הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעמים של הjack3d

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
ראיתי באתר BB.COM שיש בטעם ענבים (מסטיק), בטעם לימון ובטעם פירות טרופיים.
מישהו ממליץ על איזה טעם מסויים מביניהם ?! מה הכי מומלץ ?! מה הכי הרבה לוקחים מביניהם ?!
והאם זה קריטי ..
בתודה, ושבוע טוב לכולם.

ראיתי באתר BB.COM שיש בטעם ענבים (מסטיק), בטעם לימון ובטעם פירות טרופיים.
מישהו ממליץ על איזה טעם מסויים מביניהם ?! מה הכי מומלץ ?! מה הכי הרבה לוקחים מביניהם ?!
והאם זה קריטי ..
בתודה, ושבוע טוב לכולם.

אז ככה: לפירות אל תתקרב יש לי עכשיו קופסא של זה ואני נאבק לסיים אותה, הטעם איך להגיד, פשוט דוחה:jester:

לגבי הלימון: יותר סביר, טעם של סוג של לימונדה אבל מרגישים קצת טעמי לוואי, בכל מקרה זה עדיף מהפירות

מסטיק ענבים: ביקשתי מאח שלי שיביא לי מחו"ל, שבוע הבא אני אקבל את הקופסא ואכתוב מה דעתי.

בלי קשר, אני לא כל כך מצליח לערבב אותה כמו שצריך בלי שיישארו גושים, הדרך שפיתחתי זה לשים את האפקה, לשים קצת מים רותחים, לערבב טוב, להוסיף קרים ולמלא בקרח (וגם אז נשארות חתיכות אבל זה הכי טוב שאני הצלחתי..😣)

אם למישהו יש שיטה יותר מוצלחת אשמח לשמוע 🤘

הפירות מזעזע++++ זה דוחה ברמה מגעילה ואישית על תקח את המוצר הזה, לא הזיז לי בשט 3 סקופים ומעט עירנות לא הייתה לי

• פותח/ת השרשור
על כל אחד זה עובד אחרת הבנתי ...
הסופר פאמפ 250 של גאספארי, העיף אותי לחלל!
אני חייב לנסות את הג'ק, אין מה לעשות ..
אבל בכל מקרה תודה.
אקח את הלימון נראה לי.
שבוע טוב.

סתםמישהו ת'אמין לי אם הסופר פאמפ העיף אותך תשאר איתוווו הג' יעיף אותך לשרותים מרוב בחילה, ונ.ב איזה הרגשה הסופר פאמפ נתן לך של יותר נפח במזמן האימון?, ואם בא לך יש לי עוד 230 גרם מהג''ק אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי!!!! אני כבר לא משתמש בו!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סבבה יוסי בוא נעבור לפרטי ..
וכן הסופר פאמפ וואלה נתן לי תחושת פאמפ מטורפת במהלך האימון, והרבה כוח ותחושת התאוששות מהירה מאד בלי כאבים לאחר האימון ובלי עייפות (המון קפאין במוצר).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
וואלה ?! אז נראה לי שאזמין את הג'ק בטעם ענבים ..
תגידו רגע, איך הNO EXPLODE של BSN ?!
יותר חזק, פחות חזק .. למרות שהבנתי שעל כל בנאדם זה עובד "קצת" אחרת .. וכל אחד מגיב לזה שונה מהשני.
מה אתם אומרים ?! הסופר פאמפ נתן לי הרגשה מטורפת וגם להרגיש איפשהו "באיי" חח ..

שאני הבנתי שנו אקספולד ובל מסס שיא המעפנים ושהג'ק לא רואה אותם, ואני יכול להגיד שהג' שווה לתחת אז כך הכל בערבון מוגבל 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית