הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לדיאטת חלבונים.

• פותח/ת השרשור shayft
  • פורסם בתאריך

shayft

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
אני רוצה לעשות את הדיאטה, למעשה התחלתי, אני לא הייתי רוצה לעשות אותה אבל לפי מה שהבנתי זה מוריד כמויות בזמן קצר ומאחר שיש לי אירוע עוד מעט, חודשיים בערך, אני רוצה להוריד כמות מקסימלית עד האירוע.

יש לי מס' שאלות ?

1. האם אפשר להשיג כמות כזאת של חלבון באוכל או שחייב אבקה?
2. אני צריך לעשות ההעמסה פעם בשבוע, השאלה:
ביום ההעמסה אני אוכל את כמות החלבון הרגילה שלי בנוסף להעמסה?
3. אפשר לאכול מעורבב בהעמסה?(גם חלבונים וגם פחמימות)
4. אפשר גם לאכול שומנים בהעמסה? (כי לרוב שמים לא מעט שמן בהכנה של פחמימות)

שאלות בנוגע למעבר למאזן ניטרלי:
1.לפני עושים העמסה של יומיים שלושה?
2. במאזן ניטרלי אני צריך להגיע לזה רק מחלבונים? 😳

תודה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה, אבל קראתי את זה, את המידע שאני שואל לא כתוב שם, אולי חוץ מהשאלה הראשונה בנושא השני. (פשוט זה כתוב בהערה ורציתי להיות בטוח).

תודה רבה.

אני רוצה לעשות את הדיאטה, למעשה התחלתי, אני לא הייתי רוצה לעשות אותה אבל לפי מה שהבנתי זה מוריד כמויות בזמן קצר ומאחר שיש לי אירוע עוד מעט, חודשיים בערך, אני רוצה להוריד כמות מקסימלית עד האירוע.

יש לי מס' שאלות ?

1. האם אפשר להשיג כמות כזאת של חלבון באוכל או שחייב אבקה?
2. אני צריך לעשות ההעמסה פעם בשבוע, השאלה:
ביום ההעמסה אני אוכל את כמות החלבון הרגילה שלי בנוסף להעמסה?
3. אפשר לאכול מעורבב בהעמסה?(גם חלבונים וגם פחמימות)
4. אפשר גם לאכול שומנים בהעמסה? (כי לרוב שמים לא מעט שמן בהכנה של פחמימות)

שאלות בנוגע למעבר למאזן ניטרלי:
1.לפני עושים העמסה של יומיים שלושה?
2. במאזן ניטרלי אני צריך להגיע לזה רק מחלבונים? 😳

תודה!

אפשר להשיג את כמות החלבון מאוכל. אם נוח לך להשיג חלק מזה באבקה אז זה גם בסדר. רק תהיה מודע שאתה הולך להיות רעב והאבקה רק תחמיר את זה, כי אוכל אמיתי יותר משביע.
בימי העמסה אתה ממשיך לאכול את אותה כמות חלבון, אבל עם הרבה פחמימות ואפשר גם שומן (לא יותר מדי).

מאזן נטרלי זה פשוט דיאטה רגילה שמכילה מספיק קלוריות כדי להשאיר אותך במשקל הנוכחי. היא כוללת לרוב חלבונים שומנים ופחמימות.

טיפ קטן: אתה ממש לא חייב להכין פחמימות עם שומן. כל האורז-פסטה-תפוחי אדמה למיניהם ניתן להכין עם ממש מעט שמן או בכלל בלי. לפסטה אפשר להכין בקלות רוטב עגבניות דל שומן (אתה שם עגבניות, רסק, תבלינים וקצת שמן או בכלל לא. יש גם רטבים מוכנים שנמכרים שיש בהם מעט שומן ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית