הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין לירכוש חגורה.

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
שלום רב לחברי הפורום,אני ורמי(פעיל בפורום )-מעוניינים להזמין ביחד חגורה (את החגורה שרוב הפורום הזמין)

http://www.houseofpain.com/product-details.html?pid=902

עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי החגורה הזאת.

איזה מידה להזמין,חלק גדול מפה הביאו XL ועשו חורים אם זה גדול-הקיף טבור שלי 104-105 מקסימום-האם XL יהיה עלי בסדר ,אני מבין שהחגורה אמורה להיות לוחצת וצמודה בישביל שהיא תביא את האפקטיביות שלה,אז מה אתם אומרים חבר'ה,ללכת על L-או על LX -ועוד שאלה לאנשים שבחייטוב מה הם עושים בתכלס פחות או יותר שהחגורה כבר די גדולה על הבטן ונסכרת ואין שום לחץ תוך בטני מוגבר מה שבעצם מטרת החגורה.

וככה מה אתם אומרים זה ממש שונה מחגורה רגילה או הרגשה דומה..

תודה חבר'ה.

http://www.houseofpain.com/product-details.html?pid=902

אני גם רוצה להזמין תחגורה הזאת בקרוב איך זה הולך ההזמנה מהאתר הזה לישראל? כמה אני צריך לשלם מס? תוך כמה זמן זה מגיע אלי?

אני ואור(פותח הדיון) מזמינים ביחד תחגורה, שנינו די שמנים, לא יודע תהיקף טבור שלי אבל זה קצת פחות מאור, קיצר הוא שאל כבר את כל השאלות שצריך, גם אני מעוניין לדעת...

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה לקחת XL-אבל אם היא תיהיה גדולה וסתם תיתנדנד לי על הבטן,לא יודע אני משתמש בחגורה אני חושב L והיא עוד בסדר גמור-על מה מיסתכלים בחגורות האלה מה האורך של L-XL יש איזה מדד מסוים זה מבלבל ותכלס לא נעים סתם להזמין ובום זה לא מה שחשבבתה ווואלה זה גדול,או גבולי ביותר.

היקף טבור 105 משו כזה רמי גם אתה אני חושב L יהיה יותר טוב.

אין לי בעיה לקחת XL-אבל אם היא תיהיה גדולה וסתם תיתנדנד לי על הבטן,לא יודע אני משתמש בחגורה אני חושב L והיא עוד בסדר גמור-על מה מיסתכלים בחגורות האלה מה האורך של L-XL יש איזה מדד מסוים זה מבלבל ותכלס לא נעים סתם להזמין ובום זה לא מה שחשבבתה ווואלה זה גדול,או גבולי ביותר.

היקף טבור 105 משו כזה רמי גם אתה אני חושב L יהיה יותר טוב.

אני בדיוק קיבלתי את החגורה הזאת ביום רביעי
הזמנתי XL וההיקף מותניים שלי זה 96 ס"מ..
כרגע אני על חור שני וזה צמוד..בנוסף יש שיטה לגרום לזה להיות יותר צמוד..תיכנס לאוף טופיק לנושא חגורה שהועלה פה לאחרונה..שמו שם סירטום של ריפ שמסביר גם איך לרכך אותה וגם איך לגרום לזה להיות יותר צמוד..

לגבי חיטוב,אם היקף המותניים שלך יקטן(חס ושלום) יש שם הרבה מקום להוסיף עוד חורים

---------- התגובה התווספה ב 17:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:28 ----------

אני גם רוצה להזמין תחגורה הזאת בקרוב איך זה הולך ההזמנה מהאתר הזה לישראל? כמה אני צריך לשלם מס? תוך כמה זמן זה מגיע אלי?

אמרו לי שזה מגיע תוך 3 שבועות
אליי לשמחתי זה הגיע מש אחרי עשרה ימים
זה פטור ממס..אבל יש עלות משלוח של 35 דולר..אז לא מומלץ להזמין לבד..

הסיבה שכולם לקחו XL כי יש או את זה או S - זה המלאי היחיד שיש לחגורה ECONOMY
אז עדיף לקחת XL ולחורר אותה ואז אם תעלה בהיקף מותניים זה לא בעיה, לעומת זאת אם אתה לוקח S ועולה אז אין לך יותר מה לעשות והלכה החגורה לפח.

הסיבה שכולם לקחו XL כי יש או את זה או S - זה המלאי היחיד שיש לחגורה ECONOMY
אז עדיף לקחת XL ולחורר אותה ואז אם תעלה בהיקף מותניים זה לא בעיה, לעומת זאת אם אתה לוקח S ועולה אז אין לך יותר מה לעשות והלכה החגורה לפח.
תמיד אפשר לתת אותה לרן השחיף אני בטוח ש S יעלה עליו..

• פותח/ת השרשור
אוקי,בסדר חבר'ה בנתיים קיבלתי תתשובות שרציתי,תודה על העזרה פה אנשים.

אם יהיה עוד משו אני יכתוב.

קח חגורת RDX מאי-ביי. יש כאן אנשים שקנו אותה (160 ש''ח) וכולם מרוצים. ויש להם את כל המידות כולל מדיום ולארג'.

יש לי עוד שאלה, באתר house of pain הזה, כשמזמינים תחגורה, יש 2 סוים של משלוח ground ו air, איזה לקחת? הground עולה 35$ והair 25$...?

עושה רושם שכן

---------- התגובה התווספה 29-08-2010 ב 00:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה 28-08-2010 ב 16:51 ----------

אז... איזה משלוח לקחת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית