הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם הוא יודע לא מה הוא מדבר?

• פותח/ת השרשור TomShv
  • פורסם בתאריך

TomShv

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0

הסיבה שאני שואל היא שהוא אומר שצריך לאכול פחות מ-3000 קלוריות בשביל לבנות שרירים ולא לעלות ב-% שומן, למישהו במשקל שלי (68ק''ג ו-175ס''מ). אני רוצה לעשות SS, בלי לעלות ב-% שומן כי זה לא בריא ואמרו לי שאני צריך 3000 קלוריות+ אם אני עושה SS. אני מוכן לוותר על חלק מההתקדמות בשביל לעשות clean bulking העיקר שאני ייתקדם כל שבוע-2 אימונים. אני בן 14 דרך אגב.

אני פשוט יוכל 6 ארוחות ביום אם ניסוי וטעיה וייראה מה עובד לי הכי טוב.

אני גם ייעשה medium intensity cardio ל-30 דקות 2 ימים בשבוע ו-HIIT בסוף שבוע כך שיהיה לי הרבה זמן להתאושש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
וואי בן 14 מתחיל SS ,הלוואי והייתימקבל כזה שכל לפני
תאכל כמו שצריך תהיה מפלץ
תראה SS מאוד קשה להתאושש ממנה,סביר להניח שפחות מ3000 קל' לא יעשו את העבודה ולא תנצל את המקסימום בחדכ מבחינת ההתקדמות של התוכנית,וחבל

• פותח/ת השרשור
וואי בן 14 מתחיל SS ,הלוואי והייתימקבל כזה שכל לפני
תאכל כמו שצריך תהיה מפלץ
תראה SS מאוד קשה להתאושש ממנה,סביר להניח שפחות מ3000 קל' לא יעשו את העבודה ולא תנצל את המקסימום בחדכ מבחינת ההתקדמות של התוכנית,וחבל

כמה % שומן אני יכול לצפות להשיג? לא אכפת לי אם לא ייראו לי רבועים, העיקר שאני אראה רחב יותר (לא רחב יותר בתחת) ובכללי שרירי יותר.

פשוט אני לא רוצה להיות שמן, אפילו אם זה יהיה זמני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין לי מושג איך לפסק את האמת, זו דיי שאלה שאתה בוחר את התשובה אליה. תתעסק בלישון, לאכול ולהרים, האחוזי שומן יבואו, אבל איתם מאסת השריר. אם תרגיש כבר לא נוח עם הגוף שלך, מבחינת שומן, תתחיל חיטוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין לי מושג את האמת זו דיי שאלה שאתה בוחר את התשובה אליה,תתעסק בלישון לאכול ולהרים האחוזי שומן יבואו אבל איתם מאסת השריר,תרגיש כבר לא נוח עם הגוף שלך מבחינת שומן,לך לחיטוב

זה בכלל בריא להשיג הרבה % שומן? אפילו אם אתה עושה חיטוב אחר כך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית