הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר למטרה שלי

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך

Topper

משתמש פעיל
540
6
נק' מוניטין:
1,056
540
6
K gym אשדוד
tumblr_l52abjju1J1qagcpto1_400.jpg

אני רוצה להגיע בערך לכמות השרירים הזאת ולחטב קצת מעבר.
רציתי לעשות SS או ללכת על באדיבלידינג חזק כשהתחלתי עם העניין, אבל החלטתי לוותר על זה.
הגעתי למסקנה, שגוף כזה, זה בערך מה שאני מחפש, ותוכניות כוח+לטחון כל היום, לא מתאים לי בכלל.

אין לי בעיה עם התרגילים המורכבים ואני יעשה אותם בכל מקרה...פשוט מראה כזה, הוא לא מה שמתאים לי כרגע, יש סיבות לכך ובגלל זה אני יבקש ממכם לא להזכיר SS.
התפריט שלי כמובן יותאם לזה.

כרגע אני 67 קילו על 175 סנטימטר, על 12-14 אחוז שומן, ואין לי בעיה עם מסה מלוכלת, לפני שאני עושה את החיטוב. הבעיה העיקרית שלי זה הבייספס שהם בפיגור אדיר ביחס לשאר הגוף.

על מה כדאי לי ללכת, כדאי להגיע למטרה הזאת, תוך כשנה-שנה ורבע?

נערך לאחרונה:
לא מבצעים מטרות לפי תמונה
אתה לא תראה אך פעם ככה כי:
אתה לא הוא
אין לי ניסיון בפוטושופ
אין לך ניסיון בזוויות צילום ותאורה

תוכנית כוח היא הדרך היחידה בשביל מתאמן ממוצע מתחיל להשיג

---------- התגובה התווספה ב 03:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:27 ----------

שכחתי את המילה
בכל מקרה אתה מחפש קיצורי דרך, הקצר הוא הארוך ואף אחד לא יעזור לך כאן עם מטרות כאלה

תעשה SS, תוסיף מתח כתרגיל עזר ואח"כ תחטב עד העצם. ואם אתה רוצה להיראות כמוהו - תתחיל להזריק.

בקשר לתמונה - אתה צריך לדבר על זה עם אבא שלך (או אמא, תלוי מי תומך יותר). זה בסדר שבגיל שלך תרגיש צורך .... "להתנסות".
ואם אני טועה, אז תפסיק לצפות בתמונות מאתרי גייז, זה נותן רושם לא נכון.

מכל התמונות שלו בחרת תהכי חרא.. זה מוציא אותו פה אפס..(לא שהוא משהו גדול אבל עדין)

ולנושא תפסיק להתרכז כמו מי אתה רוצה להיות פשוט תעבוד כבד והזמן יעשה את שלו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית