעצור בדולומיטים בעיירות הקטנות,יש להם שם אגם מדהים.

ווי גם אני עשיתי טיול כזה לפני איזה חודש
ומי שאמר שאיטליה מחורבנת טעה זה מקום ממש יפה(לפחות צפון איטליה).
גם שווה להיות בארוחת האבירים זה היה אדיר.
לפותח האשכול בורונה אין ממש מה לעשות חוץ מהבית של יוליה שהוא נחמד דווקא,ואם יש לך כסף לביזבוז אתה יכול לעלות על אוטובוס תיירים שמסתובב בכל העיר ומציג אותה די יפה.
ואם ישלך זמן פנוי אתה מוזמן ללכת לשוויץ דרך צפון איטליה.

נערך לאחרונה:
חזרתי לא מזמן מ10 ימים באוסטריה (ועוד יום אחד במינכן) . מה שאני יכול להמליץ לך זה להתמקד באינסבורג וטירול. זלצבורג דיי מיותרת, מלאה בכפרים שנראים כולם אותו דבר. לצערי רוב הטיול הייתי בזלצבורג בגדול יש שם את האגמים שזה יפה, יש את מערת הקרח שזה מאוד נחמד(1400 מדרגות, 700 עלייה, 700 ירידה אם זה משהו שצריך להפריע) יש את מכרות המלח שלדעתי אפשר לוותר, הרבה תור ולא ממש מעניין.
באינסבורג יש לך רכבל שמביא אותך לגובה של 2200 מטר(אם אתה בצפון איטליה בדולומיטים אתה יכול לעלות על המרמולדה שהוא 3200), יש את מוזיאון הקריסטלים באזור של אינסבורג , לא לוותר על זה(אתה יכול לשאול על זה בכל tourist information באינסבורג אתה יכול גם לקנות כרטיס שמכניס אותך לכל האטרקציות באינסבורג( יש לך אותו דבר גם בסלצבורג). אם יוצא לך להגיע במקרה לערייה oetz (שיש שם מפלים) יש מסעדה מצויינת שם , קוראים לה קפה היינר - http://www.cafe.heiner.at/ .
ובאיטליה כדאי לך לבקר במפעל של למבורגיני (הוא נמצא אם אני לא טועה בעיר מודנה, לא רחוק מהמפעל של פרארי) הכניסה חינם בתיאום מראש דרך האתר שלהם.. תריץ שם חיפוש ותשלח להם מייל, תפרט שם באיזה יום אתה רוצה לבוא וישלחו לך אישור כניסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית