עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה, אז זאת העובדה שזה לא גמל שפותרת את הקושי הלוגי בבעל חיים מעופף?
http://en.wikipedia.org/wiki/Birdלא הגבת על השאלה, הסקתי מזה שבעלי חיים מעופפים זה דבר שאין בו שום סתירה לוגית לדעתך. כל עוד זה לא גמל כמובן, כי גמלים מעופפים זה פשוט לא הגיוני.
לא הגבת על השאלה, הסקתי מזה שבעלי חיים מעופפים זה דבר שאין בו שום סתירה לוגית לדעתך. כל עוד זה לא גמל כמובן, כי גמלים מעופפים זה פשוט לא הגיוני.
לא הגבתי לך כי אתה לא פונה אליי ברצינות. אני לא משתתף בדיון הזה למטרות בידור וליצנות. אם אתה רוצה להבין או לדעת דברים, ולשתף איתי באותה הצורה דברים משלך, אשמח.
כל זה נאמר לא בגלל שאתה פוגע בי אישית, זה פשוט לא תורם לדיון.
לכן, אם אתה לא מעוניין, יהיה יותר קל בשבילך לרשום BULLSHIT אחרי כל הודעה שלי.
תנמק את ההודעות שלך תקבל תשובה רצינית.
דיון ליצני מתחיל כשיש תגובות ליצניות.
בקוראן לא מלמדים נימוס בסיסי במקרה?
כבר אמרתי לך, לא שאתה או הוא שואלים או פונים בצורה הולמת. אין לי בעיה לנמק, אבל עדיין לא עניתי. אני לא הולך להזין משהו כזה.
זה היה בתכנון, אבל הם נתקעו בחלק של הלוגיקה 😣
מאיפה השגתי את הדגילה הזו? אני גרה בצפון, אני רואה בעיניים את ההבדל בין סוסים הגדלים במושבים רגבה, בצת ולימן, לבין הסוסים שגדלים בכפרים, מזרע, עכו או מכר. רואים בדיוק מי מוביל סוס מורעב בארגז של טנדר קשור בחבל נאבק בכל סיבוב, ומי מוביל אותו כחוק. בגלל זה מעניין אותי לדעת מה הקוראן חושב על הפשעים האלו.מעניין גם אותי לדעת מאיפה השגת את הדגילה הזו שציינת. באסלאם זכויות בעלי החיים מעוגנים בבירור. זהו מאמר מצויין ומתומצת שמתבסס כמעט אך ורק על מה שקיים בק'וראן ובסונה של הנביא מוחמד המסכם את עמדת האסלאם בכל דבר שקשור לבעלי חיים:
http://www.themodernreligion.com/misc/an/an1.htm
כמו כן (משהו שלא מצויין במאמר), החליפויות הראשונות אשר החזיקו בשלטון לפי השריעה (החוקה) האיסלאמית סיפקו בפעם הראשונה בהיסטוריה בתי חולים וטרינריים והפעילו מחלקות איסוף של בעלי חיים עזובים ומשוטטים לטיפול וייעוד מחדש. אני חושב שהם נפתחו לראשונה בדמשק ואני לא זוכר את שמה של החליפות.
מהנאמר קודם על עניין המוסר - כל עוד לא משתעשעים בסוסים האלה- זה בסדר.מאיפה השגתי את הדגילה הזו? אני גרה בצפון, אני רואה בעיניים את ההבדל בין סוסים הגדלים במושבים רגבה, בצת ולימן, לבין הסוסים שגדלים בכפרים, מזרע, עכו או מכר. רואים בדיוק מי מוביל סוס מורעב בארגז של טנדר קשור בחבל נאבק בכל סיבוב, ומי מוביל אותו כחוק. בגלל זה מעניין אותי לדעת מה הקוראן חושב על הפשעים האלו.
מאיפה השגתי את הדגילה הזו? אני גרה בצפון, אני רואה בעיניים את ההבדל בין סוסים הגדלים במושבים רגבה, בצת ולימן, לבין הסוסים שגדלים בכפרים, מזרע, עכו או מכר. רואים בדיוק מי מוביל סוס מורעב בארגז של טנדר קשור בחבל נאבק בכל סיבוב, ומי מוביל אותו כחוק. בגלל זה מעניין אותי לדעת מה הקוראן חושב על הפשעים האלו.
LOL
האמת האבסולוטית היא שהאלים הם בכלל חייזרים שביקרו בכדור הארץ.😆
כן, הפסבדו-מדען השווצרי המטורלל מ"מרכבות האלים" היה מסכים איתך. אני רק לא בטוח שאתה רוצה להיות באותה קבוצה איתו, שמעתי שהוא ול. רון האברד הלכו לבקר חייזרים באיזה פתח של הר געש.