הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS די מוזר.

• פותח/ת השרשור gbguy
  • פורסם בתאריך

gbguy

משתמש מתחיל
174
0
נק' מוניטין:
1
174
0
שלום לכם,

יש לי בעיה קטנה עם ה-SS שלי שבו אני מתאמן כבר חודש. אבל לפני כן, אני חייב לציין, כי התוכנית הקודמת שהתאימה למכון שלי, והמאמן שלי כתב אותה והתחלתי אותה בנובמבר 2009. באותה תקופה שקלתי 72 קילוגרם.

A:
לחיצה חזה ב-DB, חזרות של 5-8 ב-3 סטים. (הצלחתי לעשות להרים את 40KG בכל משקולת - סה"כ 80, ואז עברתי ל-SM והצלחתי 90 קילוגרם כולל המוט שכללתי אותו 10 קילוגרם).
לחיצה חזה עליון ב-DB, חזרות של 5-8, ב-3 סטים (הרמתי 35 ק"ג)
סקוואט ב-SM (כי לא היה חופשי, ומשום שהתחייבתי למכון נאלצתי לעשות ב-SM), חזרות של 5 חזרות ב-3 סטים. (140 ק"ג כולל חישוב המוט).
דדליפט, 5 חזרות של 3 סטים (95 ק"ג)

B:
BOR - 3x5 (משקל של 80 ק"ג).
מתח - 3XF
לחיצת כתף ב-DB, חזרות של 5-8 ב-3 סטים. (30 ק"ג)
הרחקת כתף, 10 חזרות ב-3 סטים. (10 ק"ג).

תוצאה שלפי דעתי מאוד מכובדת במקום שאין אפשרות לעשות SS נורמאלי, ביולי 2010 שקלתי 78 ק"ג (כמעט ולא עליתי בשומן כי עשיתי בנוסף גם אירובי עד אפריל).

ביולי 2010 עברתי מכון בשביל SS. אז הכל טוב ויפה, רק שהייתה לי בעיה בטכניקה של הסקוואט. המשקל מאוד נמוך, השאלה שלי האם זה טבעי?

המקשלים שלי ב-2 אימונים האחרונים:
B:
סקוואט - 83 ק"ג.
פרס - 52 ק"ג.
פאוורקלין - 43 ק"ג (והיה לי די קל).
A:
סקוואט - 86 ק"ג.
בנץ' - 95 ק"ג.
דדליפט - 115 ק"ג.

יכול להיות שהטכניקה קשה לגוף? כי כפי שבדקתי את עצמי, אני ישן טוב (לפחות 8 שעות), אוכל טוב.
ואני שוקל 81 ק"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית