הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיולים, באופן כללי מה אתם חושבים?

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך
בוא לגבעתיים , זה אחלה של טיול.
אנחנו מציעים לך פה בתי מרזח איכותיים עם מארחות קשישות שיעשו לך רק טוב על הלב, בתי אבות מהאיכותיים בארץ שכוללים אירוח + התנדבות וניקוי קקה לשבוע, קיוסקים רבים עם תענוגות החיים - חגי.
כמובן לא נשכח את המספרות בכל פינה שישחטו לך את השיער, ואיך לא, הדבר הכי חשוב, המכון כושר "הפועל" שמציע אטרקציות רבות ומגוונות לאורח חיים בריא יותר.

ועכשיו ברצינות, מטרות, תמיד תציב לך מטרה שבעזרת העבודה, או אותה שיגרה אתה תשיג את אותה המטרה, ואז תציב לך מטרה חדשה.

אני לא יודע בדיוק בן כמה אתה
אבל אם אתה אחרי צבא, ואתה מרגיש שמשעמם לך ואתה לא אוהב את השגרת חיים שלך, אתה באמת צריך לטייל!
תטייל תקופה ארוכה, כמה שאתה מרגיש שאתה צריך על מנת לחזור לארץ עם כח ורצון והתקדם בקריירה.
אני מבין איך אתה מרגיש, גם אני הייתי ככה! אתה בגיל הזה שיש בך דחף לצאת להרפתקאות, לחוות ולראות דברים חדשים ושונים, ואתה צריך להענות לו, כי אחרי זה זה סתם יצטבר לך ואתה תמיד תסחוב איתך את ההרגשה הזאת.
לא סתם כלכך הרבה צעירים עושים את הטיול של אחרי צבא למזרח או לדרום אמריקה.
תחסוך כסף, ותכנן לך טיול למה שאתה מעדיף (מזרח או אוסטרליה או דרום אמריקה), עשה שם מה שאתה רק רוצה, ותחזור לארץ שלם יותר, ובטוח יותר בהחלטות שלך, ומוכן לאתגרים אחרים (ומשעממים יותר) בחיים כמו לימודים, עבודה וכו'...

התיכון זאת התקופה הכי יפה שתהייה לך בחיים...
המשפט שמעריכים משהו רק אחרי שמאבדים אותו...הוא כל כך נכוןןן

זה בדיוק מה שאני אומר למרות כל הלימודים עכשיו בזמן בית ספר זה התקופה הכי טובה..
כל החברים שלי רוצים להיות כבר אחרי צבא ולימודים רק אני לא מבין מה כיף בזה כל כך.
בקיצור הזמן עובר מהר מידי וזה חרא

יש תקופה כזו שמתגעגעים לאוניברסיטה? אני לא יכול לחשוב על כזו חוץ מכשאתה בן 80 מחובר ל 50 צינורות בבית חולים וימיך ספורים.

יש תקופה כזו שמתגעגעים לאוניברסיטה? אני לא יכול לחשוב על כזו חוץ מכשאתה בן 80 מחובר ל 50 צינורות בבית חולים וימיך ספורים.

תלוי איך אתה רואה את זה, אם אוניברסיטה בשבילך זה קורס מדריכי חדר כושר שאתה כל יום בא לומד שעתיים הולך לבריכה ולמכון ואחרי זה הביתה, ובסוף כן עובר את המבחן.. אז כן אני מתגעגע!

זה עדיין לא הופך את העובדה שראית יותר מדי סרטים 😃
לגופו של עניין, יש Party School ויש פחות, הביה"ס שלי לא ממש כזה, אלא כל האלו שיותר קרובים ל DOWNTOWN כמו UCLA ושאר הליצנים שם. מה גם שאני כרגע סה"כ בסמסטר 2 עם מעט כיתות יחסית ולא יצא לי להכיר הרבה אנשים.
בכל מקרה אני מתרכז כרגע ב GPA (ממוצע) והיה לי מספיק מסיבות בארץ, במיוחד לפני שעזבתי (היו ימים שדיגלתי על שינה והייתי חי על אפדרין כמו נרקומן רק כדי לנצל עוד כמה שעות ביממה 😃 )

אפדרין זה טעם החיים.
זה באמת החזיק אותך כל כך.. כי יש לי כמה מסיבות קרובות ונשארו לי כמה כדורים ✌️

כן אבל בוא נגיד שזה לא מומלץ כי עירבבתי אפדרין עם אלכוהול ורדבול וקפאין, בוא נגיד שגם אחרי יומיים לא הצלחתי להירדם והלב שלי נפל לתחתונים ואני לא אעשה זאת בשנית.

לטייל לפעמים זה מאוד כיף, השאלה היא אורך הזמן שאתה מקציב לך בטיול. יש בישראל הם מאוד שבילים יפים ומומלצים...
אני מתכנן לקראת הפסח לטייל עם אדם בשביל גולן, כי אני לומד שנה הבאה... 5 ימים שאני מנותק מכל העולם, ובסוף חוזרים הביתה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית