הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength- לוג אימונים

זה הרבה butt wink אפילו בדדליפט ישלי את זה כשאני רק עומד בלי למשוך את המשקל אפילו... ואני תמיד אומר ואתם לא מקשיבים, הצינורות בגב התחתון ממש ממש בולטות אצלי וזה גם יוצר קימור בגב
לצלם סט חימום פעם הבאה?
ואני לא הולך לרדת במשקלים של הסקוואט עוד שבועיים אני מסיים מסה ואז מתחיל תוכנית אחרת ואני אנסה לגדול גם קצת בנייטרלי (FBW עם תרגילים עם 10 חזרות). שבועיים זה 6 אימונים? זאת אומרת נגיד נגיד כל הסטים יהיו טובים 130 קילו? אז יאללה, לא משקל מטורף... וגם אני לא מרגיש בכלל את הגב תחתון כואב או משו, בשניה שאני ירגיש משו אני יפסיק...

החלטה שלך ואתה יודע הרבה יותר מאיתנו מה אתה מרגיש ואיך הגוף שלך מתפקד.
שני דברים שהייתי מציע לך בכל זאת אולי לעשות:
1. אולי תצלם סט בלי חולצה? אני לא יודע אם יאהבו את זה במכון שתה מתאמן בו, אבל זה מאפשר לראות מה קורה הרבה יותר טוב.
2. כתבתי כבר קודם שיכול להיות רעיון טוב להעלות סירטון לפורום של ריפטו או לפורום אחר שיש בו הרבה אנשים מאוד מנוסים. בפורום של קרוספיט למשל מסתובב glenn pendlay ונותן טיפים להרמות.

7.2.09
אימון קל כי לא הרגשתי מי יודע מה בחימום של הסקוואט אז הפכתי לאימון קל
-סקוואט 70 קילו 10 סטים 3 חזרות (עליה כמה שיותר מהירה)
-בנצ' 70 קילו (אני מתחיל מהמשקל הזה מחדש, עם קשת גדולה בגב, טרפזים לבפנים, עצירה למטה לשניה...)
-דדליפט, לא עשיתי בכלל, הייתי למטה עם המוט, ניסיתי לשחק עם הגובה של התחת, עם הפיסוק של הרגליים, חצי שעה עמדתי עם המוט וניסיתי שהגב יהיה ישר, פשוט לא עובד :(
-במקום הדדליפט step up (לגובה של הספסל הרגיל הזה שאנשים עושים בו משקולות) עם 31.8 קילו כל יד 5 חזרות כל רגל

אני לאדע מה לעשות עם הדדליפט, מה אתם אומרים? ואל תגידו "אין מצב שאתה לא מצליח", אם כן! אני לא מצליח! אין מה לעשות...

7.2.09
אימון קל כי לא הרגשתי מי יודע מה בחימום של הסקוואט אז הפכתי לאימון קל
-סקוואט 70 קילו 10 סטים 3 חזרות (עליה כמה שיותר מהירה)
-בנצ' 70 קילו (אני מתחיל מהמשקל הזה מחדש, עם קשת גדולה בגב, טרפזים לבפנים, עצירה למטה לשניה...)
-דדליפט, לא עשיתי בכלל, הייתי למטה עם המוט, ניסיתי לשחק עם הגובה של התחת, עם הפיסוק של הרגליים, חצי שעה עמדתי עם המוט וניסיתי שהגב יהיה ישר, פשוט לא עובד :(
-במקום הדדליפט step up (לגובה של הספסל הרגיל הזה שאנשים עושים בו משקולות) עם 31.8 קילו כל יד 5 חזרות כל רגל

אני לאדע מה לעשות עם הדדליפט, מה אתם אומרים? ואל תגידו "אין מצב שאתה לא מצליח", אם כן! אני לא מצליח! אין מה לעשות...
למה אתה עוצר שניה בבנץ למטה , אתה לא הולך להתחרות תשתמש ברפלקס המתיחה .
בקשר לדדליפט תוציא את החזה החוצה כמה שיותר ,הגב בטוח יהיה ישר .

זה בסדר שאתה מצליח, אבל אתה לא אמור להתיאש..

נסה למצוא מישהו שיודע לעשות דד ליפט ותבקש ממנו שיסדר לך את העמידה

זה בסדר שאתה מצליח, אבל אתה לא אמור להתיאש..

נסה למצוא מישהו שיודע לעשות דד ליפט ותבקש ממנו שיסדר לך את העמידה
ביקשתי!!!
חצי שעה עמדנו והוא ניסה לחשוב מהזה יכול להיות, שיחקתי עם העמידה עם הכלללל, אין פשוט לא מתיישר
מבואס טילים מזה :(

נערך לאחרונה:
החלטתי לקחת חופש עד יום חמישי מאימונים...
אני יודע שזה לא מי יודע מה נחוץ מכיוון שעוד שבוע ככה אני מסיים עם התוכנית אבל כאבו לי המפרקים באותו יום של האימון הקל... ואני מעדיף לחזור חדש דנדש, לעשות שבוע ככה של התוכנית ואז לבדוק RM1 בכל מני תרגילים 😃

מה גורם לך לחשוב שאתה מסיים את התוכנית?
זה לא בגלל התוכנית... אני מרוצה ממנה ב110%, אם הייתי חוזר אחורה בזמן הייתי עושה בדיוק את אותה תוכנית (אולי הייתי מוסיף 2 סטים ליד קידמית מההתחלה), אבל זה הרצון שלי להתחיל חיטוב בסביבות ה1.3 😃

12.2.09
-סקוואט 120 קילו (קצת יותר מפי 1.5 משקל גוף)
-פרס 62.5 קילו 4-4-3
-מתח +21.25 קילו+שרשרת 5-5-4

נערך לאחרונה:
רשוס, זה לא שהוא לא עובד 5-5-5 בפרס, הוא סתם לא הצליח.

שמע, אני צריך לומר שוב, אתה בחור ממש חזק! 120 קילו סקוואט לגיל שלך זה ממש אבל ממש לא צחוק! כל הכבוד 📢

15.2.09
-סקוואט 122.5 קילו
-בנצ' פרס 75 קילו
-דדליפט 120 קילו

הסקוואט כבר ממש ממש קשה, זה שאלה של אימון-2 עד שאני נתקע
דדליפט עדיין לא מצליח לשמור גב, נראלי אני פשוט לא יעשה, בכל מקרה יש עוד 2 אימונים מקסימום של דדליפט עד שאני עובר לחיטוב... נשמור את הגב תחתון והרגליים לכל הכוחות של הסקוואט

17.2.09
-סקוואט 125 5-5-3
-פרס 62.5 3 (הפסקתי... הייתי מת אחרי הסקוואט)
-מתח 10-10-10-9 בלי משקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית