הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאנבול-צרבת

syntha6

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
-9
26
0
יש לי צרבת מאוד חזקה ושמתי לב שהצרבת כל פעם מתי שאני לוקח דיאנבול (אם זה משנה של בריטיש כדורים של 5 מ"ג 30 מ"ג ליום)
האם זה יכול להיות קשור אחד לשני?
אולי זה אומר משו על החומר?

שמעתי על מקרים שדיאנבול גורם לצרבת, תנסה לעלות תמונה ברורה של הכדורים, כדי לפסול חשד לזיוף.
תנסה גם לעלות תמונה ברורה של הצורה המוטבעת על הכדורים.

• פותח/ת השרשור
הינה תמונה

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    KB 3.1 · צפיות: 239
תראה, האיכות לא הכי משהו.
מה שהייתי מציע לך, לנסות כמה כדורים של דיאנבול אחר, נגיד מסוג לבבות הכחולים ותראה איך אתה מגיב.

• פותח/ת השרשור
בדקתי את התמונה בטכלס זה לא נראה כמו בתמונה
הדיאנבול שלי נימצא למטה
שמעתי שלא מזייפים אותם??
איך זה יכול להיות שזה מזוייף

קבצים מצורפים

• GetAttachment[1].jpg
    GetAttachment[1].jpg
    KB 13.3 · צפיות: 243
שלך נראה כמו הימני המזוייף, תסתכל לפי הפס הזה באמצע הוא עבה יותר ממצב של צד שמאל, אני לא מכיר את הדיבול הזה אבל עדיין. אתה לוקח את זה עם עוד חומר?

• פותח/ת השרשור
אני בינתיים לוקח אותו לבד אני רוצה לראות שזה לא חרטה למרות שאני חושב שאני יפסיק לקחת את זה כי אם זה לא אמיתי אז ה' יודע איזה חומרים אני מכניס אכשיו לגוף

• פותח/ת השרשור
לא יודע אמור להיות מקור אמין למה חבר שלי קנה ממנו גם אפדרין וכאלו אמר שזה אחלה חומר.

נערך לאחרונה:
זיוף אחי זיוף סמוך עלי. אולי מקור אמין אבל גם דילרים יכולים ליפול על זיופים אתה יודע. קיצר אחי תפסיק לקחת את זה ותחזיר לו את מה שנשאר לך ותתקזז איתו על הכמות

אני בינתיים לוקח אותו לבד אני רוצה לראות שזה לא חרטה למרות שאני חושב שאני יפסיק לקחת את זה כי אם זה לא אמיתי אז ה' יודע איזה חומרים אני מכניס אכשיו לגוף
מה הקשר בין לקחת דיבול ללבד ולראות שזה לא חרטה? אתה לא יודע לבנות סייקלים וחומרים לא בשבילך, תקרא קצת בפורום את המדריך למתחילים ואז תעשה סייקל, אתה סתם יכול לעשות לעצמך נזק, ודיבול לבד לא יביא לך שום דבר לא מבחינת מסה ולא מבחינת כלום, אולי תצא עם ציצי שפיצי (ג'ינו) במקרה הטוב.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר בין לקחת דיבול ללבד ולראות שזה לא חרטה? אתה לא יודע לבנות סייקלים וחומרים לא בשבילך, תקרא קצת בפורום את המדריך למתחילים ואז תעשה סייקל, אתה סתם יכול לעשות לעצמך נזק, ודיבול לבד לא יביא לך שום דבר לא מבחינת מסה ולא מבחינת כלום, אולי תצא עם ציצי שפיצי (ג'ינו) במקרה הטוב.
מתי שאתה לוקח דיאנבול אם משהו אתה כמו למש טסט אז אתה לא יודע בדיוק ממה אתה גודל (במקרה שלי יש חשד ל זיוף) בגלל זה אני רוצה לראות מה הדיאנבול לבדו יעשה ואם אתה חושב שהוא לא יעשה כלום אז כנראה אתה חיי בסרט במהלך הסייקל הוא מפוצץ אותך בנוזלים ומגדיל כח ומסת שריר זה לא פעם ראשונה שאני עוסק בדיאנבול (רק שהדיאנבול כאן סתם מעפן הכל זיופים ברוסיה הייתי קונה דיאנבול מבית מרקחת ואתה יודע בדוק מה יש בתוך החומר הזה .פה עובדים על אנשים בעיניים)

מתי שאתה לוקח דיאנבול אם משהו אתה כמו למש טסט אז אתה לא יודע בדיוק ממה אתה גודל (במקרה שלי יש חשד ל זיוף) בגלל זה אני רוצה לראות מה הדיאנבול לבדו יעשה ואם אתה חושב שהוא לא יעשה כלום אז כנראה אתה חיי בסרט במהלך הסייקל הוא מפוצץ אותך בנוזלים ומגדיל כח ומסת שריר זה לא פעם ראשונה שאני עוסק בדיאנבול (רק שהדיאנבול כאן סתם מעפן הכל זיופים ברוסיה הייתי קונה דיאנבול מבית מרקחת ואתה יודע בדוק מה יש בתוך החומר הזה .פה עובדים על אנשים בעיניים)
אני תמיד חי בסרט, בגלל זה המקצוע שלי הוא במאי. ב2011 יוצא לקולנוע ביוגרפיה שעשיתי על יוסי יד 50

סתם תהייה, כשאומרים זיוף, זה אומר שזה לא דיבול מהייצרן ה-'מקורי' זה מובן.
אבל החומר שיש בפנים, זה יהיה דיבול שמייצרים במקום אחר, מן חיקוי כזה?
או סתם חומר לניקוי אסלות צבוע וחרוט? או שבכלל לא ידוע מה יש שם בגלל שיש מלא זיופים.
סתם במחשבה של מה הבחור מכניס לעצמו לגוף..

בד"כ מביאים במקום החומר האמיתי חומר דומה שלא עושה כלום, גם הרבה מיקרים מביאים סתם כדורים שמכילים סוכר או משהו בסיגנון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית