הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון רבע טון + 5 קילו דדליפט

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך

snirz

משתמש פעיל
808
10
נק' מוניטין:
1,559
808
10

255 קילו דדליפט, טבעי, בלי חליפה(שי גולטמן)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז זהו, דדליפט 'עם רצועות' לא נחשב יותר?
בסופו של יום זה תרגיל גב/רגליים, לא למפרקים ביד או אלוהים יודע איפה

עמרי, אפילו אצלנו במכון פעם מישהו עשה ביחד איתי דדליפט של ~160 ל3-4 חזרות עם רצועות, והודה ש 180 בלי רצועות הוא לא מצליח בכלל להחזיק.

קשה לשפוט מישהו שעושה עם רצועות לעומת מישהו שלא עושה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לפי ההסבר של שי, דדליפט לחזרות קשה לעשות ללא רצועות מכיוון שהאמות מתעייפות מהר. בתחרות אין צורך ברצועות כי אתה מתבקש להרים לחזרה אחת.

לפי ההסבר של שי, דדליפט לחזרות קשה לעשות ללא רצועות מכיוון שהאמות מתעייפות מהר. בתחרות אין צורך ברצועות כי אתה מתבקש להרים לחזרה אחת.

מצד שני, בסינגל אתה נדרש לגייס יותר כוח על מנת להרים את המשקל, אז האמות לא מתעייפות? לא הגיוני.

רצועות סתם הרגל רע.

מצד שני, בסינגל אתה נדרש לגייס יותר כוח על מנת להרים את המשקל, אז האמות לא מתעייפות? לא הגיוני.

רצועות סתם הרגל רע.

זאת לא תיאוריה ששי המציא,כל משקולן מצוי חונך שבאימונים דדלפיט לחזרות נעשה עם רצועות,אז אולי יש צדק בזה ולא צריך ישר לפסול את זה...

גם misha koklyaev האגדי עושה דדלפיט לחזרות עם רצועות.

בקשר להשוואה בין יניב טנא לשי..נראה לי שיש לשי איזה משקל גוף של 30 קילו לפחות על יניב..

זאת לא תיאוריה ששי המציא,כל משקולן מצוי חונך שבאימונים דדלפיט לחזרות נעשה עם רצועות,אז אולי יש צדק בזה ולא צריך ישר לפסול את זה...

כי משקולנים אי פעם מושכים 1RM בדדליפט? חוץ מזה שזה עם של בכיינים. אצל broz הם לא מושכים עם רצועות.

הוא גם מושך בלי, וגם לחזרות. אף אחד לא אמר שאסור לעשות דדליפט עם רצועות, אבל אי אפשר לקרוא לזה דדליפט.

בקשר להשוואה בין יניב טנא לשי..נראה לי שיש לשי איזה משקל גוף של 30 קילו לפחות על יניב..

וזה משנה כי?

יש לא מעט שעובדים ללא רצועות גם לחזרות כבדות, וגם לסינגלים כבדים
אני לא מעביר ביקרות, אבל דדליפט לRM1 אני מצפה לראות אותו ללא רצועות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דדליפט עם רצועות זה דדליפט עם רצועות. דדליפט של תחרות זה לא.

אני בכלל לא בויכוח שלכם, לא ניסיתי לקבוע מי חזק יותר ולא להשוות עם/בלי רצועות.
כן ניסיתי להזכיר שדדליפט הוא גם תרגיל גב ורגליים, ושוב, בלי להתעסק עם שני השמנים בסרטונים.

אני בכלל לא בויכוח שלכם, לא ניסיתי לקבוע מי חזק יותר ולא להשוות עם/בלי רצועות.
כן ניסיתי להזכיר שדדליפט הוא גם תרגיל גב ורגליים, ושוב, בלי להתעסק עם שני השמנים בסרטונים.

גם חצי סקוואט זה תרגיל לגב ולרגליים, זה עדיין לא אומר שאתה יכול לקרוא לזה סקוואט. זה על אותו משקל.

וונדלר הזה מפציץ לי את האוזניות והאוזניים כל פעם שאני נכנס לסרטון שלו 📢

קלינים לא עושים עם רצועות. אין לזה קשר לאחיזה אלא לסיכון מפציעה. משיכות הם לא עושים הרבה (בולגרים) אבל כשעושים (גם משיכות דחיקה) הם משתמשים ברצועות.

קלינים לא עושים עם רצועות. אין לזה קשר לאחיזה אלא לסיכון מפציעה. משיכות הם לא עושים הרבה (בולגרים) אבל כשעושים (גם משיכות דחיקה) הם משתמשים ברצועות.

לא לסיכון פציעה, אלא לטענה של broz שזה עושה בעיות במשיכה בלי רצועות אחרי זה. לא ראיתי high pulls עם רצועות.

ציטוט שלו (אתה גם יכול לחפש את הסרטון של התאונה של ז'אק, קצת קשה לצפייה):

Using straps in the snatch is a MUST! There is no way your hands can endure the abuse put on them from snatching over and over daily.

In the cleans we NEVER use them.

Ask Zach Krych about that! He is an US lifter who is very talented but had a bonehead coach that let him do P.Cleans with straps. He lost his balance on one attempt, fell back and hit both elbows on the platform breaking both wrists. Now, about a year later, he is finally able to clean about 50-60% of what he was doing, but still can't snatch. That could be a career ending amount of time to lose. 2 yrs to get back to where you were and the time lost that should have been spent improving. one stupid mistake is about a 4 yr difference. That is 1 olympics...GONE!

איפה ראית טענה שלו לגבי זה שזה עושה אח"כ בעיה במשיכה בלי רצועות? אם זה היה עושה בעיות זה היה מפריע באותה הצורה גם בהנפות.

כי משקולנים אי פעם מושכים 1RM בדדליפט? חוץ מזה שזה עם של בכיינים. אצל broz הם לא מושכים עם רצועות.

וזה משנה כי?[/QUOTE]

אתה אמרת שעל פי האימונים אי אפשר אי אפשר להשוות בין הכוח של יניב לכוח של שי במקרה של תחרות,כי בתחרות מושכים בלי רצועות.

אז אני הוספתי אלמנט נוסף לכך שאי אפשר להשוות בין הכוח שלהם במקרה של תחרות,זה העובדה ששי נראה לי שוקל איזה 30 קילו מעל יניב,ובתחרות יניב לא יכנס למשקל פתוח ושי כן..כל זה לפי מראית עין..יכול להיות שהם אותו משקל..

אתה אמרת שעל פי האימונים אי אפשר אי אפשר להשוות בין הכוח של יניב לכוח של שי במקרה של תחרות,כי בתחרות מושכים בלי רצועות.

אז אני הוספתי אלמנט נוסף לכך שאי אפשר להשוות בין הכוח שלהם במקרה של תחרות,זה העובדה ששי נראה לי שוקל איזה 30 קילו מעל יניב,ובתחרות יניב לא יכנס למשקל פתוח ושי כן..כל זה לפי מראית עין..יכול להיות שהם אותו משקל..

אתה צודק, בתחרות ברור שהם לא ייכנסו לאותה קטגוריה (אלא אם כן היא כבר קטגוריה פתוחה), אבל לא דובר על תחרות, דובר על כוח, מי מרים יותר ללא התחשבות בRATIO, ואז נאמר שאי אפשר להשוות בין ההרמות כי אחד משתמש ברצועות והשני בלי.
אין ספק שיניב טנא חזק, השאלה אם הוא יכול להרים את אותו המשקל בלי הרצועות?
אני נתתי דוגמא לאחד שמתאמן אצלנו שעושה 160 לחזרות עם רצועות אבל 180 הוא לא מסוגל להחזיק בלי רצועות, אז מן הסתם אין לו אפילו חזרה אחת.
לפעמים הדברים האלה משנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית