לפני חודש וחצי החלטתי להתחיל SS וגיליתי שאני לא גמיש מספיק באגן, לא יכלתי אפילו לשבור מקביל מבלי לעגל את הגב. המאמן שלי (דוגל במורכבים...) המליץ לי לעשות מתיחה שכשהתחלתי לקרוא את הספר גיליתי שזה אותה מתיחה, הוא המליץ לי לדחות את האימון בחודשים ולהתמקד על הטכניקה (לשפר גמישות, חוץ מגמישות לא הייתה לי שום בעיה). אז התחלתי לעשות את אותו אימון כמו בSS רק בלי ההורדת אחוזים וכל זה... והתמקדתי בטכניקה.
היום הסקוואט כבר הסתדר, שובר מקביל אבל לא יורד כל כך עמוק.
עכשיו הבעיה שלי זה הדדליפט והפאור קלין, התחלתי לעשות את שני התרגילים האלה כשהם מוגבהים ועד היום אני לא מצליח לעשות אותם מהריצפה, אז המאמן אמר שאני ינסה סומו דדליפט ובאמת אני מצליח לשמור על גב ישר בזה, אבל בתכלס צריך לעשות רגיל... זה כזה משנה אם אני יעשה סומו דדליפט?
ולגבי הפאור קלין אולי יחליף לבנט..
אם יש לכם כל פתרון אחר, לשפר גמישות או כל דבר כדי שאני יוכל לעשות דדליפט ופאור קלין אשמח לשמוע. תודה.
היום הסקוואט כבר הסתדר, שובר מקביל אבל לא יורד כל כך עמוק.
עכשיו הבעיה שלי זה הדדליפט והפאור קלין, התחלתי לעשות את שני התרגילים האלה כשהם מוגבהים ועד היום אני לא מצליח לעשות אותם מהריצפה, אז המאמן אמר שאני ינסה סומו דדליפט ובאמת אני מצליח לשמור על גב ישר בזה, אבל בתכלס צריך לעשות רגיל... זה כזה משנה אם אני יעשה סומו דדליפט?
ולגבי הפאור קלין אולי יחליף לבנט..
אם יש לכם כל פתרון אחר, לשפר גמישות או כל דבר כדי שאני יוכל לעשות דדליפט ופאור קלין אשמח לשמוע. תודה.