הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סירוס כלבים

לא הגבת על השאלה, הסקתי מזה שבעלי חיים מעופפים זה דבר שאין בו שום סתירה לוגית לדעתך. כל עוד זה לא גמל כמובן, כי גמלים מעופפים זה פשוט לא הגיוני.

מצטער, אני לא מאמין בקיום ציפורים. אני לא רואה שום פגם לוגי באמונה שלי בחוסר קיום של ציפורים, ולכן זה בטוח נכון.

לא הגבת על השאלה, הסקתי מזה שבעלי חיים מעופפים זה דבר שאין בו שום סתירה לוגית לדעתך. כל עוד זה לא גמל כמובן, כי גמלים מעופפים זה פשוט לא הגיוני.

לא הגבתי לך כי אתה לא פונה אליי ברצינות. אני לא משתתף בדיון הזה למטרות בידור וליצנות. אם אתה רוצה להבין או לדעת דברים, ולשתף איתי באותה הצורה דברים משלך, אשמח.

כל זה נאמר לא בגלל שאתה פוגע בי אישית, זה פשוט לא תורם לדיון.

לכן, אם אתה לא מעוניין, יהיה יותר קל בשבילך לרשום BULLSHIT אחרי כל הודעה שלי.

טוב, אז אם אתה לא רוצה לדבר על גמלים מעופפים, אני אשמח אם תסביר לי איך הטענה שלך לגבי שלמות לוגית באיסלם מסתדרת עם זה:
"Duality emerges as a natural principle from the Koran. An analysis of the Koran shows that it has two distinct divisions--the early Koran written in Mecca and the later Koran written in Medina. What is important is that the Medinan Koran contradicts the Meccan Koran. This contradiction is resolved by the Koran's stated principle of "abrogation". Abrogation means the later verse is stronger than the earlier verse. But since both verses come from Allah, both verses are still true since Allah is perfect.
http://www.politicalislam.com/blog/the-doctrine-of-deceit/"

כי לי זה לא נשמע מאוד לוגי.

לא הגבתי לך כי אתה לא פונה אליי ברצינות. אני לא משתתף בדיון הזה למטרות בידור וליצנות. אם אתה רוצה להבין או לדעת דברים, ולשתף איתי באותה הצורה דברים משלך, אשמח.

כל זה נאמר לא בגלל שאתה פוגע בי אישית, זה פשוט לא תורם לדיון.

לכן, אם אתה לא מעוניין, יהיה יותר קל בשבילך לרשום BULLSHIT אחרי כל הודעה שלי.

תנמק את ההודעות שלך תקבל תשובה רצינית.
דיון ליצני מתחיל כשיש תגובות ליצניות.

תנמק את ההודעות שלך תקבל תשובה רצינית.
דיון ליצני מתחיל כשיש תגובות ליצניות.

כבר אמרתי לך, לא שאתה או הוא שואלים או פונים בצורה הולמת. אין לי בעיה לנמק, אבל עדיין לא עניתי. אני לא הולך להזין משהו כזה.

"אתה או הוא"? כ"כ לא מנומס. יש לי שם אתה יודע.
בקוראן לא מלמדים נימוס בסיסי במקרה?

כבר אמרתי לך, לא שאתה או הוא שואלים או פונים בצורה הולמת. אין לי בעיה לנמק, אבל עדיין לא עניתי. אני לא הולך להזין משהו כזה.

אתה לא צריך לנמק ולא יכול.
אתה ואני כבני אדם לא יכולים לתפוס את הלוגיקה של אלוהים, או לתפוס את שיקול הדעת שלו, אז זה לא באמת משנה.

מעניין גם אותי לדעת מאיפה השגת את הדגילה הזו שציינת. באסלאם זכויות בעלי החיים מעוגנים בבירור. זהו מאמר מצויין ומתומצת שמתבסס כמעט אך ורק על מה שקיים בק'וראן ובסונה של הנביא מוחמד המסכם את עמדת האסלאם בכל דבר שקשור לבעלי חיים:

http://www.themodernreligion.com/misc/an/an1.htm

כמו כן (משהו שלא מצויין במאמר), החליפויות הראשונות אשר החזיקו בשלטון לפי השריעה (החוקה) האיסלאמית סיפקו בפעם הראשונה בהיסטוריה בתי חולים וטרינריים והפעילו מחלקות איסוף של בעלי חיים עזובים ומשוטטים לטיפול וייעוד מחדש. אני חושב שהם נפתחו לראשונה בדמשק ואני לא זוכר את שמה של החליפות.
מאיפה השגתי את הדגילה הזו? אני גרה בצפון, אני רואה בעיניים את ההבדל בין סוסים הגדלים במושבים רגבה, בצת ולימן, לבין הסוסים שגדלים בכפרים, מזרע, עכו או מכר. רואים בדיוק מי מוביל סוס מורעב בארגז של טנדר קשור בחבל נאבק בכל סיבוב, ומי מוביל אותו כחוק. בגלל זה מעניין אותי לדעת מה הקוראן חושב על הפשעים האלו.

מאיפה השגתי את הדגילה הזו? אני גרה בצפון, אני רואה בעיניים את ההבדל בין סוסים הגדלים במושבים רגבה, בצת ולימן, לבין הסוסים שגדלים בכפרים, מזרע, עכו או מכר. רואים בדיוק מי מוביל סוס מורעב בארגז של טנדר קשור בחבל נאבק בכל סיבוב, ומי מוביל אותו כחוק. בגלל זה מעניין אותי לדעת מה הקוראן חושב על הפשעים האלו.
מהנאמר קודם על עניין המוסר - כל עוד לא משתעשעים בסוסים האלה- זה בסדר.

לא קשור לדיון..

אבל פעם, ראיתי דרך הכוונת של הטנק איזה עזתי "משתעשע" עם חמור...
אם אתם מבינים למה אני מתכוון... 🙄

LOL
האמת האבסולוטית היא שהאלים הם בכלל חייזרים שביקרו בכדור הארץ.😆

אני גם גר בצפון, בין ריכוז של כפרים ערביים שכנים. אני גם רואה את כל מה שאת מתארת. זה לא דרכה של האסלאם בדיוק כפי שפושעים עם דתות ואמונות אחרות אינם מייצגים אותן.

מקווה שראית במאמר שהבאתי כהצגה מספקת של עמדת האסלאם.

LOL
האמת האבסולוטית היא שהאלים הם בכלל חייזרים שביקרו בכדור הארץ.😆

כן, הפסבדו-מדען השווצרי המטורלל מ"מרכבות האלים" היה מסכים איתך. אני רק לא בטוח שאתה רוצה להיות באותה קבוצה איתו, שמעתי שהוא ול. רון האברד הלכו לבקר חייזרים באיזה פתח של הר געש.

כן, הפסבדו-מדען השווצרי המטורלל מ"מרכבות האלים" היה מסכים איתך. אני רק לא בטוח שאתה רוצה להיות באותה קבוצה איתו, שמעתי שהוא ול. רון האברד הלכו לבקר חייזרים באיזה פתח של הר געש.

הוא מדען מאוד רציני, כל הטענות שלו מתבססות על כך שאיך אתה יכול להסביר שיש פירמידות או ציורים גדולים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית