Starting Strength- לוג אימונים

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
נתונים בתאריך 5.12.08:
משקל: 72
גובה: 1.73
היקף יד: 35 =\
ותק אימונים: קצת פחות משנה וחודש
אחוז שומן: 14-15

תוכנית:
A:
סקוואט- 3 סטים 5 חזרות
בנצ' פרס- 3 סטים 5 חזרות
דדליפט- סט אחד 5 חזרות

B:
סקוואט- 3 סטים 5 חזרות
פרס- 3 סטים 5 חזרות
בנט אובר רואו- 3 סטים 5 חזרות (אני אשנה לפנדליי רואוס כשהגמישות תשתפר, וביום שבמכון כושר שלי אני יוכל לעשות פוואר קלין זה היום שאני יתחיל להאמין באלוהים)

מטרות:
1. לעלות במשקלי העבודה:
סקוואט 120 קילו
בנצ' פרס 110 קילו
דדליפט 150 קילו
פרס 70 קילו
בנט אובר רואו 90 קילו? (לאדע כמה זה טוב)

2. להגדיל היקף יד, ישלי חוסר פרופורציה רציני בין הכתף ליד, ובכלל בין הגוף ליד :(

3. לעצבן את המדריכים בחדר כושר בכך שאני עושה את כל התרגילים שהם לא רוצים שאני יעשה 🖕(חוץ ממאמן תותח אחד 😃 )

4. ללמוד את התרגילים כדי לשלב אותם בעתיד בתוכניות אחרות

אני אשלב 2 סטים לבטן בכל אימון של 5-6 חזרות בשביל לחזק אותה וכי אני רוצה שתגדל (או שאתם אומרים להוריד?)
התחלתי את התוכנית לפני 3 שבועות

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
אממממ
סקוואט 60 קילו (היום)
דדליפט 70 קילו (אימון שעבר)
פרס 40 קילו (עד לכשל אבל... עליתי מהר מדי)
בנצ' 80 קילו 6 חזרות
בנט אובר רואו 45 קילו (היום)

• פותח/ת השרשור
רק עכשיו שמתי לב ללוג,תוכנית מעולה שהיה בהצלחה!!
חחחח כן, לפי מה ששמעתי לפחות
בינתיים כמעט כל המשקלים קלים לי יחסית אז זה דיי מעצבן... אבל היי, עלייה ליניארית
עוד 3-4 אימונים יהיה טוב 😃

• פותח/ת השרשור
7.12.08
-סקוואט 65 קילו
-דחיקת חזה 77.5 קילו
-דדליפט 80 קילו

סחטיין שהצלחנו לשכנע את הפורום לא לדלג על התכנית

מה עם פאוור קלין? שים זין על המכון שלך, אתה משלם להם כדי לעשות מה בראש שלך וזה מה שתעשה

מטרות שאפתניות ומאתגרות אבל אתה תצטרך הרבה מאוד זמן להשיג אותם, תהיה מודע ומוכן לזה.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
סחטיין שהצלחנו לשכנע את הפורום לא לדלג על התכנית

מה עם פאוור קלין? שים זין על המכון שלך, אתה משלם להם כדי לעשות מה בראש שלך וזה מה שתעשה

מטרות שאפתניות ומאתגרות אבל אתה תצטרך הרבה מאוד זמן להשיג אותם, תהיה מודע ומוכן לזה.
בהצלחה
אתמול הם כמעט העיפו אותנו בגלל שעשינו סקוואט, לקחו לנו את המוט, והביאו לנו מוט ישן חלוד כזה.
יש רק מאמן אחד שבאמת מבין כמוכם כזה (שקורא מחקרים ומתעדכן כל יום), אבל הוא אחד המאמנים החדשים ולעומת הישנים יותר אין לו כל כך בחירה לצערי =\
אני ינסה לארגן את כל האנשים שעושים סקוואט, שיתנו לי את הפלאפון שלהם ונעשה מין עצומה שיקנו כלוב (זה בכפר המכביה, מנוי עולה 3500 שקל ואתמול היינו 3 אנשים, עם 10500 שקל הם לא יכולים לקנות כלוב?), או להביא את ההורים שלי ושל 2 חברים שלי שיצעקו על המאמן.
אולי אפילו אתם יכולים לבוא לעזור (מי שגר קרוב), כי אנחנו בני 17, חושבים שאנחנו מפגרים :S
שתבינו כמה מפגר המאמן: הוא דיבר עם מישו על זה שהם אף פעם לא נפגשים לעשות אימון משותף, אז הבן אדם אמר לו "זה כי אתה בא כל 48 שעות ואני בא כל 48 שעות ואת יוצא שאנחנו אף פעם לא נפגשים כי התחלנו ימים שונים", המאמן עושה לו "אני לא בא כל 48 שעות, אני בא כל יומיים" תבינו באיזה מצב אני נמצא 😵

אתה כבר במשקלי עבודה של כמעט RM5? או שזה עדיין קל לך?
למה זה משקלים לא קטנים בכלל :|

• פותח/ת השרשור
סקוואט, פרס ודדליפט סבבה כזה, יחסית קל, יש עוד זמן עד שאני יתקע
בנט אובר ממש קל לי
בנצ פרס הצלחתי את ה80, והוא התרגיל היחיד שגם עשיתי פעם שעברה כשהRM6 שלי היה 80, אני מאמין שאני יצליח גם 85 קילו ואז יתקע...
תודה 😃

נערך לאחרונה:
נאחוי
תגיד הסקוואט שלך בסדר? לא קורה לך אף פעם שכואב הגב התחתון?
אני חושב שלא החלמתי לגמרי מהאימונים וזה גרם לי לעומס מצטבר על הגב התחתון מאז הפציעה ההיא שהייתה לי בגלל הטכניקה

• פותח/ת השרשור
נאחוי
תגיד הסקוואט שלך בסדר? לא קורה לך אף פעם שכואב הגב התחתון?
אני חושב שלא החלמתי לגמרי מהאימונים וזה גרם לי לעומס מצטבר על הגב התחתון מאז הפציעה ההיא שהייתה לי בגלל הטכניקה
תאמת אני בקושי מרגיש את הגב התחתון :S בהתחלה הייתי עושה והייתי מרגיש את הגב תחתון ועכשיו כבר לא כל כך =\
המאמנים אמרו שיש לי טכניקה טובה ושאני עושה טוב, לדעתי הדבר היחיד שאני לא עושה טוב זה שהמרפק כף יד שלי עדיין עקום בגלל חוסר גמישות, אבל אני יתחיל לעשות מתיחות ולא לתת לזה פשוט לעשות לבד, וגם התחת נכנס פנימה כשאני למטה למטה, אבל לא כל כך הרבה כמו מקודם...
אף פעם לא עבדתי רגליים :S לא חשבתי שזה יהיה כל כך כיף :120ag: רק מחכה ל100 קילו סקוואט, עוד 4 אימונים 😃

תאמת אני בקושי מרגיש את הגב התחתון :S בהתחלה הייתי עושה והייתי מרגיש את הגב תחתון ועכשיו כבר לא כל כך =\
המאמנים אמרו שיש לי טכניקה טובה ושאני עושה טוב, לדעתי הדבר היחיד שאני לא עושה טוב זה שהמרפק כף יד שלי עדיין עקום בגלל חוסר גמישות, אבל אני יתחיל לעשות מתיחות ולא לתת לזה פשוט לעשות לבד, וגם התחת נכנס פנימה כשאני למטה למטה, אבל לא כל כך הרבה כמו מקודם...
אף פעם לא עבדתי רגליים :S לא חשבתי שזה יהיה כל כך כיף :120ag: רק מחכה ל100 קילו סקוואט, עוד 4 אימונים 😃
משהו אצלי לא בסדר אז, כנראה יש חזרות שנהיה לי כבד ואני מזייף בטכניקה (עולה עם החזה במקום עם התחת והחזה ביחד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית