- פותח/ת השרשור
כי אתה מקפיץ את זה, נגיעה קלה לא לתת בום בחזה...כשאתה נוגע בחזה אתה לא מרגיש שזה נותן לך כזה פוש בעליה? מרגיש לי כמו צ'יט כשאני עושה דבר כזה חח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אתה מקפיץ את זה, נגיעה קלה לא לתת בום בחזה...כשאתה נוגע בחזה אתה לא מרגיש שזה נותן לך כזה פוש בעליה? מרגיש לי כמו צ'יט כשאני עושה דבר כזה חח
אתה נדיר.. יותר כבד בסקוואט מהדדליפט...3.2.2009
סקוואט 112.5 קילו
בנצ' 80 קילו- עבדתי טכניקה, זווית בידיים של 60 מעלות, רגליים 90 מעלות (בברך), גב קמור כמה שיותר, ולהוריד לנקודה הכי גבוהה של החזה, נגיעה בחזה ועליה, שכחתי משו?
דדליפט 110 קילו- אז ככה, אני שיא הלא גמיש ואני כנראה לא יכול לעשות דדליפט =\ הגב שלי לא יכול להיות ישר כי התחת נכנס פנימה... מישו יכול להסביר לי איך אני יכול לפתור את הבעיה?
3.2.2009
סקוואט 112.5 קילו
בנצ' 80 קילו- עבדתי טכניקה, זווית בידיים של 60 מעלות, רגליים 90 מעלות (בברך), גב קמור כמה שיותר, ולהוריד לנקודה הכי גבוהה של החזה, נגיעה בחזה ועליה, שכחתי משו?
דדליפט 110 קילו- אז ככה, אני שיא הלא גמיש ואני כנראה לא יכול לעשות דדליפט =\ הגב שלי לא יכול להיות ישר כי התחת נכנס פנימה... מישו יכול להסביר לי איך אני יכול לפתור את הבעיה?
גם עם ה50 קילו לא הצלחתי לנעול גב...אני חושב שכבר מזמן מיצינו את הויכוח שאף אחד לא "דפוק גנטית" או "חסר כל גמישות"..
אתה פשוט לא נועל את הגב מספיק חזק
וכדי לפתור את הבעיה פשוט תוריד משקל ותתרגל הרבה עד שתצליח as simple as that.
גם עם ה50 קילו לא הצלחתי לנעול גב...
אני ינסה את כל הקטע של לקחת מלא מלא אוויר 😃
היום סתם ניסיתי לעמוד בהתחלה התחלה כמו שצריך, עם המשקל של הסקוואט כי זה באותו גובה של הדדליפט, ולא הצלחתי להיות עם גב ישר =\if at first you don't succeed, try try again.
זה כנראה בגלל שיש לו אוזניות בפול ווליום באוזניים אז אין לו מושג באיזה עוצמה הוא צועקמשקל יפה מאוד בסקוואט.
הצעקה הראשונה בסט השלישי הייתה מזה מיותרת :nono:
לדעתי זה כי הפלת עלי 105 קילו וממש כאב לי...זה כנראה בגלל שיש לו אוזניות בפול ווליום באוזניים אז אין לו מושג באיזה עוצמה הוא צועק
אני לא חושב שהגב שלו במצב כזה רע כמו שאתם מתארים. תוציא את הברכיים קצת יותר החוצה ותנסה לשלוט טיפה יותר בירידה ואני מאמין שזה יסתדר.