זאת הבעיה של הישראלים, הם חושבים בקטן...תחליף מכון
למה רק מכון? שיעבור לארה"ב, שם העסק הרבה יותר מפותח.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת הבעיה של הישראלים, הם חושבים בקטן...תחליף מכון
לא יודע אם היית ציני, אבל צריך להתאים את המכון שלך לצרכים שלך.זאת הבעיה של הישראלים, הם חושבים בקטן...
למה רק מכון? שיעבור לארה"ב, שם העסק הרבה יותר מפותח.
הייתי מאוד ציני.לא יודע אם היית ציני, אבל צריך להתאים את המכון שלך לצרכים שלך.
הייתי מאוד ציני.
כפי שאתה בוודאי יודע, במכוני כושר (בד"כ) וקאנטרים למינהם מתחייבים לפרק זמן מסוים.
מה הוא אמור לעשות? להרשם לחדר כושר אחר ובכך לשלם לשני מקומות שונים כל חודש?
או שעליו למכור את המנוי(אופציה שככל הידוע לי לא אפשרית בכפר המכביה), ולהפסיד כמה מאות שקלים?
או בקיצור, התגובה היתה לא עניינית, ריאלית או מועילה. מספיק לקרוא 3 הודעות שלך בפורום כדי להבין שאתה מעריץ גדול למדי של ריפטו, וכל התגובות שלך הן כביכול תואמות את ההלצות שלו
(אחד מהצטוטים ה"מפורסמים" הם שמישהו אומר שאין לו סקוואט ראק בחד"כ בקולג', או משהו דומה, וכתגובה לכך ריפטו ממליץ לו להחליף קולג'). רק ההבדל הוא שאתה לוקח את הבדיחות ברצינות יתרה. אותו דבר בנוגע ללג פרס, אם לשם שינוי הייתי טורח לקרוא את הספרים שלו היית מבין שגם הוא ממליץ על לג פרס, במצבים מסויימים(אז לא, זה לא רק להומואים).
אני קורא פה הרבה, וזה פשוט מציק לראות את השטויות האלה כל פעם מחדש.
מוזר שאתה אומר את זה, ריפטו בעצמו לפעמים נותן לג פרס כתחליף לסקוואט.אני החלפתי מכון כי לא היה אפשר לעשות בו סקוואט
אני רציני לגמרי לגבי הלהחליף מכון אם בלתי אפשרי לעשות בו סקוואט
לגבי הלג פרס - הכוונה היא לאנשים שחושבים שלג פרס זה תחליף לסקוואט, אני לא רואה צורך לעשות לג פרס כל עוד הסקוואט שלך מתקדם, וגם אז יש דרכים אחרות להתקדם בלי לג פרס.
שיהיה לילה טוב אני לא מחפש לצאת צודק, אמרתי מה שאני חושב.מוזר שאתה אומר את זה, ריפטו בעצמו לפעמים נותן לג פרס כתחליף לסקוואט.
אגב, איפה הוא רשם שאין באפשרותו לעשות סקוואט? או בקיצור, שוב מה שאתה רושם לא רלוונטי.
היום לתת ב95 קילו סקוואט או להוריד את העלאה ולעשות 92.5?
היה לי קשה... אני יצליח אבל 95 קילו...תלוי איך הרגשת אימון שעבר...
לדעתי תחתוךהיה לי קשה... אני יצליח אבל 95 קילו...
אבל לא צריך לחתוך בשביל שאני אתקע יותר לאט?
יד קטנה מסריחה אימא שלה !@%!%@!$!% 35 סנטימטר אולי 35.5אחלה משקלים, כל הכבוד
מה הנתונים שלך ?
מצפה לסרטונים בדדליפט/סקוואט
הסבר?אני שונא להרוס לך את ההתלהבות אבל זה סקוואט לא טוב