עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הקשר בין לקחת דיבול ללבד ולראות שזה לא חרטה? אתה לא יודע לבנות סייקלים וחומרים לא בשבילך, תקרא קצת בפורום את המדריך למתחילים ואז תעשה סייקל, אתה סתם יכול לעשות לעצמך נזק, ודיבול לבד לא יביא לך שום דבר לא מבחינת מסה ולא מבחינת כלום, אולי תצא עם ציצי שפיצי (ג'ינו) במקרה הטוב.אני בינתיים לוקח אותו לבד אני רוצה לראות שזה לא חרטה למרות שאני חושב שאני יפסיק לקחת את זה כי אם זה לא אמיתי אז ה' יודע איזה חומרים אני מכניס אכשיו לגוף
מתי שאתה לוקח דיאנבול אם משהו אתה כמו למש טסט אז אתה לא יודע בדיוק ממה אתה גודל (במקרה שלי יש חשד ל זיוף) בגלל זה אני רוצה לראות מה הדיאנבול לבדו יעשה ואם אתה חושב שהוא לא יעשה כלום אז כנראה אתה חיי בסרט במהלך הסייקל הוא מפוצץ אותך בנוזלים ומגדיל כח ומסת שריר זה לא פעם ראשונה שאני עוסק בדיאנבול (רק שהדיאנבול כאן סתם מעפן הכל זיופים ברוסיה הייתי קונה דיאנבול מבית מרקחת ואתה יודע בדוק מה יש בתוך החומר הזה .פה עובדים על אנשים בעיניים)מה הקשר בין לקחת דיבול ללבד ולראות שזה לא חרטה? אתה לא יודע לבנות סייקלים וחומרים לא בשבילך, תקרא קצת בפורום את המדריך למתחילים ואז תעשה סייקל, אתה סתם יכול לעשות לעצמך נזק, ודיבול לבד לא יביא לך שום דבר לא מבחינת מסה ולא מבחינת כלום, אולי תצא עם ציצי שפיצי (ג'ינו) במקרה הטוב.
אני תמיד חי בסרט, בגלל זה המקצוע שלי הוא במאי. ב2011 יוצא לקולנוע ביוגרפיה שעשיתי על יוסי יד 50מתי שאתה לוקח דיאנבול אם משהו אתה כמו למש טסט אז אתה לא יודע בדיוק ממה אתה גודל (במקרה שלי יש חשד ל זיוף) בגלל זה אני רוצה לראות מה הדיאנבול לבדו יעשה ואם אתה חושב שהוא לא יעשה כלום אז כנראה אתה חיי בסרט במהלך הסייקל הוא מפוצץ אותך בנוזלים ומגדיל כח ומסת שריר זה לא פעם ראשונה שאני עוסק בדיאנבול (רק שהדיאנבול כאן סתם מעפן הכל זיופים ברוסיה הייתי קונה דיאנבול מבית מרקחת ואתה יודע בדוק מה יש בתוך החומר הזה .פה עובדים על אנשים בעיניים)