הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS ושאלות על חזה ועוד משהו קטן

• פותח/ת השרשור RONBBB
  • פורסם בתאריך

RONBBB

משתמש מתחיל
110
0
נק' מוניטין:
-110
110
0
טוב קודם כל קצת רקע על עצמי בן 16 70 קילו 1.76 נמצא במסה מהיום הראשון שמתאמן בלע בלע בלע טוב לעניין.

לקחתי חודש הפסקה מאימונים בגלל חוסר תקציב ובכללי חופש גדול כל היום בחוץ לא יושנים לא אוכלים טוב... אז עזבתי הכל.. עוד 4 ימים אני חוזר לבית ספר ואני מתכוון לתת באימאימא של הראש

תפריט של 3000 קלוריות אחריי שבועיים אימונים יעלה 3400 ואחריי שבועים יקנה גיינר ויהיה 3800 זה כביכול המטרה.

לאימונים- לפני ההפסקה עשיתי כחודש וחצי SS כמו שהבנתם בלי תזונה נכונה ושינה מספקת
כנראה (לפחות לדעתי) בגלל זה לא השתפרתי בהרבה.כמו כן החזה שלי הפסיק להתחזק וגם היה נראה כאילו (ולא רק לי) שהחזה ירד... בנץ-הייתי תקוע על 87 דדליפט 112 סקוואט נתקעתי ב90 בעיקרון לגבי פרס.. בפרס גם לא התקדמתי הייתי על 45...

עכשיו כמו שרואים היה לי חודש וחצי מאוד לא טוב.. ואני רוצה להתחיל עוד 4 ימים ובאמת להשקיע תנשמה איזה תוכנית אתם ממליצים ללכת על SS ולהוסיף עוד 2-3 סטים לחזה?

או FBW אם כל תרגילי הSS וכמה תרגילי עזרים? או בכלל משהו אחר 😲 ?

תודה רבה לעוזרים ובאמת מצטער על החפירה.🙌

למה אתה רוצה להוסיף או לשנות תכנית מושלמת כזו כשהאשמה לכישלון היא שלך? אתה מציין כאן בבירור שאתה לא אכלת ולא עבדת כמו שצריך. תתחיל לעקוב אחרי התכנית מילה במילה, תעבוד כבד, תאכל כבד, תישן כבד ותעלה גם בחזה שאתה דואג אליו.

גם אם בבנץ' תתחיל אחורה מ-70 קילו תוך 8 אימונים תעלה ל-90 קילו. זה 3 שבועות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי... ואם נגיד אני עכשיו אחריי חודש וחצי אימוני SS והכל הולך טוב מרים כבד אוכל טוב ויושן מספיק ואחריי כל זה והחזה עדיין לא מרוצה ממנו.. להוסיף לו עוד איזה 2 סטים?

אוקיי הבנתי... ואם נגיד אני עכשיו אחריי חודש וחצי אימוני SS והכל הולך טוב מרים כבד אוכל טוב ויושן מספיק ואחריי כל זה והחזה עדיין לא מרוצה ממנו.. להוסיף לו עוד איזה 2 סטים?

לא, אם הוא לא מתפתח בקצב של שאר הגוף זה כנראה עניין של גנטיקה עוד 2 סטים זה לא מה שיעזור

אתה לא מוסיף כלום. כל הרעיון של SS הוא שכל אימון אתה ניגש לשבור שיא חדש. כי כל אימון הוא ה-RM5 שלך שאתה מנסה להתקדם בו מאימון לאימון, תמיד, כל אימון. לכן אם בחזה למשל אתה כבר במשקל המקסימלי שלך ואתה עובד 5X3 ואתה לא מצליח להתקדם, הוספה של 2 סטים נוספים על אותו המשקל, או 5X5, לא יעזור לך, כי אם היית יכול לבצע את 2 הסטים הנוספים במשקל הספציפי הזה, אז כנראה יכולת להתקדם. מה שאתה לא יכול במצב שמתואר.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע להסביר את זה... עוד יומיים אני מתחיל להתאמן
העניין הוא שב SS הכל גדל יפה חוץ מהחזה. עכשיו בחזה עליתי אולי 5 קילו במשקלים ממה שהייתי עושה לפניי שהתחלתי SS
ובסקוואט ודדליפט שהתחלתי עם הSS ההתקדמות הייתה יפה כמובן.

מה שאני רוצה לעשות זה SS רגיל אבל להוסיף עוד 2 סטים של תרגיל אחר לחזה. מקווה שהסברתי את עצמי טוב הפעם 😃 תודה.

היחסים בין הבנץ' שלך לסקוואט ולדדליפט לא סבירים, ברור שאתה צריך להתקע בבנץ' לפני הסקוואט והדדליפט, תמשיך או תתחיל להתאמן כמו שצריך וכשאתה תעלה במשקלים בסקוואט בדדליפט ובפרס גם הבנץ' יעלה.

דרך אגב אתה לא צריך להעלות את מספר הקלוריות במקרה ואתה מתקדם באימונים בינתיים.

אני לא יודע להסביר את זה... עוד יומיים אני מתחיל להתאמן
העניין הוא שב SS הכל גדל יפה חוץ מהחזה. עכשיו בחזה עליתי אולי 5 קילו במשקלים ממה שהייתי עושה לפניי שהתחלתי SS
ובסקוואט ודדליפט שהתחלתי עם הSS ההתקדמות הייתה יפה כמובן.

מה שאני רוצה לעשות זה SS רגיל אבל להוסיף עוד 2 סטים של תרגיל אחר לחזה. מקווה שהסברתי את עצמי טוב הפעם 😃 תודה.

הבנתי בדיוק מה אתה רוצה לעשות, ולא עושים את זה. אם משהו לא עובד תאשים קודם את עצמך לפני שאתה מצביע על התכנית. עבודה על החזה ב-RM5 קבוע 5X3 כל אימון שני לסירוגין היא יותר ממספיקה.

תבין את הרעיון הזה, אם יש לך אפשרות לדחוף עוד תרגיל "אחר" לחזה אז כנראה אתה יכול לעבוד עם משקל כבד יותר כשאתה עושה את ה-5X3 שלך לפי התכנית. הנה, זאת התקדמות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי בדיוק מה אתה רוצה לעשות, ולא עושים את זה. אם משהו לא עובד תאשים קודם את עצמך לפני שאתה מצביע על התכנית. עבודה על החזה ב-RM5 קבוע 5X3 כל אימון שני לסירוגין היא יותר ממספיקה.

תבין את הרעיון הזה, אם יש לך אפשרות לדחוף עוד תרגיל "אחר" לחזה אז כנראה אתה יכול לעבוד עם משקל כבד יותר כשאתה עושה את ה-5X3 שלך לפי התכנית. הנה, זאת התקדמות.

אוקיי הבנתי . תודה רבה לך ולמגיבי הפוסט
ומקווה שיהיה טוב בSS:s13:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית