עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכלס לא רחוק.
תוך שבועיים אפשר להוסיף 25 קילו למוט בקלות.
אז זהו, דדליפט 'עם רצועות' לא נחשב יותר?
בסופו של יום זה תרגיל גב/רגליים, לא למפרקים ביד או אלוהים יודע איפה
לפי ההסבר של שי, דדליפט לחזרות קשה לעשות ללא רצועות מכיוון שהאמות מתעייפות מהר. בתחרות אין צורך ברצועות כי אתה מתבקש להרים לחזרה אחת.
מצד שני, בסינגל אתה נדרש לגייס יותר כוח על מנת להרים את המשקל, אז האמות לא מתעייפות? לא הגיוני.
רצועות סתם הרגל רע.
זאת לא תיאוריה ששי המציא,כל משקולן מצוי חונך שבאימונים דדלפיט לחזרות נעשה עם רצועות,אז אולי יש צדק בזה ולא צריך ישר לפסול את זה...
גם misha koklyaev האגדי עושה דדלפיט לחזרות עם רצועות.
בקשר להשוואה בין יניב טנא לשי..נראה לי שיש לשי איזה משקל גוף של 30 קילו לפחות על יניב..
זאת לא תיאוריה ששי המציא,כל משקולן מצוי חונך שבאימונים דדלפיט לחזרות נעשה עם רצועות,אז אולי יש צדק בזה ולא צריך ישר לפסול את זה...
גם misha koklyaev האגדי עושה דדלפיט לחזרות עם רצועות.
בקשר להשוואה בין יניב טנא לשי..נראה לי שיש לשי איזה משקל גוף של 30 קילו לפחות על יניב..
דדליפט עם רצועות זה דדליפט עם רצועות. דדליפט של תחרות זה לא.
אני בכלל לא בויכוח שלכם, לא ניסיתי לקבוע מי חזק יותר ולא להשוות עם/בלי רצועות.
כן ניסיתי להזכיר שדדליפט הוא גם תרגיל גב ורגליים, ושוב, בלי להתעסק עם שני השמנים בסרטונים.
אצל broz הם לא מושכים עם רצועות.
ברור שמושכים אצלו עם רצועות. גם מניפים. תקרא את מה שהוא אומר ותסתכל על הסרטונים שלו.
קלינים לא עושים עם רצועות. אין לזה קשר לאחיזה אלא לסיכון מפציעה. משיכות הם לא עושים הרבה (בולגרים) אבל כשעושים (גם משיכות דחיקה) הם משתמשים ברצועות.
כי משקולנים אי פעם מושכים 1RM בדדליפט? חוץ מזה שזה עם של בכיינים. אצל broz הם לא מושכים עם רצועות.
וזה משנה כי?[/QUOTE]
אתה אמרת שעל פי האימונים אי אפשר אי אפשר להשוות בין הכוח של יניב לכוח של שי במקרה של תחרות,כי בתחרות מושכים בלי רצועות.
אז אני הוספתי אלמנט נוסף לכך שאי אפשר להשוות בין הכוח שלהם במקרה של תחרות,זה העובדה ששי נראה לי שוקל איזה 30 קילו מעל יניב,ובתחרות יניב לא יכנס למשקל פתוח ושי כן..כל זה לפי מראית עין..יכול להיות שהם אותו משקל..
אתה אמרת שעל פי האימונים אי אפשר אי אפשר להשוות בין הכוח של יניב לכוח של שי במקרה של תחרות,כי בתחרות מושכים בלי רצועות.
אז אני הוספתי אלמנט נוסף לכך שאי אפשר להשוות בין הכוח שלהם במקרה של תחרות,זה העובדה ששי נראה לי שוקל איזה 30 קילו מעל יניב,ובתחרות יניב לא יכנס למשקל פתוח ושי כן..כל זה לפי מראית עין..יכול להיות שהם אותו משקל..