הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Divon
  • פורסם בתאריך

Divon

משתמש פעיל
476
2
נק' מוניטין:
30
476
2
הייתה לי את האבקה והיא בדיוק נגמרה: Gold standart WHEY

איך היא?
בטעם ווניל דווקא היה טעים עם חלב וסוכר ענבים
כדאי לקנות אותה שוב או אחרת יותר טובה?

היא סבבה.
יש הרבה מבחר בשוק, כל עוד אתה בוחר באבקה של חברה ידועה (אופטימום, ISS, דימטייז וכו') הכל פחות או יותר אותו דבר.

• פותח/ת השרשור
תאמת בלי סוכר ענבים זה לא ממש טעים
אבל עם הסוכר זה פשוט מעדן חחח

תודה על התגובות, אני ישאר עם האבקה הזאת.

קיימות אבקות עם טעמים ונתונים טובים יותר.

יש לך את הדיימטייז שיש בה 0 סוכר ורק 2 גרם פחמימה למנה עם 24 גרם חלבון, היא מגיעה בטעמים מיוחדים כמו קפה מוקה, פינקולדה, קרמל ועוד..

http://www.musclehouse.co.il/Elite_Whey_protein_Isolate-details.aspx

יש גם את ISS שעליה יש מחיר תחרותי מאד והיא אמינה וטעימה

http://www.musclehouse.co.il/ISS_WHEY_MATRIX-details.aspx

כחבר LBS יש לך 10% הנחה על כל המוצרים אצלנו בחנות, אתה יכול לבחור לך איזה חלבון שאתה אוהב ותקבל את ההנחה.זאת הטבה שמשה בעל האתר השיג לכם ✌️

כ-חברה וחלבון אין על האופטימום גולד מס-1 אצלי...לדעתי תשאר עליו במיוחד אם אתה מסתדר גם אם כל הטעמים שלהם במיוחד אם וניל אין הרבה שאוהבים תוניל שלהם. אם לך טוב איתו זה החלבון שלך.יש להם את הקרם עוגיות,והקרמל,והבננה שאם חלב וסוכר ענבים זה טעמים מטורפים.רק אם האית מחפש חלבון שהוא בהרבה יותר טעים(אבל אם ריכוז חלבון יותר נמוך) האיתי ממליץ לך על עוד אבקות.
מר דיזל היקר , רק תזכיר לכולנו איפה אתה עובד...... בחנות של היבואן של אופטימום לא???? אני פשוט לא רואה סיבה אחרת להמליץ על השטות הזו אלה אם אתה מקבל משהו מהמכירה שלה (חוץ מזה אתה חייב לעבוד על העברית שלך "האיתי" "האית" נו באמת....) אתה מבין שיש אנשים שבאמת קוראים את השטויות האלה שאתה כותב ולוקחים אותך ברצינות?! איך אפשר להמליץ על חברה שאפילו ג.ג הנכבד בכבודו ובעצמו זרק מהחנויות שלו ולא מוכר אותה יותר (מעכשיו יש חצץ אחר בחנויות שלו)..... ניסיתי בעבר את ה-GOLD ואפילו שלחו דוגמיות חינם מ-BB.... אי אפשר להשוות בכלל לדיימאטייז , הדיימאטייז לוקח את החלבון הזה בהליכה..... אקיצר , לכל דוחפי השטויות פה בפורום (כן אני מתכוון גם לשטותניק שדוחף כאן כל הזמן את החצץ של יוניברסל השם ירחם...) הגיע הזמן להפסיק!!!!!

מר דיזל היקר , רק תזכיר לכולנו איפה אתה עובד...... בחנות של היבואן של אופטימום לא???? אני פשוט לא רואה סיבה אחרת להמליץ על השטות הזו אלה אם אתה מקבל משהו מהמכירה שלה (חוץ מזה אתה חייב לעבוד על העברית שלך "האיתי" "האית" נו באמת....) אתה מבין שיש אנשים שבאמת קוראים את השטויות האלה שאתה כותב ולוקחים אותך ברצינות?! איך אפשר להמליץ על חברה שאפילו ג.ג הנכבד בכבודו ובעצמו זרק מהחנויות שלו ולא מוכר אותה יותר (מעכשיו יש חצץ אחר בחנויות שלו)..... ניסיתי בעבר את ה-GOLD ואפילו שלחו דוגמיות חינם מ-BB.... אי אפשר להשוות בכלל לדיימאטייז , הדיימאטייז לוקח את החלבון הזה בהליכה..... אקיצר , לכל דוחפי השטויות פה בפורום (כן אני מתכוון גם לשטותניק שדוחף כאן כל הזמן את החצץ של יוניברסל השם ירחם...) הגיע הזמן להפסיק!!!!!

אתה מודע לזה שטעם זה דבר אינדבידואלי?
אני טעמתי דיימטיז, אופטימום, יונברסל ושלושה טעמי חלבון של הדסה רוקחות. כולם היו סבבה.
אם מישהו חושב שיש הבדל מהותי בין האבקות האלה אז הוא משלה את עצמו או שהוא מוכר משהו.

אתה מודע לזה שטעם זה דבר אינדבידואלי?
אני טעמתי דיימטיז, אופטימום, יונברסל ושלושה טעמי חלבון של הדסה רוקחות. כולם היו סבבה.
אם מישהו חושב שיש הבדל מהותי בין האבקות האלה אז הוא משלה את עצמו או שהוא מוכר משהו.
בהתחלה חשבתי לא להגיב לך אבל זה נראה כאילו אתה לא קורא לפני שאתה מגיב..... ברור שטעם הוא דבר אינדבידואלי , לא אמרתי אחרת......אבל להגיד שאין הבדל גדול בין אבקת חלבון אחת לאחרת זה כבר לא נכון, בטח אם מדברים על יכולת ערבוב ,בעיות בעיקול ובמרכיבי התערובת,בטח שיש הבדל ואפילו גדול לפעמים (לא משמעותי לגבי המתאמן המתחיל). בפעם הבאה , תקרא , תספור עד 10 ואז תגיב........

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית