הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סירוס כלבים

איזה יופי שלא התבלבלת אלא פשוט הבנת שאתה מדבר שטויות, ואז החלטת להפיל הכל על זה שאלכס מטריל אותך ולצאת גבר גבר.

אם היית רוצה לערוך דיון רציני לא היית מדבר בטון כזה. ואני עדיין עומד על מה שכתבתי אז אני לא מבין ממה הסקת שהבנתי כך או כך.

כן, אולי גם חיים מטריל אותך ובגלל זה אתה לא עונה לו? או שגם הוא מדבר בטון לא יפה?

אמרתי שאני אתייחס למה שהוא ביקש אחרי האימון, ואני עושה זאת כעת בין לבין עם האוכל, תן קצת זמן 😃

לחיים, אני מכיר ב/יכול להצביע על/מאמין באמת אבסולוטית אחת והיא האסלאם. הדוגמה (as in dogma) המוצעת דרך הק'וראן והסונה מצביעה על ומוכיחה אמת אבסולוטית המושרשת והמוצגת לכל אורכה ורוחבה, בהתאמה לכל האתגרים החיצוניים לה שניתקלתי בהם עד היום, בין אם כשאלות שעלו לי אישית או בין אם שאלות שנתקלתי בהן. מקור שליחות זה מהמאה השביעית מותאם בצורה מלאה לכל חוקי הטבע, העובדות והתיאוריות שבוססו עד היום בהתאם לשיטה המדעית. זהו גם מקור הידע היחיד שעונה על כל השאלות העקרוניות הלא פתורות עד כה בצורה שלמה כך שמערכת כוללת זו מהווה בשבילי אמת אבסולוטית. ולכן אני מקבל גם את כל נגזרותיה כמערכת שלמה. המוסר הוא חלק ממערכת זו.

לא ניסיתי להשתמש או לרפרנס כאן אל אותו אמת אבסולוטית שאני מכיר בה בכדי לא לסטות מהנושא. עד כה השתתפותי בדיון זה היתה מנקודת מבט פילוסופית שאינה תלויה במקור חיצוני, בכדי שנוכל לדון דרך אותה הפלטפורמה. בלי קשר לאמת האבסולוטית שאני מכיר בה, אמת אבסולוטית או מערכת מוסר אבסולוטי חייבים להתקיים, וחייבים להתקיים לבד.

הממם, אני לא יודע מה אני אמור לכתוב בנוסף לקיים אז אפסיק כאן.

אני רק מציין שהצבעתי על האמת אבסולוטית הזו כי אתה חיים ביקשת, זה לא קשור לתכנים שלי בדיון הזה ותכנים אלו אינם תלויים בה.

אלכס, אם אתה מעוניין לדון בכל דבר אשמח, רק לא בצורה מזלזלת, שלילית או מטרילה. תודה 😃

ללא ספק הבולמי של הפורום מככב בכל האשכולות ההזויים

שורה תחתונה, כלבים הם לא שעשוע ובידור לרוב האנשים, הם מקבלים בית חם ויחס אוהב בתמורה ל..
המקום שלהם לא בטבע, אני לא חזק באבולוציה של הכלבים, אבל לפי מה שאני יודע המטרה העיקרית של הכלבים הייתה להיות עזר לאדם , צבא, "שומרי בית", ויש עוד הרבה תפקידים לכלבים.

ואתה אמרת שאדם כן יכנס לעניין כשיהיו כלבים חולים ברחוב, לא נראה לי שאתה מבין שאם הם היו חיים ברחוב, אז אלה שלא היו חולים הם אלו שהיו יוצאים דופן והנדירים.

בקיצור אני לא מבין מאיפה הבאת את זה

לחיים, אני מכיר ב/יכול להצביע על/מאמין באמת אבסולוטית אחת והיא האסלאם. הדוגמה (as in dogma) המוצעת דרך הק'וראן והסונה מצביעה על ומוכיחה אמת אבסולוטית המושרשת והמוצגת לכל אורכה ורוחבה, בהתאמה לכל האתגרים החיצוניים לה שניתקלתי בהם עד היום, בין אם כשאלות שעלו לי אישית או בין אם שאלות שנתקלתי בהן. מקור שליחות זה מהמאה השביעית מותאם בצורה מלאה לכל חוקי הטבע, העובדות והתיאוריות שבוססו עד היום בהתאם לשיטה המדעית. זהו גם מקור הידע היחיד שעונה על כל השאלות העקרוניות הלא פתורות עד כה בצורה שלמה כך שמערכת כוללת זו מהווה בשבילי אמת אבסולוטית. ולכן אני מקבל גם את כל נגזרותיה כמערכת שלמה. המוסר הוא חלק ממערכת זו.

לא ניסיתי להשתמש או לרפרנס כאן אל אותו אמת אבסולוטית שאני מכיר בה בכדי לא לסטות מהנושא. עד כה השתתפותי בדיון זה היתה מנקודת מבט פילוסופית שאינה תלויה במקור חיצוני, בכדי שנוכל לדון דרך אותה הפלטפורמה. בלי קשר לאמת האבסולוטית שאני מכיר בה, אמת אבסולוטית או מערכת מוסר אבסולוטי חייבים להתקיים, וחייבים להתקיים לבד.

אני רק מציין שהצבעתי על האמת אבסולוטית הזו כי אתה חיים ביקשת, זה לא קשור לתכנים שלי בדיון הזה ותכנים אלו אינם תלויים בה.

אלכס, אם אתה מעוניין לדון בכל דבר אשמח, רק לא בצורה מזלזלת, שלילית או מטרילה. תודה 😃

אילו הייתי נוצרי פרוטסטנטי, הייתי אומר לך שאני מאמין שהפרוטסטנטיות היא הדוגמה (dogma) שמצביעה בצורה האופטימלית ביותר על האמת האבסולוטית, דרך הגדרת חמש ה-solas. מדובר בחלק בלתי נפרד מהגדרת הפרוטסטנטיות החל מהמאה ה-15. עכשיו, מאחר שהאסלאם טוען לאמת אבסולוטית והפרוטסטנטיות טוענת לאמת אבסולוטית, צריך לבדוק אם מדובר באותה אמת. שהרי אם הפרוטסטנטיות לא תכיר באמת האבסולוטית של האסלאם, לא מדובר באמת אבסולוטית, וההיפך. ולכן אני חוזר ושואל, מהי האמת האבסולוטית? מהו המוסר האבסולוטי?

לחיים, אני מכיר ב/יכול להצביע על/מאמין באמת אבסולוטית אחת והיא האסלאם. הדוגמה (as in dogma) המוצעת דרך הק'וראן והסונה מצביעה על ומוכיחה אמת אבסולוטית המושרשת והמוצגת לכל אורכה ורוחבה, בהתאמה לכל האתגרים החיצוניים לה שניתקלתי בהם עד היום, בין אם כשאלות שעלו לי אישית או בין אם שאלות שנתקלתי בהן.

אמרת דת- אמרת הכל.
יש עוד לפחות 3 מתחרות רציניות בעולם שמציעות "אמיתות אבסולוטיות" משלהן. ולכן אני לא רואה מה בדיוק אבסולוטי בהן.
אבל מר לטיסימוס ניסח את זה בצורה יותר טובה ממני 😃

נערך לאחרונה:

אם האמת האבסולוטית שלך היא האסלאם, מעניין אותי לדעת מה היא אומרת בנושא הדיון בע"ח, כי למראית עין היא דוגלת בהתעללות והרעבה של בעלי חיים.

בקשר לסירוס- אם אתה חושב שאתה תוכל להסתדר עם תקופות היחום של הנקבות ויש לך דרך לוודא שהוא לא יברח, אל תסרס. אם אתה לא מוכן להתמודד עם תקופות עצבניות פעמיים בשנה עדיף לסרס.
קח בחשבון שאם הכלב שלך סוס עכשיו, אחרי סירוס הוא יהפוך לפוני 😃

אילו הייתי נוצרי פרוטסטנטי, הייתי אומר לך שאני מאמין שהפרוטסטנטיות היא הדוגמה (dogma) שמצביעה בצורה האופטימלית ביותר על האמת האבסולוטית, דרך הגדרת חמש ה-solas. מדובר בחלק בלתי נפרד מהגדרת הפרוטסטנטיות החל מהמאה ה-15. עכשיו, מאחר שהאסלאם טוען לאמת אבסולוטית והפרוטסטנטיות טוענת לאמת אבסולוטית, צריך לבדוק אם מדובר באותה אמת. שהרי אם הפרוטסטנטיות לא תכיר באמת האבסולוטית של האסלאם, לא מדובר באמת אבסולוטית, וההיפך. ולכן אני חוזר ושואל, מהי האמת האבסולוטית? מהו המוסר האבסולוטי?

מתוך האבסולוטיות שבה אנו עוסקים ברור שאנו חייבים להבין שאמת אבסולוטית כזו יכולה להיות רק אחת ויחידה. לכן מתוך שלל התיאוריות, דוגמות ומערכות ההסבר הקיימות בעולם, צריך לפסול את כולן אחת אחת ולראות אם יש מערכת אחת שלמה שנשארת ללא סדק בלוגיקה ובהתאמה שלה לעובדות המבוססות כבר ע"י שיטות מדעיות, אם אין, אז אנו לא יכולים להצביע על אמת שכזו עדיין. עד היום לפי כלל המידע שאני אספתי, האסלאם הוא מערכת שלמה כזו. כל הדנומינציות הנוצריות שמכריזות על עצמן כמונותאיסטיות אך דוגלות בשילוש הקדוש לדוגמא, נפסלות.

אם האמת האבסולוטית שלך היא האסלאם, מעניין אותי לדעת מה היא אומרת בנושא הדיון בע"ח, כי למראית עין היא דוגלת בהתעללות והרעבה של בעלי חיים.

מעניין גם אותי לדעת מאיפה השגת את הדגילה הזו שציינת. באסלאם זכויות בעלי החיים מעוגנים בבירור. זהו מאמר מצויין ומתומצת שמתבסס כמעט אך ורק על מה שקיים בק'וראן ובסונה של הנביא מוחמד המסכם את עמדת האסלאם בכל דבר שקשור לבעלי חיים:

http://www.themodernreligion.com/misc/an/an1.htm

כמו כן (משהו שלא מצויין במאמר), החליפויות הראשונות אשר החזיקו בשלטון לפי השריעה (החוקה) האיסלאמית סיפקו בפעם הראשונה בהיסטוריה בתי חולים וטרינריים והפעילו מחלקות איסוף של בעלי חיים עזובים ומשוטטים לטיפול וייעוד מחדש. אני חושב שהם נפתחו לראשונה בדמשק ואני לא זוכר את שמה של החליפות.

מתוך האבסולוטיות שבה אנו עוסקים ברור שאנו חייבים להבין שאמת אבסולוטית כזו יכולה להיות רק אחת ויחידה. לכן מתוך שלל התיאוריות, דוגמות ומערכות ההסבר הקיימות בעולם, צריך לפסול את כולן אחת אחת ולראות אם יש מערכת אחת שלמה שנשארת ללא סדק בלוגיקה ובהתאמה שלה לעובדות המבוססות כבר ע"י שיטות מדעיות, אם אין, אז אנו לא יכולים להצביע על אמת שכזו עדיין. עד היום לפי כלל המידע שאני אספתי, האסלאם הוא מערכת שלמה כזו. כל הדנומינציות הנוצריות שמכריזות על עצמן כמונותאיסטיות אך דוגלות בשילוש הקדוש לדוגמא, נפסלות.

אתה לא מוצא שום פגם לוגי או חוסר התאמה מדעית בגמל שמעופף מחצי האי ערב לירושלים?

בחור, למה הסרקזם? אני יודע על מה אתה מדבר. וזהו לא גמל.

אה, אז זאת העובדה שזה לא גמל שפותרת את הקושי הלוגי בבעל חיים מעופף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית