הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength- לוג אימונים

אתה ו- the sun קורעים אותי עם המספרים שאתם מריצים בבנצ'. קנו לכם ספסל לבר מצווה או משהו ? 😛

(הכל מקנאה)
אני כרגע לא יכול לדבר, אפילו חימום עם מוט כואב לי...
ככה זה כשאכפת לך מפלג גוף עליון, בסוף אתה נזכר שיש רגליים זה כבר מאוחר מדי (אצלי)

גיליתי שאני לא עושה מי יודע מה טוב בנצ' אני ישאר על זה לפחות לעוד 2-3 אימונים

בבנץ' תוריד את המוט עד לנגיעה בחזה, לא נגעת זה כמו חצי סקוואט.
אתה יכול להחזיק גב בדדליפט הרבה יותר טוב, תשים לב שהכתפיים שלך מאחורי המוט בסירטון, זה לא מה שצריך להיות.
תדאג בפעם הבאה שהכתפיים שלך לפני המוט ואז ממש תרגיש שאתה "מסתכל" עם החזה למעלה.

בסקוואט אני חושב שפספסת טיפה עומק אבל נראה בסדר מבחינת טכניקה, תבקש בפעם הבאה שיצלמו יותר מהצד שיהיה יותר קל לראות אם זה עמוק מספיק.

27.1.09
-סקוואט 105 קילו
-פרס 60 קילו 5-5-5 😛
-מתח שרשרת+17.5 קילו

עוד מעט אני יעלה את הסרטונים של הסקוואט

29.1.09
-סקוואט 107.5 קילו (משום מה סט ראשון ממש ממש היה לי קשה וה2 אחריו היו יותר קלים :S)
-בנצ' פרס 92.5 קילו 4-3 ואז ירדתי ל82.5 קילו ועשיתי 5 חזרות- לא הייתי מוריד עד הסוף את המוט והאימון הזה כן הורדתי, אני מוריד גבוה מדי (לחזה עליון בערך) ואז יוצא שאני בעצם יורד יותר מכיוון שזו נקודה נמוכה יותר וגם אני לאדע למה כואבות לי הכתפיים כזה אז הורדתי משקל כי לא רוצה להיפצע (יש מצב שזה כי אני מוריד עוד 2 סנטימטר? :S)
-דדליפט 115 קילו- טכניקה סבבה- זה המקסימום שאני יכול לישר את הגב וכל עוד אני יחזיק אותו במצב הזה אני ימשיך לעלות במשקלים 😃
- כפיפות יד קידמית עם מוט אולימפי 37.5 קילו 10-10-10

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית